Web Analytics Made Easy - Statcounter

دومین دوره نوبل جهان اسلام «جایزه مصطفی (ص)» دوازدهم آذرماه برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات و ارتباطات باشگاه خبرنگاران پویا؛ جایزه مصطفی یک رویداد دوسالانه علمی است که در آن برجسته‌ترین فعالیتهای دانشمندان مسلمان در زمینه دانش، علم و فناوری مورد ارزیابی قرار می‌گیرند و به منتخب 500 هزار دلار جایزه نقدی اعطاء می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



هرچند متصدی "جایزه مصطفی" پارک فناوری پردیس است و این جایزه از حمایت و معاضدت بسیاری سازمانهای دولتی و مقامات حال و گذشته‌ کشورمان برخوردار است اما این جایزه ماهیتی غیردولتی دارد و محل تأمین مبلغ جایزه نیز کمکهای مردمی و بخش خصوصی در قالب وقف است.

اپراتور اول ارتباطی نیز برای عمل به مسئولیتهای اجتماعی خود، به حمایت از این جایزه اقدام کرده است.

رشته‌ها و زمینه‌های جایزه مصطفی 1. جایزه مصطفی برای علوم و فناوریهای ارتباطات و اطلاعات 2. جایزه مصطفی برای علوم و فناوریهای زیستی و پزشکی 3. جایزه مصطفی برای علوم و فناوریهای نانو 3. جایزه مصطفی برای حوزه‌های عمومی.

در سه حوزه اول باید دانشمند واجد شرایط، تابعیت یکی از 57 کشور اسلامی را داشته اما در حوزه چهارم دانشمند برتر باید مسلمان باشد؛ اما داشتن تابعیت این کشورها ضرورتی ندارد.

می‌توان با اطمینان گفت مهمترین هدف جایزه مصطفی، تشویق دانشمندان مسلمان به فعالیت بیشتر در سطوح بالای پژوهشی است؛ به دلایل مختلف در سده‌های اخیر مسلمانان با وجود جمعیت بالا، پیشینه درخشان و توانایی بالای فردی و اجتماعی از فتح قله‌های علم و فناوری عقب مانده‌اند.

جایزه مصطفی تلاشی ارزشمند برای قدردانی از دانشمندانی است که دستاوردهای معتبری در دانش و فناوری دارند.

از همین‌رو جایزه مصطفی نه تنها به نوبل اسلامی مشهور شده است که بدون شک ارزشمندترین جایزه علمی دنیای اسلام است و چه خوب که ایران با نقش تاریخی خود به عنوان پیشتاز علم در دنیای اسلام مبدع این جایزه ارشمند است.

محمدجواد ظریف؛ وزیر امور خارجه کشورمان در نخستین دوره این رویداد گفت: برگزاری این جایزه برای رشد علمی کشور‌های اسلامی اهمیت ویژه‌ای دارد؛ جایزه مصطفی(ص) در پی ارتقای حوزه علمی جهان اسلام است و امیدوارم همه کشور‌های اسلامی با کمک یکدیگر شرایطی را فراهم آورند که این هدف به‌سرعت، جامه عمل بپوشد و ما شاهد جایگاه بالای علمی مسلمانان و بازگشت به دوران طلایی علمی باشیم.

برندگان دوره نخست جایزه مصطفی

سال 1394 در نخستین دوره برگزاری جایزه مصطفی دو نفر حائز دریافت جایزه مصطفی تشخیص داده شدند: پروفسور "جکی یینگ"؛ مدیرعامل و عضو هیئت علمی مؤسسه نانو فناوری و مهندسی زیستی از سنگاپور پروفسور "عمر یاغی" از کشور اردن؛ رئیس موسسه علوم نانو انرژی کاولی و عضو هیئت علمی دانشگاه برکلی آمریکا به ترتیب در حوزه‌های "اثر برتر در علم و فناوری نانو زیستی" و "علوم و فناوری نانو" جایزه مصطفی(ص) را به خود اختصاص دادند.

مراسم اعطای دومین دوره این جایزه، 12 آذرماه در تالار وحدت تهران برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

R1012190/P1012122/S7,86/CT47

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۱۱۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین نمایشگاه صنعت موسیقی برگزار می‌شود

دومین نمایشگاه صنعت موسیقی در تیرماه سال جاری در محل مجموعه نمایشگاهی برج میلاد تهران برگزار خواهد شد.

به گزارش ایسنا، این نمایشگاه با در بر گرفتن گروه‌های کالایی شامل تولید کنندگان و عرضه کنندگان سازهای موسیقی، آموزشگاه‌های موسیقی، مراکز پژوهشی حوزه موسیقی، ناشران موسیقی، استودیوهای ضبط صدا، استارتاپ‌های موسیقی، ناشران کتاب‌های موسیقی، عرضه کنندگان لوازم صوتی و صدابرداری و سایر حوزه‌های مرتبط، در تلاش است مرجع مهمی در فعالیت‌های صنفی این حوزه در سال باشد.

جلال ذکایی مدیر این نمایشگاه در این باره گفت: بدنبال برگزاری نخستین دوره نمایشگاه صنعت موسیقی که دی‌ماه سال گذشته برگزار شد، برنامه‌ریزی برای برپایی دومین دوره این نمایشگاه توسط گروه ترنج آغاز شد و مقرر گردید این نمایشگاه از تاریخ چهارم تا هفتم تیرماه جاری و همزمان با عید سعید غدیر در محل مجموعه نمایشگاهی برج میلاد تهران برگزار شود.

او درباره انتخاب زمان نمایشگاه گفت: با توجه به نظرسنجی‌های انجام شده با اهالی موسیقی، پایان فصل بهار و آغاز فصل تابستان که با اوقات فراغت دانش آموزان و دانشجویان نیز مصادف است، برای برگزاری این نمایشگاه انتخاب شد. ضمن اینکه مصادف شدن نمایشگاه با عید سعید غدیر و نیز ولادت حضرت امام موسی کاظم(ع) را نیز باید به فال نیک گرفت و بدون تردید در افزایش حجم بازدیدها نیز بی‌تاثیر نخواهد بود.

دومین نمایشگاه صنعت موسیقی از تاریخ ۴ تا ۷ تیر از ساعت ۱۴ تا ۲۲ پذیرای بازدیدکنندگان خواهد بود.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • جایزه یک میلیارد تومانی برای ۱۰۰ استاد منتحب شاگردپرور
  • دومین جایزه جوانی جمعیت استان بوشهر برگزار می شود
  • معتبرترین مسابقات ریاضی دانشجویی جهان در دانشگاه تبریز آغاز شد
  • بیست و دومین دوره سیر مطالعاتی بنیاد شهید مطهری برگزار می شود
  • تقدیر از ۱۰۰ استاد شاگردپرور در اولین دوره اعطای جایزه «شیخ مفید»
  • دومین نمایشگاه صنعت موسیقی برگزار می‌شود
  • برگزاری آزمون غربالگری شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
  • همایش اعطای جوایز شصت و دومین دوره جایزه البرز برگزار می شود
  • جایزه نوبل ایرانی به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟
  • شصت و دومین جایزه نوبل ایرانی ۶۲ منتخب خواهد داشت/ جایزه البرز(جایزه نوبل ایرانی) قدیمی‌ترین جایزه علمی کشور است