Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- در خرید خودرو رعایت یک سری نکات لازم است ، به خاطر این که شما دوست دارید خودرویی را خریداری کنید ، که هیچ مشکلی نداشته باشد.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، در خرید خودرو رعایت یک سری نکات لازم است ، به خاطر این که شما دوست دارید خودرویی را خریداری کنید ، که هیچ مشکلی نداشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما هنگام تحویل گرفتن آن نیز باید به یک سری نکات توجه کنید که در ادامه برایتان آورده ایم:

۱- به هیچ عنوان بعد از ظهر به بعد خودرو را تحویل نگیرید

چنانچه از نمایندگی و یا نمایشگاه برای تحویل خودرو با شما تماس برقرار شده است تا خودروی خود را تحویل بگیرید حتما با عذر و بهانه این تایم را به صبح یا ظهر روز بعد موکول کنید. اما چرا؟ شما باید بدانید که به هنگام تاریک شدن و حتی با آغاز آن، قادر نخواهید بود خط و خش و یا ضربه و یا شکستگی ها و سایر مشکلات را بر روی خودروی خود تشخیص دهید.

چشمان شما در غروب و نور کم هرگز کارایی لازم را برای تشخیص مشکلات احتمالی ندارند. حتما حواس تان باشد که تایم را هنگام تحویل خودرو در نظر داشته باشید.

۲- با عجله خودرو را تحویل نگیرید

اگر زمان تحویل خودرو یا قرار ملاقات برای خرید فرا رسیده است با یک برنامه ریزی خوب تایم لازم را برای تحویل خودرو در نظر بگیرید و بدون عجله به سراغ آن بروید.

تجربه ها نشان داده است که بسیاری از مشکلاتی که هنگام تحویل خودرو به وجود آمده است به دلیل عدم دقت کافی که ناشی از عجله بوده است اتفاق افتاده. بنابر این تایم کافی را برای خرید خودرو در نظر بگیرید.

۳- بررسی ظاهری بدنه و رنگ

در اولین قدم باید به سراغ بدنه و رنگ خودرو بروید. در این بررسی شما دو وظیفه دارید. در ابتدا رنگ و خط و خش ها و در ادامه بررسی ضربه ها و یا موج ها بر روی بدنه خودرو. همانطور که گفته شد در نور مناسب و بهتر است در محیطی باز و روشن و در زاویه های مختلف بدنه خود رو را برسی کنید و حتما این کار را در زاویه نزدیک به موازات بدنه هم انجام دهید(در کنار انتهای خودرو بنشینید و سر خود را نزدیک به بدنه کنید). دقت کنید که خط و خش و یا ضربه ای در هیچ نقطه از خودرو وجود نداشته باشد. همچنین تمامی خط ها و طراحی های بدنه را با دقت بیشتری بررسی کنید.

هنگامی که در حال بررسی رنگ هستید قطعات نزدیک به بدنه همچون شیشه ها را نیز با دقت بررسی کنید. وجود هر گونه رنگ و یا پاشیده شدن رنگ و یا حاله ای از رنگ می تواند نشانی از رنگ شدن مجدد خودرو باشد. پس این دو مورد را خوب به خاطر داشته باشید.

در مرحله بعد به سراغ سپر و گلگیر ها بروید با دقت علاوه بر قسمت های قابل مشاهده، قسمت داخلی و خارج از دید را بررسی کنید. چنانچه قطعه ای فلزی در آن ها به کار رفته است وجود زنگ زدگی های بزرگ می تواند مانعی برای تحویل خودرو باشد.

۴- بررسی تمام قسمت های خارجی خودرو

حال به سراغ درها، کاپوت، درب باک، صندوق عقب و …. را با دقت بررسی کنید. هر یک را به راحتی باز کرده و عملکرد آن ها را زیر نظر بگیرید.

دقت کنید که به خوبی و بسیار روان باز و بسته شوند و هنگام بسته شدن به خوبی در سر جای خود قرار بگیرند. صدای بسته شدن را هم دقت کنید چرا که ممکن است مشکلی وجود داشته باشد و این مشکل بعدا خود را نشان دهد. هنگام بسته بودن این درها، فاصله ها و درز ها را بررسی کنید که مشکلی از جمله عدم تراز بودن وجود نداشته باشد. تمامی این موارد برای خودرو های نو باید به آسان انجام شوند.

در نهایت به سراغ تایر ها بروید و آن ها را علاوه بر ظاهر و استفاده نشده بودن از لحاظ مارک و برند هم بررسی کنید.

