Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سی و دومین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشگاهیان وزارت بهداشت در نشست خبری این جشنواره که امروز ششم آذرماه در ستاد مرکزی وزارت بهداشت برگزار شد، گفت: تلاشمان در برگزاری رویدادهای بزرگ فرهنگی و قرآنی نظیر جشنواره اخیر معطوف به اثرگذاری است.

به گزارش ایسنا، دکتر محمدرضا فراهانی، معاون فرهنگی و دانشجویی وزیر بهداشت و رییس سی و دومین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشگاهیان کشور در بخشی از این نشست خبری، برگزاری جشنواره‌هایی نظیر جشنواره ملی قرآن و عترت دانشگاهیان را اثرگذار خواند و گفت: این جشنواره‌ها با ایجاد موج فرهنگی اثرگذاری خود را نشان می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه هزینه کردن در حوزه فرهنگی نوعی سرمایه‌گذاری بوده و تمام تلاش‌هایمان در این بخش معطوف به اثربخشی است، گفت: کلید باز شدن تمام قفل‌ها و مشکلات کشور از جنس فرهنگی است.

فراهانی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ما در وزارت بهداشت جشنواره‌های متعددی در طول سال برگزار می‌کنیم، اما جشنواره قرآن و عترت یک فرق ماهوی با بقیه دارد. همه جشنواره‌ها جدا از تاثیراتی که در زمان برگزاری دارند، در یک جغرافیای بزرگتر نیز بر مخاطبین گسترده‌تری تاثیر خواهند داشت؛ مثل جشنواره فرهنگی و جشنواره نشریات که قطعا در افزایش کیفیت تولید و نگاشتن نشریات تاثیر می‌گذارند و نوشته‌های این دانشجویان نیز بر بقیه دانشجویان و مخاطبان نشریه اثر خواهد داشت.اما نگاه ما به جشنواره قرآن فراتر از این است.

وی در ادامه افزود: قرآن نسخه شفابخش همه دردهای بشر است این جمله ممکن است کلیشه‌ای و تکراری به نظر برسد اما من معتقدم کمتر از آنچه که این جملات گفته شده به قرآن کم توجهی کرده‌ایم. قرآن برای حکمرانی خوب در داخل کشور و برای مسایل سیاسی و اجتماعی مفاهیمی مطرح کرده که توجه به آنها قطعا زندگی ما را بهتر می‌سازد و نسخه‌هایی برای زندگی بهتر ارائه می‌دهد؛ توجه به این مفاهیم قرآن کمک می‌کند که زندگی دنیوی بهتری داشته باشیم.

معاون وزیر بهداشت با تاکید بر اینکه هر چه درباره قرآن تلاش کنیم زیاد نیست، اظهار داشت: همه تلاش‌ها در زندگی و جامعه برای رسیدن به این است که زندگی دنیایی بهتری داشته باشیم و با مشکلات کمتری روبرو شویم. و قرآن به خوبی راه و روش یک زندگی خوب را به ما نشان می‌دهد تا به این هدف نائل شویم.

فراهانی درباره اهداف برگزاری چنین جشنواره‌ای خاطر نشان کرد: در بخش آوایی جشنواره، هدف، تنها کشف الحان زیبا نیست که اگر این باشد به قرآن جفا کرده‌ایم. هدف از بخش هنری صرفا تولید تابلوهایی با آیات و مضامین الهی نیست که فقط از زیبایی آن خط لذت ببریم. هدف غایی ما این است که با هنر می‌خواهیم دریچه‌ای به سوی معانی و مضامین و معارف بلند قرآن باز و در نتیجه معرفت‌افزایی کنیم و با قرآن انس پیدا کنیم و فرهنگ قرآنی در رفتارمان متجلی شود.

وی همچنین تاکید کرد: حوزه جشنواره قرآن فراتر از حوزه‌های هنری است، به اندازه عمق و گستره قرآن باید به دنبال این باشیم که جشنواره بر همه مخاطبان به انحاء مختلف تاثیرگذار باشد، چرا که در اتمسفر فضای قرآنی موفق‌تر عمل خواهیم کرد.

