Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد علی پور مختار در گفت و گو با جام جم آنلاین در خصوص نشست غیر علنی نمایندگان خانه ملت با ولی الله سیف اظهار کرد: رییس بانک مرکزی در این جلسه به ارایه آخرین اقدامات درباره حل مشکلات مردم مبنی بر بازپرداخت معوقات بانکی موسسسات مالی اعتباری پرداخت.

وی با بیان اینکه سیف از اقدامات دولت برای تامین اعتبار معوقات سپرده گذاران این موسسات خبر داد، افزود: بیش از 95 درصد سپرده ها زیر 200 میلیون تومان است از این رو بانک مرکزی بطور علی الحساب استرداد این قیبل بدهی ها را طبق جدول زمان بندی آغاز کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نماینده مجلس در خصوص گام بعدی بانک مرکزی برای پرداخت تمام معوقات سپرده گذاران خاطر نشان کرد: شناسایی و فروش اموال بانک های بدهکار یکی از اقداماتی است که بانک مرکزی در دستور کار خود قرار داده است که البته این امر زمان بر بوده و مشمول فرآیند قضایی می شود.

پور مختار بانک کاسپین را در میان سایر بانک های منحله یا تجمیع شده، بزرگترین بدهکار به مشتریان خود خواند و یادآور شد: این موسسه مالی رقمی بالغ بر 8 هزار میلیارد تومان بدهی دارد و به ترتیب دیگر موسسات از 2 تا 3 هزار میلیارد تومان باید نسبت به مطالبات مردم پاسخگو باشند.

عضو کمیته حقوقی مجلس در خصوص اینکه آیا از ورشکستگی بانکها و سایر موسسات مالی در جلسه امروز با سیف صحبتی به میان نیامد، تصریح کرد: در این زمینه صحبت خاصی نشد اما ظاهرا چند صندوق کوچک در کشور ورشکسته شده اند که به لحاظ تعداد مشتری و میزان بدهی در سطح بانکهای بدهکار فعلی قرار ندارند و چندان مد نظر نیستند.

وی طرح سئوال از رییس جمهور( در مورد معوقات) را از دیگر موضوعات جلسه امروز عنوان کرد و گفت: خیلی از نمایندگان نسبت به اینکه چرا این طرح در دستور کار قرار نگرفته اعتراض داشتند اما لاریجانی رییس مجلس پاسخ داد؛ برخی مسایل در فضای تنش آلود اقتصادی وجود دارد که بعضا نمی توان به وضوح در مورد ان سخن گفت و وقتی شخص رییس جمهور پشت تریبون در خصوص اینگونه مسایل ایراد سخن کند جو روانی جامعه بیش از گذشته ملتهب خواهد شد.

پور مختار افزود: با این حال آقای لاریجانی از طرف رییس جمهور این قول را به نمایندگان مردم داد تا بحث معوقات بانکی با سرعت و دقت نظر بیشتر از سوی دولت پیگیری شود. اما با این حال رییس مجلس از نمایندگان طراح سئوال از رییس جمهور خواست تا بیشتر ابعاد و تبعات این موضوع را مورد بررسی قرار دهند و متعاقبا در این خصوص تصمیم گیری کنند.

منبع: جام جم آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۱۲۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوام روند نزولی نرخ تورم

آخرین آمارهای بانک مرکزی نشان می‌دهد رشد حجم پول به عنوان شاخص سنجش انتظارات تورمی، در زمستان ۱۴۰۲ به کمترین رقم از خرداد ۹۷ تا کنون رسیده است.

به گزارش مشرق، آمارهای بانک مرکزی از شاخص های پولی حاکی از آن است که رشد حجم پول در زمستان سال گذشته به کمتر از ۲۵ درصد رسید.

شاخص رشد حجم پول، یکی از معیارهای سنجش انتظارات تورمی در جامعه به شمار می‌رود. در شرایطی که جامعه انتظار افزایش تورم را داشته باشد، افراد با هجوم به بازار دارایی‌ها و خرید کالاهای سرمایه‌ای نظیر طلا، ارز و ...، تلاش می‌کنند سرمایه‌های خود را از تورم حفظ کنند. این اقدام با تبدیل شبه پول به پول، باعث افزایش سریع حجم پول می‌شود و سهم پول به عنوان بخش سیال نقدینگی را افزایش می‌دهد.

بالا رفتن نرخ رشد حجم پول به معنی رشد تقاضا و در نتیجه رشد تورم از ناحیه افزایش تقاضاست؛ بر همین اساس، کاهش نرخ رشد حجم پول، به معنای فروکش کردن انتظارات تورمی و حاکم شدن چشم انداز مثبت از روند نزولی تورم در ماه‌های پیش رو است.

اجرای سیاست تثبیت اقتصادی توسط بانک مرکزی طی حدود ۱۵ ماه گذشته، باعث شده بازار ارز و دیگر بازارهای دارایی ثبات بیشتری را نسبت به پیش از اجرای این سیاست تجربه کنند. محمدرضا فرزین از زمان ورود به بانک مرکزی، با معرفی و اجرای سیاست تثبیت، «پیش‌بینی‌پذیر کردن شاخص‌ها» را هدف خود از اجرای سیاست تثبیت اعلام کرد.

تورم نقطه به نقطه در آستانه بازگشت به کانال ۲۰ درصدی

آخرین گزارش‌های مراجع آماری هم نشان می‌دهد نرخ تورم در فروردین در ادامه روند ماه‌های اخیر نزولی بوده است.

در همین رابطه مرکز آمار از بازگشت تورم سالانه به کانال ۳۰ درصد خبر داد و اعلام کرد نرخ تورم سالانه در فروردین امسال به ۳۸.۸ درصد کاهش یافته است.

طبق اعلام مرکز آمار، تورم نقطه به نقطه هم در فروردین امسال به ۳۰.۹ درصد کاهش یافت و در آستانه بازگشت به کانال ۲۰ درصدی است. بانک مرکزی هم به تازگی از کاهش تورم نقطه به نقطه مصرف کننده به کمتر از ۳۵ درصد خبر داد.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • تدوام روند نزولی نرخ تورم
  • نرخ تورم در دولت رئیسی چند؛ ۳۰، ۴۰، ۵۰، ۶۰ یا بیشتر؟
  • تورم نقطه به نقطه فروردین ماه اعلام شد
  • جدیدترین اظهارات معاون پارلمانی رییس جمهور در خصوص تقسیم استان‌های کرمان و تهران
  • پایان دوره آموزشی نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم پس از 21 نشست تخصصی
  • پایان نشست‌های آموزشی منتخبان مجلس دوازدهم
  • رئیس‌جمهور ۲۰ اردیبهشت به قم سفر می‌کند
  • بانک مرکزی: تورم ۲۷ درصد کاهش یافت!
  • رئیس جمهور ۲۰ اردیبهشت به قم سفر می‌کند
  • بررسی بخشنامه های بانک مرکزی در نشست کمیته رعایت قوانین و مقررات