۵- بررسی تجهیزات داخلی خودرو

حال به سراغ قسمت داخلی خودرو بروید و در درون خودرو قرار بگیرید. این قسمت شاید کمی جزئی تر باشد و البته زمان بیشتری از شما بگیرد، چرا که بررسی تمامی این موارد و تجهیزات داخلی کمی وقت گیر است. شما می توانید موارد مهم تر را با دقت بررسی کنید و سایر موارد را به یک برسی اجاملی بسنده کنید. با این حال چنانچه تمایل به چک کردن تمامی این قطعات دارید از سوی نمایندگی باید تایم کافی برای آن در نظر گرفته شود. در ابتدا به سراغ شیشه بالابر ها بروید و عملکرد هر چار در را در بالا و پایین آمدن برسی کنید. دقت کنید که تا انتها شیشه ها را پایین کشیده و سپس بالا ببرید و این کار را چند بار تکرار کنید.

حال به سراغ کیلومتر شمار بروید. مطمئنا شما خودرویی که قبل از تحویل به شما چند صد کیلومتر استفاده شده است را تحویل نخواهید گرفت.

بررسی عملکرد کولر یکی از نکات مهم برای تحویل خودرو به حساب می آید. این کار را با کمی شکیبایی و دقت انجام دهید تا از عملکرد آن ها مطمئن شوید.

تمامی آمپر ها و درجات و چراغ های مختلف را با دقت ببرسی کنید. دقت کنید که در عملکرد آن ها اختلالی وجود نداشته باشد. به عنوان مثال ترمز دستی را بالا بکشید و دقت کنید که چراغ روشن می شود. همین طور دور موتور خودرو و ….

عملکرد صندلی و اهرم های آن را با دقت تست کنید و این کار را چند بار تکرار کنید تا اگر مشکلی وجود دارد سریع برطرف شود.

سایر تجهیزات موجود در خودرو بسته به مدل و برند خود رو را با آگاهی و دانش کامل بررسی کنید تا مشکلی وجود نداشته باشد.

۶- بررسی سیستم روشنایی خودرو

از دوستی کمک بگیرید و تمامی چراغ های جلو و عقب و همچنین چراغ های راهنما را با دقت بررسی کنید که عملکرد مناسب داشته باشند. در این زمان جهت چراغ های بالا و پایین را هم برسی کنید که به خوبی عمل کنند. علاوه بر روشنایی باید نور کافی و مناسب هم از این چراغ ها منتشر شود. همچنین سیستم های روشنایی داخل خودرو را هم ببرسی کنید.

۷- بررسی قسمت موتور

چه در حالت روشن و چه در حالت خاموش کاپوت را بالا بزنید و به خوبی عملکرد قسمت های مختلف را زیر نظر بگیرید. به سراغ سینی بروید و دقت کنید که علاوه بر این ناحیه، در سایر نقاط هم لکه های روغن نباشد.

درب های رادیاتور ، باکس آب پاش روغن ترمز، روغن موتور و … را تست کنید که به خوبی در سر جای خود قرار گرفته باشند. به هنگام این بررسی همچنین سطح انواع روغن ها در موتور را بررسی کنید که حاوی مقدار تعیین شده باشند.
هنگام روشن بودن موتور به صدای خودرو گوش فرا دهید تا بسته به تجربه خود متوجه عیب و ایراد های احتمالی شوید.

باتری و سر باتری ها را را زیر نظر بگیرید و در صورتی که باتری شما از نوع اسیدی است مقدار هر سلول را هم با دقت بررسی کنید.

۸- بررسی تجهیزات و متعلقات خودرو

متعلقات معمول خودرو همچون جک، زاپاس، کلید زاپاس، جعبه های ابزار، مثلث خطر و آچار چرخ که از متعلقات عمومی هستند و باید همراه خودرو باشند را بررسی کنید که علاوه بر موجود بودن سالم هم باشند.

ممکن است شرکت و کارخانه مربوطه تجهیزات بیشتری را تضمین کرده باشد که باید این موارد را هم خودتان بسته به مدل خودرو بررسی کنید.

۹- نکات مهم

به هنگام تحویل و در پایان بررسی ها، یک چک لیست به شما ارئه می شود که شما با امضا کردن آن تایید می کنید که موارد ذکر شده در لیست به صورت صحیح و سالم تحویل شما شده است. با دقت موارد ذکر شده را بررسی کنید، چراکه پس از امضا نمایندگی هیچ تعهدی به شما در قبال این موارد ندارد.