فراهانی افزود: ۳۳۲ هزار و ۹۴۲ نفر در مرحله مقدماتی جشنواره‌ شرکت کرده‌اند که به معنای حضور یک نفر از هر ۱۵ مخاطب جشنواره است و استقبال نشان می‌دهد که تنوع رشته ها توانسته نظر مخاطبان را به جشنواره جلب کند.

وی با اشاره به اینکه تلاش کرده‌ایم از هنر برای ترویج آموزه‌های قرآنی بهره ببریم،  به ذکر آماری از جشنواره سی و دوم پرداخت و گفت: ۲۲۸ هزار و ۷۵ نفر در بخش معارف قرآنی و ۵۷ هزار و ۴۳۵ نفر در بخش هنری جشنواره شرکت کرده‌اند و بخش هنری نیز با ۲۶ هزار و ۲۳ نفر از جمله بخش‌های پرطرفدار جشنواره است.

به گزارش مفدا، معاون فرهنگی وزیر بهداشت، برگزاری جشنواره ملی قرآن و عترت دانشگاهیان را نیازمند سازماندهی گسترده‌ای دانست و گفت: تلاش کرده‌ایم جشنواره ای متفاوت برگزار کنیم که بخشی از آن در آیین‌های افتتاحیه و اختتامیه جشنواره منعکس خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۱۶۹۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسابقات قرآن و عترت کهگیلویه و بویراحمد در چرام

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، در این مسابقات ۹۰۰ دانش آموز دختر و پسر از سیزده نقاط در مناطق مختلف استان به مدت چهار روز در رشته‌های مختلف آیینی، پژوهشی، تقسیر، نهج البلاغه، صحیفه‌ی سجادیه، احکام گفتمان مهدوی، قرائت و ترتیل، اذان، حفظ انشاء نماز، مداحی و دعا خوانی برگزار می‌شود.

مدیر کل قرآن عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش در این آیین گفت: یکی از مهمترین اهداف آموزش و پرورش در کنار آموزش دروس کتب درسی به دانش آموزان تعلیم و تربیت آن‌ها متناسب با فرهنگ و دین اسلامی است.

میکائل باقری افزود: مسابقات کشوری در تابستان امسال در دو استان مازندان و خراسان رضوی در مشهد مقدس برگزار می شود.

وی با بیان اینکه چهل و دومین دوره مسابقات تفاوت هایی نسبت به ادوار گذشته دارد، عنوان کرد: ما بر اساس تحلیل هایی که در مسابقات ۶ سال اخیر انجام دادیم سهمیه ای برای استان ها در نظر گرفتیم که استان ها بتوانند کیفیت مسابقاتشان را ارتقاء دهند. 

مدیر کل آموزش و پرورش استان گفت: مسابقات قران، نماز و عترت هر ساله در بخش‌های کتبی و شفاهی برگزار می‌شود.

جمالی افزود: دانش آموزان حائز شرایط می‌توانند با توجه به علاقه و پایه تحصیلی خود در هر یک از این رشته‌ها ثبت نام کنند.

دیگر خبرها

  • مسابقه های قرآن، عترت و نماز در کرمانشاه
  • برگزاری دوره توانمندسازی مربیان و اساتید قرآن و عترت ارتش جمهوری اسلامی ایران
  • برگزاری دوره توانمندسازی مربیان و اساتید قرآن و عترت ارتش جمهوری اسلامی ایران در مشهد
  • در زندگی قرآنی، گمراهی راه ندارد
  • مسابقات قرآن و عترت کهگیلویه و بویراحمد در چرام
  • برگزاری مراسم اختتامیه جشنواره قرآن و عترت دانشجویان در دانشگاه شهید باهنر کرمان
  • رقابت ۶۵۰ دانش‌آموز یزدی در مسابقات قرآن، عترت و نماز استان یزد
  • برگزاری مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش آموزی در یزد
  • شرکت دو میلیون و ۶۰۰ هزار دانش‌آموز در مسابقات قرآنی
  • «کوه نور» ظرفیت جدید تفریح شهر زندگی است/ میزبانی از ۹ هیئت خارجی در هفته فرهنگی اصفهان