Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرید براتی سده در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: در تلاش هستیم تا خدمات روانی ـ اجتماعی توسط متخصصانی از استان های همجوار که هم زبان و هم فرهنگ مردم کردنشین هستند مانند، کردستان ایلام، ساکنان بخش های کردنشین آذربایجان غربی و لرستان به مردم آسیب دیده ارائه شود.

معاون توسعه، پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور با اشاره به تمرکز سازمان بهزیستی کشور بر ارائه خدمات روانی ـ اجتماعی به زلزله زدگان غرب کشور، از حضور بیش از 69 تیم روان‌شناسی در قالب طرح محب و NGOهای همکار بهزیستی در این مناطق خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به حضور بندپی در مناطق زلزله زده و سرزدن به محل اسکان موقت این افراد گفت: در حال حاضر نزدیک به 120 نفر نیروی روان‌شناس از سازمان بهزیستی کشور و 200 نفر هم از داوطلبان NGOها در این مناطق مشغول ارائه خدمات به آسیب دیدگان هستند. بخشی از این موسسات و NGOها شامل انجمن های علمی، کانون کلینیک های مددکاری اجتماعی ، انجمن آسیب شناسی اجتماعی ایران، انجمن روان شناسی و... از جمله همکارانی هستند که در مناطق مذکور حضور دارند. همچنین عده ای از روانشناسان و متخصصین نیز به شکل داوطلبانه به این مناطق آمده‌اند.

وی در ادامه با اشاره به حضور مددکاران در مناطق زلزله‌زده در کنار روان‌شناسان افزود: مددکاران نیز از «کانون کلینیک های مددکاری کشور» و همچنین «اورژانس اجتماعی» که در بخش نیازسنجی اجتماعی و ارائه خدمات روانی اجتماعی فعال هستند در این مناطق به مردم آسیب دیده کمک می‌کنند.

معاون توسعه، پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه 20 تیم توان‌بخشی مبتنی بر جامعه یا CBR در منطقه فعال شده‌اند، اظهار کرد: مراکز توان‌بخشی مبتنی بر جامعه هم معلولان جدید را شناسایی کرده‌اند و هم وضعیت معلولین قدیم را مورد بررسی قرار داده‌اند. در مجموع بیش از 500 نفر در این منطقه درقالب تیم‌های CBR در حال فعالیت هستند.

براتی سده با اشاره به وضعیت توزیع کانکس به مددجویان بهزیستی در مناطق زلزله‌زده نیز توضیح داد: این کانکس ها ابتدا به دست افرادی که از اولویت بیشتری برخوردارند، مانند معلولان ضایعه نخاعی یا زنان سرپرست خانوار با فرزندان بیشتر، خواهد رسید. روز گذشته 6 کانکس به سرپل ذهاب رسید. امروز نیز 8 کانکس به منطقه ثلاث باباجانی و 6 کانکس دیگر نیز به منطقه قصر شیرین می رسد. بخشی از این کانکس ها از طرف بهزیستی استان البرز به این مناطق ارسال شده‌اند.

منبع: آخرین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت akharinnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آخرین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۱۶۱۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی ۳۶۰۰ دانش‌آموز مازندرانی از طرح سراد

معاون امور اجتماعی بهزیستی مازندران از بهره‌مندی ۳ هزار و ۶۰۰ دانش‌آموز مازندرانی از طرح سراد با هدف آگاهی رسانی از آسیب‌های اجتماعی خبر داد. - اخبار استانها -

وحید حسین‌زاده معاون اجتماعی بهزیستی مازندران در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم در آمل با بیان اینکه در اجرای این طرح 500 هزار دانش‌آموز در سطح استان و در مقاطع مختلف درسی تحت پوشش قرار گرفته بودند، اظهار داشت: در نظام آموزشی استان یک کار علمی انجام شد که در بین 10 مساله آموزشی استان دو موضوع پیشگیری و کنترل آسیب‌های اجتماعی دانش‌آموزان مورد توجه قرار گرفت.

وی با اشاره به اینکه طرح سراد یک طرح سلامت اجتماعی و روانی دانش‌آموزان بوده که با کمک پنج دستگاه دادگستری، آموزش‌وپرورش، نیروی انتظامی، دانشگاه علوم پزشکی و بهزیستی مازندران انجام شد، افزود: با برنامه‌ریزی و نشست‌های متعدد از سوی این پنج دستگاه و اجرای پروپوزال از ابتدای بهمن‌ماه سال گذشته به عنوان پایلوت سه شهر استان را انتخاب و تا اردیبهشت ماه سال‌جاری ادامه یافت.

معاون بهزیستی مازندران با تاکید بر اینکه طرح در سه مقطع در سه شهر چالوس، آمل و بهشهر و هر یک از شهرستان‌ها با ده مدرسه در دستور کار قرار گرفت، عنوان کرد: در این طرح سه هزار و 600 دانش‌آموز مورد غربالگری و ارزیابی قرار گرفتند که با شناسایی برخی از نمونه‌ها به مراکز پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی معرفی شدند.

حسین‌زاده ادامه داد: طرح از مهرماه سال‌جاری در تمامی شهرستان‌های مازندران به اجرا درمی‌آید که هم‌اکنون فقط در دوشنبه‌ها با همکاری این پنج دستگاه در مدارس سه شهر انجام می‌شود. 

وی با بیان اینکه بحث آگاه‌سازی و اطلاع‌رسانی حلقه مفقوده نظام آموزش‌وپرورش و تربیتی جامعه ما است، افزود: با اجرای این طرح هم دانش‌آموزان، هم کادر آموزشی و خانواده‌ها آگاه می‌شوند با توجه به اینکه در این طرح 350 کادر اداری مشارکت داشتند.

این مسئول خاطرنشان کرد: مطمئنا با اجرای این طرح نسبت به آسیب‌های اجتماعی تاثیرگذار خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارزیابی مناطق متاثر از زمین لرزه سیرچ/ خسارتی گزارش نشد
  • خودکشی در ایران کمتر از آمار جهانی
  • خودکشی ایرانی ها، کمتر از میانگین جهانی
  • روایتی از معلمی در مناطق محروم؛ از زندگی در کانکس تا حسرت نیاموخته‌ها
  • آغاز بارش های شدید و سیلابی در بیشتر مناطق کشور
  • خودکشی در ۲۳ کشور دنیا جرم و اجرای کامل سند ملی خودکشی در ایران ضروری است
  • آغاز طرح غربالگری بینایی‌سنجی کودکان ۳ تا ۶ سال در کرمانشاه
  • آغاز طرح غربالگری بینایی کودکان ۳ تا ۶ سال در استان
  • بهره‌مندی ۳۶۰۰ دانش‌آموز مازندرانی از طرح سراد
  • آغاز طرح غربالگري بينايي کودکان 3 تا 6 سال دراستان کرمانشاه