نمایندگی موظف است تمامی امکانات خودرو را برای شما توضیح و نحوه صحیح استفاده از آن ها را به شما آموزش دهد. بهتر است در همان نمایندگی به صورت اجمالی قابلیت های خودروی خود را توسط متحصصان فرا بگیرید.

به صورت معمول و برای خودرو های داخلی مدارک باید نهایتا در مدت ۲۰ الی ۳۰ روز به دست شما برسدبرای نصب پلاک نمایندگی نباید هزینه ای از شما دریافت کند.

حتما پشت خودروی خود بشنید و در همان محوطه کمی با خودروی رانندگی کنید و موارد قابل بررسی با گوش و یا چشم را بررسی کنید.

بهتر است به همراه یک دوست به سراغ تحویل خودرو بروید و دو نفری تمامی این موارد را با دقت بررسی کنید.

 

 

 

منبع:نامه نیوز

 

انتهای پیام/

  خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۱۳۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهمترین نکات در رانندگی با خودروی دنده اتومات

راحتی و آسایش راننده هنگام رانندگی با خودرو‌های دنده اتوماتیک، باعث شده این نوع خودرو‌ها طرفداران و متقاضیان زیادی پیدا کنند. بسیاری از افراد ترجیح می‌دهند از خودرویی بهره ببرند که برای تغییر دنده آن نیازی به فشار دادن پدال جداگانه‌ای نباشد. در صورت حذف شدن یکی از پدال‌های خودرو، رانندگی آسان‌تر شده و تمرکز راننده بالاتر می‌رود. البته برخی اشخاص نیز علاقه دارند دندۀ خودروی خود را به صورت دستی تغییر دهند.

به گزارش رویداد24، سیستم دنده اتوماتیک خودرو نیاز به مراقبت‌های ویژه‌ای دارد. در گیربکس‌های دستی شما با فشردن پدال کلاچ و تغییر دنده به صورت دستی، قادر به تغییر دنده خودرو خواهید بود. در این نوع گیربکس‌ها، تشخیص سرعت مناسب برای تغییر دنده خودرو بر عهده راننده است، اما در گیربکس‌های اتوماتیک، این وظیفه برعهده مجموعه‌ای از سنسور‌ها و سایر تجهیزات است.

با نگاهی به طراحی این دو نوع گیربکس (گیربکس دستی و گیربکس اتوماتیک) می‌توان متوجه شد که طراحی گیربکس‌های اتوماتیک بسیار پیچیده‌تر از طراحی گیربکس‌های دستی است؛ بنابراین خودرو‌های دنده اتوماتیک، دارای یک سیستم پیچیده برای تغییر دنده خودرو به صورت اتوماتیک هستند. 

این سیستم پیچیده، نیاز به نگهداری ویژه‌تر و اساسی‌تری نسبت به گیربکس‌های ساده دارد. شما با یادگیری و رعایت نکات مربوط به رانندگی با خودرو‌های دنده اتوماتیک می‌توانید طول عمر سیستم گیربکس اتوماتیک خودروی خود را افزایش دهید.

در زمان رانندگی با خودروی دنده اتومات به چه نکاتی باید توجه داشت؟ تعویض حالت دنده در حین حرکت ممنوع

در هر زمان که مجبور هستید به طور متوالی حرکت به عقب و جلو داشته باشید، همانند دور زدن در خیابان‌های کم عرضه یا پارک کردن در جای پارک کوچک، سعی کنید ابتدا کامل توقف کنید و بعد دنده را از حالت D به R یا برعکس تغییر وضعیت دهید. تغییر حالت دنده در حین حرکت به گیربکس فشار وارد می‌کند. 

قرار دادن دنده در حالت P در صورتی که خودرو به طور کامل متوقف نشده ممنوع

یکی از بدترین کار‌هایی که می‌توان با یک گیربکس اتوماتیک انجام داد، قرار دادن آن در حالت P در شرایطی است که خودرو هنوز به طور کامل متوقف نشده است. زمانی که دنده خودرو را بر روی حالت P قرار می‌دهید، در حقیقت به گیربکس و خودروی خود فرمان توقف کامل می‌دهید. حال تصور کنید که هنگام اعمال این دستور، خودرو در حال حرکت باشد. این کار منجر به بروز آسیب‌های بسیار سنگینی به گیربکس خودرو خواهد شد.

