Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم همدان در مجلس با بیان اینکه پروژه‌ موزه هنرهای معاصر و سالن آمفی تئاتر ۵ هزار نفری همدان ۸ سال است که خاک می‌خورد، گفت: با پیگیری‌های به عمل آمده این دو پروژه احداث و به زودی مورد بهره‌برداری قرار می گیرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان حمیدرضا حاجی بابایی صبح امروز در نشست هم‌اندیشی با هیات امنا، پرسنل و اعضای اداره کل کتابخانه‌های همدان اظهار داشت:  پروژه کتابخانه مرکزی همدان به عنوان مرکز فرهنگی در توسعه همدان نقش مهمی را ایفا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به پروژه‌های موزه هنرهای معاصر و سالن آمفی تئاتر 5 هزار نفری در مجاورت ساختمان کتابخانه مرکزی همدان افزود: هر دو پروژه  از پروژه‌های ملی بودند که هشت سال خاک خوردند و با پیگیری‌های به عمل آمده به زودی مورد بهره‌برداری قرار می گیرد.

نماینده مردم همدان فرهنگ به معنای عام آن را از مسائل مهم و کلیدی هر کشور دانست و گفت:یکی از مظاهر تمدن، محتوای فکری غنی آن جامعه است که از طریق کتاب نشر و بسط پیدا می‌کند.

وزیر اسبق آموزش وپرورش گفت: در دوران وزارت نیز زمانی که بحث استفاده از فناوری‌های روز و هوشمندسازی مدارس بود، اعتقاد ما براین بود که هیچ‌ یک از این ابزار و فناوری‌های نوین نمی‌تواند جای کتاب درسی را بگیرد.

وی افزود: کتاب باید همواره به عنوان یک سند ماندگار بماند و باید فرهنگ کتابخوانی را گسترش دهیم و این فرهنگ چیزی نیست که به جامعه دستور بدهیم که کتاب بخوانند یا آنها را برای نخواندن کتاب مواخذه کنیم.

نماینده مردم همدان گفت: اساس و پایه ایجاد عادت مطالعه و کتابخوانی در خانواده و همراه پدر و مادر است و هیچ انسانی بدون شکل‌گیری عادت مطالعه در کودکی و نوجوانی کتابخوان نمی‌شود.

وی تاکید کرد: نهادینه شدن فرهنگ مطالعه تنها در دوران دبستان صورت می‌گیرد و به دلیل همین اعتقاد بود که در دوران وزارت، طرح کتابخانه‌های کلاسی را در دوره ابتدایی پیشنهاد و اجرا کردیم که با این برنامه هر کلاس در دوره ابتدایی یک کتابخانه شد و کار کتابداری آن را نیز خود دانش آموزان انجام می‌دادند.

حاجی بابایی گفت: با برنامه کتابخانه‌های کلاسی 300 هزار کتابخانه در مدارس کشور تشکیل شد و در آن زمان، عادت کتابخوانی و حفظ امانت و مسئولیت را از دوره ابتدایی شروع کردیم. مشکل عدم حضور در کتابخانه صرفا مشکل دسترسی نیست چراکه دسترسی لازم است ولی کافی نیست اما مشکل اصلی عدم احساس نیاز و ضعف فرهنگ مطالعه است.

وی تاکید کرد: با گسترش راه‌های برطرف کردن نیازهای مختلف افراد، باید عضویت تلفنی کتابخانه‌ها را نیز تعریف و طراحی کرد تا هر فرد که در منزل نشسته است با یک تلفن کتاب مورد علاقه و نیازش را دریافت کند. باید بنشینید مخاطب و نیازهای آن  را دقیقا بررسی کنید و راه‌های ایجاد رضایت و جذب مخاطبین را تعریف و طراحی و اجرا کنید.

