Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایرانیان گفت: رویکرد نظام سلامت تقویت بخش خصوصی است که قرار تسهیلات اعتباری به این بخش داده شده و خرید خدمت بیشتری از بخش خصوصی انجام شود.

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، طاهر موهبتی در نشست مشترک با افضل ترار وزیر خدمات بهداشتی کشور پاکستان گفت: به موجب اصل 29 قانون اساسی قرار است که وجود بیمه حق همگانی برای مردم باشد و دولت موظف است از محل درآمدهای عمومی و حاصل از مشارکت مردم این حمایت‌ها را تأمین کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: 20 سازمان و صندوق پوشش بیمه مردم را عهده‌دار است و بیمه سلامت به عنوان بزرگ‌ترین بیمه درمان 40 میلیون را تحت پوشش قرار داده است.

وی با اشاره به واگذاری این سازمان در سال 93 به وزارت رفاه و انتقال آن مجدد به وزارت بهداشت گفت:‌ 5 صندوق بیمه‌ای داریم که به طور کلی 32 میلیون نفر از جمعیت تحت پوشش یعنی 80 درصد مشمول بیمه رایگان ما هستند، 5 میلیون و 600 هزار نفر تحت پوشش صندوق کارکنان دولت، 1.5 میلیون نفر تحت پوشش صندوق سایر اقشار و حدود 11 میلیون نفر تحت پوشش بیمه همگانی ور رایگان هستند.

موهبتی یکی از چالش‌های اصلی سازمان را نبود منابع مالی پایدار عنوان کرد و گفت:‌ 95 درصد منابع سازمان توسط دولت تأمین می‌شود به همین دلیل نبود منابع مالی پایدار از چالش‌های ما بوده و مدیریت منابع و مصارف صندوق‌ها با رویکرد کاهش هزینه از جمله برنامه‌هایی است که باید دنبال کنیم.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایرانیان همچنین در رابطه با مشارکت بخش خصوصی در پرداخت هزینه و ارائه خدمات درمانی گفت: از ساز و کار بیمه در بخش خصوصی استفاده می‌کنیم به طوریکه تمام مراحل صدور دفاتر بیمه به پیشخوان دولت که بخش خصوصی است واگذار شده است.

وی ادامه داد: همچنین بخش زیادی از خدمات سرپایی در بخش خصوصی ارائه می‌شود و زمانی که محدودیت مراجعه بیمه‌شدگان در صندوق همگانی و رایگان ایجاد کردیم به طوریکه آنها بیشتر به بخش خصوصی مراجعه کنند تعداد قابل توجهی از آنها به سمت بیمه ایرانیان رفتند و این نشانگر حضور فعال بخش خصوصی است.

وی تأکید کرد: رویکرد مردم در زمینه ارائه خدمات درمان بیشتر به سمت بخش خصوصی است و این در حالی است که معمولا به لحاظ خرید خدمت مبلغی که در بیمه پایه در بخش خصوصی پرداخت می‌کنیم همان مبلغ بخش دولتی است.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایرانیان گفت:‌از طرفی رویکرد نظام سلامت تقویت بخشی خصوصی است به همین دلیل تسهیلات اعتباری از طریق صندوق توسعه ملی و پرداخت تسهیلات ارزان‌قیمت برای بخش خصوصی را داریم و دولت بیشتر خرید خدمت را از بخش خصوصی باید انجام دهد چرا که از نظر هزینه هم مقرون به صرفه خواهد بود.

موهبتی گفت:‌ قرار است در دو سال اول برنامه ششم توسعه به سمتی باید برویم که بحث بررسی اسناد پزشکی الکترونیکی انجام شود تا هم از نظر مالی مقرون به صرفه و هم از نظر دقت بر روی اسناد اقدامات لازم انجام گیرد.

منبع:‌فارس

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۰۲۷۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات تازه از پرداخت یارانه دارو و بیمه سلامت

آفتاب‌‌نیوز :

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران، با اشاره به موضوع مطالبات داروخانه‌ها از بیمه‌ها، گفت: پرداخت یارانه دارو ربطی به ما ندارد.

محمدمهدی ناصحی، مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران افزود: پرداخت بدهی بیمه سلامت به داروخانه‌ها به ویژه داروخانه‌های خصوصی، در اولویت سازمان بیمه سلامت است؛ مطالبات اسفند داروخانه‌ها امروز پرداخت شد و مطالبات فروردین ۱۴۰۳ نیز ظرف ۱۰ روز آینده پرداخت می‌شود.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت: رسیدگی اسناد به سرعت انجام می‌شود و در کل هزینه قابل پرداخت در داروخانه‌های خصوصی ۶۰۰ تا ۶۵۰ میلیارد تومان است.

ناصحی با بیان اینکه سهم ارز ترجیحی طرح دارویار از اختیارات ما خارج است، افزود: پرداخت سهم ارز ترجیحی داروخانه‌ها بر عهده سازمان هدفمندی یارانه‌ها است و از عهده ما خارج است و آخرین پرداخت در این بخش مربوط به دی سال قبل است و منابع این بخش را باید سازمان هدفمندی یارانه‌ها تأمین کند.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت: تامین منابع و واریز نهایی بر عهده سازمان هدفمندی یارانه‌ها است و ما در این خصوص نقشی نداریم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • جزئیات تازه از پرداخت یارانه دارو و بیمه سلامت
  • عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟
  • افزایش ۴۰ درصدی تعرفه روانشناسی پاسخگو نیست/شرکت های بیمه‌ای به بحث پوشش خدمات روانشناسی ورود کنند
  • پرداختی بیمه‌ها به داروخانه‌ها شفاف‌سازی شود
  • جزئیات نحوه بررسی صلاحیت متقاضیان بلوک ۸۵ درصدی سرخابی‌ها
  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی در خوزستان
  • ۴.۵ میلیون زوج نابارور تحت پوشش بیمه قرار گرفتند
  • تمدید اعتبار  سیستمی پوشش بیمه ای بیمه شدگان روستایی و سلامت همگانی ایرانیان 5 دهک اول درآمدی
  • جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی / همسان‌سازی یا افزایش حقوق کدامیک مهم‌ترند؟
  • همه افراد فاقد پوشش بیمه می‌توانند بیمه سلامت دریافت کنند