رانندگی ماشین در حالت خنثی ممنوع

طبیعی است که هنگام رانندگی به جلو، گیربکس را در موقعیت D قرار دهید و سپس پدال گاز را فشار دهید.

البته برخی از رانندگان ترجیح می‌دهند پس از مدتی حرکت خودرو به سمت جلو، به خصوص در سرعت‌های بالا، به حالت خنثی حرکت کنند و خودرو با وضعیت خنثی به حرکت خود ادامه می‌دهد.

برخی معتقدند که این روش برای صرفه جویی در مصرف سوخت کار می‌کند، اما این درست نیست، زیرا ممکن است منجر به آسیب به ترمز‌ها شود.
همچنین در شتاب گیری واقعی خودرو به شما کمکی نمی‌کند و همچنین موردی منفی محسوب می‌شود که بر ایمنی هنگام رانندگی تاثیر می‌گذارد.
خودرو‌های جدید و پیشرفته هم اکنون این امکان را در اختیار شما قرار می‌دهند که موقعیت رانندگی مناسب را برای خود انتخاب کنید که در بهبود عملکرد خودرو و همچنین صرفه جویی در تعویض سوخت موثر است.

استفاده از حالت خلاص N یا Neutral برای لانچ کردن یا بالابردن دور خودرو ممنوع

شاید عبارت لانچ را شنیده باشید. اصطلاحا به حرکت خودرو از حالت سکون با بیشترین گشتاور ممکن و حداقل هرزگزدی را لانچ می‌گویند. این عمل در خودرو‌های دنده‌ای با بالا بردن دور موتور و رها کردن ناگهانی کلاچ میسر می‌شود. اما دیده شده که بعضی افراد لانچ کردن با خودرو‌های گیربکس اتوماتیک را مشابه خودرو‌های دنده‌ای می‌دانند. دنده را در حالت N یا خلاص گذاشته، دور موتور را بالا می‌برند و دنده را در حالت ِ D یا Drive قرار می‌دهند. 

در واقع باید گفت این حرکت آسیب جدی به گیربکس‌های اتوماتیک وارد خواهد کرد و امکان ایجاد هزینه‌های میلیونی برای صاحب خودرو وجود دارد. به طور کل گیربکس‌های اتوماتیک برای خودرو‌های شهری جهت آرامش و سهولت در رانندگی و مصرف سوخت پایین طراحی می‌شوند و مناسب برای شتاب گیری‌های ناگهانی و رانندگی پر فشار نیستند. 

برخی خودرو‌های اسپرت که از جعبه دنده‌ی اتوماتیک استفاده می‌کنند از آپشنی به نام لانچ کنترل بهره می‌برند که امکان لانچ کردن بدون فشار مضاعف را جهت شتابگیری‌های ناگهانی به راننده خواهند داد.

هنگام پارک کردن از ترمز دستی استفاده کنید 

طبیعی است که هنگام رانندگی با خودروی اتوماتیک و سپس پارک آن، دنده را در حالت خنثی قرار دهید و سپس به حالت P یعنی پارک تغییر دهید.
فرض بر این است که توقف خودرو در این لاین، درگیر شدن دنده‌های خودرو است و بنابراین قابل حرکت نیست، اما، متاسفانه، اگر روی یک شیب ایستاده اید، چه رو به جلو یا عقب، در این صورت قرار دادن دنده روی گزینه P گزینه مناسبی برای شما نیست.

این امر ممکن است باعث شود خودرو از موقعیت فعلی خود حرکت کند و برای جلوگیری از این مشکل توصیه می‌کنیم ترمز دستی را به روش کلاسیک قدیمی که در خودرو‌های دستی انجام می‌دادید بکشید.

فقط از یک پا استفاده کنید 

در خودرویی با گیربکس دستی، باید از پا‌های خود استفاده کنید، با پای راست برای فشار دادن پدال گاز و پای چپ برای فشار دادن کلاچ، و این یک فرآیند پویا است که هنگام استفاده از خودرو مستقیماً انجام می‌دهید، در حالی که هنگام رانندگی با خودروی اتوماتیک نیازی به استفاده از پای چپ نخواهید داشت، اکنون یک پدال که کلاچ است کنار گذاشته شده است و هم پدال گاز و هم پدال ترمز برای شما باقی مانده است.

اگر می‌خواهید به یک باره ماشین خود را متوقف کنید، تنها کاری که باید انجام دهید این است که پای راست خود را از روی پدال گاز بردارید و آن را فقط روی پدال ترمز قرار دهید.