نماینده مردم همدان در مجلس به ضرورت ایجاد کتابخانه‌های روستایی اشاره کرد و گفت: تعداد زیادی از روستاها در همدان بالای 1500 نفر جمعیت دارند و باید راهکاری ارائه دهیم که این روستاها کتابخانه داشته باشند. سالن‌های بسیاری در کشور وجود دارد که باید از امکانات آن استفاده کنیم  و با تعامل با دستگاه‌های اجرایی از این ظرفیت‌ها برای ایجاد کتابخانه استفاده شود.

وی به اعتبارات بخش کتابخانه‌های استان نیز اشاره کرد و‌ گفت: اعتبارات خوبی برای کتابخانه‌ها در نظر گرفته شده است.

نماینده مردم همدان با گلایه از برخی از جابه‌جایی اعتبارات و عدم تشخیص اولویت‌ها افزود: برای تکمیل کتابخانه مریانج که چندین سال بود ساخته شده بود با رایزنی سه بار هر بار 700 میلیون تومان تامین و به استان فرستاده شد ولی در جای دیگری هزینه شد اما این پروژه با وجود داشتن اعتبار، 7 سال مانده بود که امیدواریم با پیگیری های انجام شده کار احداث این کتابخانه  تسریع شود.

انتهای پیام/

R41405/P41362/S6,75/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۱۴۰۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کوشک جلالی، کرمی، سعیدی و موسویان به تئاتر ایرانشهر می آیند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، نمایش نکبت نوشته‌ی استفن بلبر به کارگردانی پویا سعیدی و با بازی کاظم سیاحی، مجتبی پیرزاده و ستاره پسیانی از ۲۵ اردیبهشت ساعت ۲۰:۳۰ در سالن ناظرزاده‌ی کرمانی این تماشاخانه به صحنه می‌رود.

همچنین نمایش آرت نوشته‌ی یاسمینا رضا و به کارگردانی علیرضا کوشک جلالی از ۲۷ اردیبهشت ساعت ۱۸:۳۰ در سالن ناظرزاده‌ی کرمانی اجراهای خود را آغاز می‌کند.
گفتنی است بازی‌گران نمایش آرت عبارتند از: سام کبودوند، آرمین رحیمیان و محمد صدیقی مهر.

بر اساس این خبر؛ سالن استاد سمندریان نیز از ۲۶ اردیبهشت ماه ساعت ۱۹ میزبان نمایش گنجشک‌ مفرغی به نویسندگی و کارگردانی شهرام‌ کرمی، با بازی اصغر همت، مجید رحمتی یلدا عباسی، ایمان سلگی خواهد بود.


نمایش خارشتر به نویسندگی هدی‌ آهنگر و کارگردانی سید علی موسویان دیگر نمایش سالن استاد سمندریان است که از ۲۵ اردیبهشت ساعت ۲۰:۴۵ به صحنه می‌رود.
گفتنی است (به ترتیب حروف الفبا) هدی آهنگر، لیلا بلوکات، هامون‌ سیدی، الهام‌ شعبانی، یزدان‌ فتوحی، وحید کریمی و اتابک‌ نادری بازی‌گران نمایش خارشتر هستند.

۲۲۰۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904265

دیگر خبرها

  • نمایش برگزیده‌ای از آثار رضا مافی در موزه هنر‌های معاصر تهران
  • کوشک جلالی، کرمی، سعیدی و موسویان به تئاتر ایرانشهر می آیند
  • انتشارفراخوان حمایت از تولیدات نمایشی انجمن هنرهای نمایشی خوزستان
  • آثار رضا مافی به موزه هنرهای معاصر می‌رود/نمایش برگزیده‌ای ازآثار
  • بازدید بیش از ۳۷ هزار نفر از نمایشگاه «بر فراز دشت»
  • کاظم نظری از اداره کل هنرهای نمایشی به دانشگاه رفت
  • معرفی رییس شورای سیاستگذاری دوازدهمین دوسالانه ملی سرامیک ایران
  • نوزدهمین جشنواره ملی هنرهای نمایشی کانون پرورش فکری در رشت آغازشد
  • دومین دوره انتخابات موسسه هنرهای نمایشی استان برگزار شد
  • انتصاب دبیر اجرایی و دبیر هنری هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار