Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ دکتر احسان شمسی در نشست خبری نخستین کنگره بین‌المللی اخلاق در علوم و فناوری در پاسخ به سوال  درباره حذف برنامه بررسی پرونده پزشکی عباس کیارستمی از منظر اخلاق حرفه‌ای از برنامه این کنگره گفت: از ابتدای برنامه ریزی کنگره می‌خواستیم این پرونده را به صورت یک کیس در حوزه حقوق بیماران مطرح کنیم اما متوجه شدیم که این موضوع محل اختلافات زیادی است و شاید مطرح کردن آن در یک کنگره عمومی منجر به حواشی شده و به مسائل حاشیه‌ای دامن می‌زند بنابراین تصمیم گرفتیم که این موضوع در کنگره مطرح نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دبیر اجرایی نخستین کنگره بین‌المللی اخلاق در علوم و فناوری با اشاره به برگزاری نخستین کنگره بین‌المللی اخلاق در علوم و فناوری گفت: برگزاری این کنگره اتفاقی بزرگ در تاریخ علم و فناوری ایران خواهد بود. ده‌ها سال است که در حوزه اخلاق پزشکی در کشور کار می‌شود اما هنوز در سایر حوزه‌ها مانند اخلاق مهندسی و غیره نیازمند توسعه زیرساخت‌ها هستیم. در زلزله کرمانشاه دیدیم که گاهی بی توجهی ساده در یک ساخت مکان منجر به فرو ریختن کل ساختمان می‌شود بنابراین علاوه بر حوزه پزشکی در سایر حوزه‌ها هم بحث اخلاق را بررسی می‌کنیم.

شمسی با بیان اینکه ما نیازمند یک گفتمان اخلاقی در جامعه هستیم،اظهارکرد: براین اساس باید شبکه‌ای از صاحبنظران در این عرصه ایجاد شود بنابراین برگزاری این کنگره اتفاقی مهم است زیرا همه در همه حوزه‌ها اعم از اخلاق پرستاری، پزشکی، زنان، سدسازی، تغییر اقلیم و غیره بحث می‌کند.

در ادامه این نشست دکتر تقی شامخی - دبیر علمی کنگره بین‌المللی اخلاق در علوم و فناوری- با بیان اینکه این همایش به مدت چهار روز در تهران برگزار می‌شود، گفت: این کنگره شامل ۵ بخش مبادی و مبانی اخلاق در علوم و فناوری، اخلاق حرفه‌ای، اخلاق و مدیریت، اخلاق در سیاست‌های عمومی و اخلاق در فناوری‌های نوین است.

وی افزود: حدود ۳۰ سخنران در این کنگره داریم که پنج سخنرانی از سوی مهمانان خارجی انجام می‌گیرد همچنین ۱۶ میزگرد در حوزه‌های مختلف اعم از بحث‌های اخلاقی در زمینه سدسازی، زنان، فضای مجازی، محصولات تراریخته و غیره برگزار می‌کنیم.

شامخی با بیان اینکه ۳۲۵ مقاله به دبیرخانه کنگره رسیده است ،گفت: ۵۰ مقاله به صورت سخنرانی و ۲۰۰ مقاله به صورت پوستر ارائه می‌شود.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۱۵۷۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی توسعه روابط ایران و تانزانیا در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، عصر روز دوشنبه (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) عیسی زارع پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات کشورمان میزبان عمر سعید شعبان، وزیر تجارت و توسعه صنعتی تانزانیا و هیئت همراه بود.

در این دیدار دو طرف ضمن تشریح ظرفیت‌های حوزه کاری خود درباره دستیابی به توافقی به‌منظور گسترش روابط به‌ویژه در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات با یکدیگر گفتگو کردند.

زارع پور، توسعه روابط با کشور‌های آفریقای به ویژه تانزانیا را راهبرد دولت جمهوری اسلامی دانست و برای گام بر داشتن در این مسیر اعلام آمادگی کرد.

وی با تشریح فعالیت‌های وزارت ارتباطات در حوزه هایی، چون توسعه ارتباطات، پست، پست بانک و صنعت فضایی، تأکید کرد: هر یک از این حوزه‌ها به‌ویژه توسعه زیرساخت‌های ارتباطی، توسعه فناوری اطلاعات و صنعت فضایی به‌طور جداگانه می‌توانند به سرفصلی برای آغاز همکاری‌های مشترک دوجانبه در زمینه ارتباطات و فناوری اطلاعات تبدیل شود.

وزیر ارتباطات همچنین آمادگی کشورمان را برای توسعه ارتباطات ثابت در تانزانیا بر پایه شبکه فیبرنوری و توسعه دولت الکترونیکی اعلام کرد. 

وی در پایان خواستار تشکیل کارگروهی مشترک با حضور معاونان وزرای دو کشور برای بررسی موضوعات همکاری دوجانبه و نهایی کردن توافقات این نشست شد. 

عمر سعید شعبان، وزیر تجارت و توسعه صنعتی تانزانیا نیز در این دیدار ابتدا از مهمان نوازی دولت جمهوری اسلامی ایران و فراهم کردن امکان دیدار صمیمانه با رئیس جمهوری تقدیر کرد.

 وی افزود: میزبانی و مهمان نوازی دولت جمهوری اسلامی نشان از اهمیت روابط این کشور با کشور‌های آفریقایی دارد و ما نیز با درک این اهمیت آماده توسعه روابط هستیم. 

وزیر تجارت و توسعه صنعتی تانزانیا با انتقاد از انحصار پلتفرم‌ها و شبکه‌های اجتماعی غربی، تاکید کرد: پلتفرم‌ها و شبکه‌های اجتماعی غربی اکنون به تهدیدی علیه بنیان خانواده‌ها تبدیل شده است و همین امر ضرورت راه اندازی پلتفرم‌ها و شبکه‌های اجتماعی بومی متناسب با فرهنگ کشورمان را بیش از پیش نشان می‌دهد. 

وی با اشاره به توانمندی شرکت‌های ایرانی حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ابراز امیدواری کرد که تانزانیا بتواند از ظرفیت‌های شرکت‌های فعال در این حوزه بهره‌مند شود و این قول را داد که این ظرفیت را برای توسعه روابط دو کشور به کار ببرد.

وزیر تجارت و توسعه صنعتی تانزانیا در خاتمه از آموزش دانش آموزان تانزانیایی توسط اپراتور‌های ایرانی در راستای مسوولیت اجتماعی تقدیر و تشکر کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وضعیت لایحه بودجه حوزه آموزش عالی، تحقیقات و فناوری
  • رونمایی از دستگاه میکروب‌شناسی در ایران
  • رونمایی از دستگاه میکروب شناسی در ایران
  • رونمایی از دستگاه میکروب‌شناسی در نمایشگاه علوم آزمایشگاهی
  • رونمایی از دستگاه میکروب شناسی در کنگره علوم آزمایشگاهی
  • بررسی ورود صنایع بزرگ به حوزه استارت‌آپی کشور در رویداد استیج اینوتکس ۲۰۲۴
  • ضرورت تدوین کلان روندها برای طراحی آینده متناسب با زیست بوم ایران
  • حمایت از طراحی و ساخت ابزار‌های شناختی توسط ستاد علوم شناختی
  • بررسی توسعه روابط ایران و تانزانیا در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کنگره علمی پژواک با ارائه دستاورد‌های دانش آموزی در کاشان