هنگام رانندگی کفش بپوشید

برخی از مردم ترجیح می‌دهند با پای برهنه یا فقط با جوراب رانندگی کنند. متاسفانه این روش در رانندگی حرفه‌ای نیست، زیرا ممکن است باعث شود پای شما چه هنگام گاز دادن و چه هنگام فشردن ترمز از روی پدال لیز بخورد.

عدم استفاده از کروز کنترل 

اگر در رانندگی با خودروی اتوماتیک مبتدی هستید، به شما توصیه می‌کنیم به کروز کنترل یا همان کنترل سرعت در جاده اعتماد نکنید، اگرچه یکی از وسایل ایمنی در خودرو به حساب می‌آید، ولی با این روش، رانندگی در جاده‌های آسفالت نشده یا جاده‌های پر دست انداز که رانندگی در آن دشوار است، ممکن است منجر به آسیب رساندن به وسیله نقلیه شود.

خلاص کردن برای توقف‌های کوتاه ممنوع

سعی کنید در ترافیک و چراغ قرمز‌هایی که توقف خودرو کمتر از دو دقیقه است، گیربکس را خلاص نکنید. زمانی که گیربکس در حالت D قرار دارد و شما توقف می‌کنید، گیربکس در دنده ۱ می‌ماند و تنها درگیری موتور و گیربکس، جریان‌های گردابی روغن هیدرولیک داخل توربین است که به دلیل دور پایین موتور، بسیار ناچیز است. در صورتی که خلاص کردن گیربکس و قرار دادن دوباره‌ آن در حالت D، مجموعه‌ی کلاچ‌ها، سوپاپ‌ها و شیر‌های برقی را درگیر می‌کند که استهلاک آن به مراتب بیشتر است.

در صورتی که توقف‌های شما طولانی مدت باشد، می‌توان از دنده خلاص یا همان دنده N خودرو استفاده کرد. اما در توقف‌های کوتاه مدت مانند توقف‌هایی که در پشت چراغ قرمز یا ترافیک اتفاق می‌افتد، بهتر است دنده خودرو را در حالت خلاص قرار ندهید. 

پیش از گرم شدن موتور، نیروی زیادی به گیربکس وارد نکنید

در گذشته و به خصوص در فصل‌های سرد و زمستانی، در هنگام روشن کردن خودرو چند دقیقه‌ای خودرو را به صورت ساکن روشن نگه میداشتند تا موتور گرم شود. توصیه متخصصین به حرکت آرام و با سرعت کم در فصل‌های سرد است تا موتور خودرو به شیوه صحیحی گرم شود.

زمانی که موتور هنوز به اندازه کافی گرم نشده است و به خصوص در فصل‌های سرد سال نیروی زیادی به موتور وارد می‌کنید، در بازه‌ای نه چندان طولانی هزینه‌هایی بسیار زیاد به خود تحمیل می‌کنید. 

رانندگی با روغن گیربکس کم ممنوع

یک خودروی اتومات برای درست کار کردن به میزان زیادی روی فشار مایعات وابسته است. یکی از نقش‌های روغن گیربکس کمک به روان کاری گیربکس و خنک ماندن آن هنگام کار است. از این رو، اگر به مدت زیادی با روغن گیربکس کم رانندگی کنید، منتظر بروز مشکلات زیادی برای گیربکس اتومات خودروی خود باشید. 

لازم به ذکر است که هم روغن گیربکس‌های دنده‌ای و هم روغن گیربکس‌های اتوماتیک، علاوه بر بازدید‌های دوره‌ای، به تعویض‌های دوره‌ای نیز نیاز دارند. 

مسافتی که پس از سپری شدن آن باید روغن گیربکس را بررسی کنید، ۵ هزار کیلومتر است. همچنین به طور متوسط پس از پیمودن هر ۵۰ هزار کیلومتر، باید نسبت به تعویض روغن گیربکس خودروی خود اقدام کنید.

درجا گاز دادن ممنوع

شاید دوست داشته باشید که صدای گاز و موتور را در حالت ایستاده بشنوید، اما درجا گاز دادن در خودرو‌های اتوماتیک اشتباهیست که تاوانش تعمیر گیربکس خودرو خواهد بود. هنگامی که خودرو در دنده D قرار نگرفته و پدال گاز را فشار می‌دهید، سبب افزایش ناگهانی اصطکاک میان قطعات داخل گیربکس و موتور می‌شوید. این شوک بزرگ سبب آسیب رسیدن به گیربکس خودروی اتوماتیک شما خواهد شد.

خالی شدن باک سوخت ممنوع

عملکرد گیربکس‌های اتوماتیک تا حد بسیار زیادی به فشار سوخت موجود در باک خودرو وابسته است؛ بنابراین اگر می‌خواهید بهترین عملکرد را از گیربکس اتوماتیک خودروی خود دریافت کنید، نباید بگذارید باک خودروی شما بیش از حد خالی شود. بهتر است باک خودرو‌های دنده اتوماتیک، همواره دارای سوخت کافی برای طی کردن مسافت‌های مختلف باشد.

قرار دادن دنده خودرو در حالت خلاص هنگام رانندگی در سرپایینی‌ها ممنوع

ممکن است فکر کنید قرار دادن دنده خودرو در حالت خلاص (N) هنگام رانندگی در سر پایینی‌ها، منجر به کاهش مصرف سوخت شود. در صورت انجام این امر، عمل روان‌کاری دنده‌های گیربکس خودروی شما به خوبی انجام نمی‌شود؛ بنابراین گیربکس اتوماتیک خودرو، دچار فرسودگی زودرس و صدمات سنگینی می‌شود. بیشتر این صدمات به بخشی از گیربکس اتوماتیک خودرو که شیر برقی نام دارد وارد خواهد شد.

در صورتی که دنده‌ها هنگام فعالیت خود به صورت مناسبی دچار روان‌کاری نشوند، فشار زیادی به شیر‌های برقی گیربکس وارد خواهد شد. این فشار مضاعف، منجر به آسیب دیدن این قطعات می‌شود.

لازم است بدانید تعویض شیر‌های برقی گیربکس‌های اتوماتیک، هزینه‌های زیادی را برای شما در پی خواهد داشت. اگر نگاهی به این هزینه‌ها بیاندازید کاملاً متوجه می‌شوید که این مبالغ، بسیار بیشتر از هزینه‌هایی هستند که شما با صرفه جویی در مصرف سوخت جلوی آن‌ها را گرفته‌اید.

لازم به ذکر است برخی از خودرو‌های اتوماتیک دارای قابلیتی هستند که به آن‌ها این امکان را می‌دهد که هنگام رانندگی در سرپایینی‌ها، بتوانند به صورت اتوماتیک عمل سوخت رسانی به موتور را متوقف کنند. این گونه مصرف سوخت اتومبیل به صورت اتوماتیک کاهش پیدا می‌کند.

روشن کردن خودروی دنده اتومات

هنگام روشن کردن یک خودروی اتومات، نکته‌ای وجود دارد که راننده‌ها همیشه باید به خاطر داشته باشند. زمانی که موتور خاموش است، دسته دنده باید روی P قرار داشته باشد. بسیاری از خودرو‌های اتومات، بعد از خاموش شدن، تا زمانی که دسته دنده روی P نباشد، روشن نمی‌شوند. بعد از روشن شدن خودرو می‌توانید دنده را روی D قرار داده و ترمز دستی را آزاد کنید. بعد از این کار و بدون گاز دادن، خودرو شروع به حرکت خواهد کرد.

پارک کردن خودروی دنده اتومات

حتماً به هنگام پارک کردن خودروی دنده اتومات، دسته دنده را در حالت P قرار داده و سپس خودرو را خاموش کنید. این نکته مهم در صورتی که رعایت نشود می‌تواند دردسر‌های زیادی برای شما فراهم آورد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • خطا در خرید اینترنتی بلیط اتوبوس
  • ۴ نکته طلایی هنگام خرید فرش ۱۲۰۰ شانه
  • نکاتی که باید هنگام استفاده از کنسرو‌ها رعایت کنید
  • نکاتی که باید هنگام استفاده از کنسروها رعایت کنید
  • شرایط جدید خرید نقدی و اقساطی پژوپارس اعلام شد ؛ جزئیات، قیمت و زمان تحویل
  • مهمترین نکات در رانندگی با خودروی دنده اتومات
  • ثبت نام ایران خودرو ۱۴۰۳ بدون قرعه کشی با تحویل ۹۰ روزه
  • بیش از دو میلیارد یورو خرید خارجی در شهرداری/ مافیای خودرو نداریم
  • پیش‌بینی تولید ۱۶۰ هزار تن گندم در بیله‌سوار
  • افزایش یارانه خرید از نمایشگاه کتاب تهران | تحویل غرفه‌های ناشران آغاز شد