Web Analytics Made Easy - Statcounter

اولین جشنواره فرهنگ دانشگاه تهران با حضور معاون فرهنگی این دانشگاه و جمعی از مسئولان پردیس‌ها و دانشکده‌های دانشگاه تهران و دانشجویان در باشگاه دانشجویان این دانشگاه افتتاح شد. به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اولین جشنواره فرهنگ دانشگاه تهران با حضور مجید سرسنگی معاون فرهنگی این دانشگاه، محمدعلی زارع چاهوکی مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران و جمعی از مسئولان پردیس‌ها و دانشکده‌های دانشگاه تهران و دانشجویان در باشگاه دانشجویان این دانشگاه افتتاح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در ابتدای مراسم افتتاحیه اولین جشنواره فرهنگ دانشگاه تهران، مجید سرسنگی معاون فرهنگی دانشگاه تهران ضمن اشاره به اهمیت برگزاری جشنواره فرهنگ، گفت: قطعا چهارم آذرماه در صفحات تاریخی دانشگاه تهران به یادگار ثبت خواهد شد، زیرا سنگ بنای یکی از جشنواره‌های مهم دانشگاه، یعنی جشنواره فرهنگ، در این روز گذاشته می‌شود.

وی با تشکر از همه افرادی که در به ثمر نشستن این جشنواره کمک کردند، افزود: از دوستانی که به ما کمک نکردند علی‌رغم اینکه از آن‌ها خواستیم، نیز تشکر می‌کنم، زیرا این کمک نکردن باعث شد که همت خودمان را بیشتر کنیم و با توکل بیشتر، سختی بیشتری متحمل شویم و نتیجه کار را ببینیم.

معاون فرهنگی دانشگاه تهران در ادامه با اشاره به جریانات حوزه فرهنگی، اظهار کرد: کلا ما در حوزه فرهنگ با چنین مشکلاتی درگیر هستیم. اهل فرهنگ همیشه در رنج و تب و تاب هستند و این از ویژگی‌های حوزه فرهنگ است که نباید ما را خسته کند. اگر ما انتخاب کرده ایم در حوزه فرهنگ کار کنیم، باید استقامتمان را بیشتر کنیم و نشان بدهیم که اهالی فرهنگ روی پای خود می‌ایستند، سختی‌ها را تحمل می‌کنند، زیرا به هدفی والا و برتر اعتقاد دارند.
وی اضافه کرد: برگزاری اولین جشنواره فرهنگ دانشگاه تهران، قدم مبارکی بود که توسط خود دانشجویان و همکاران محترم دانشگاه تهران برداشته شد. برگزاری چنین جشنواره هایی می‌تواند سطح مشارکت فرهنگی دانشجویان را ارتقاء بخشد. کما اینکه در اولین دوره از جشنواره فرهنگ چیزی بالغ بر ۶۵۰۰ تن از دانشجویان شرکت کرده و آثار خود را برای این جشنواره ارسال کرده اند؛ نکته‌ای که بسیار جای خوشحالی و خشنودی دارد.

سرسنگی با تاکید بر اهمیت برگزاری جشنواره فرهنگ، عنوان کرد: این جشنواره در کنار دستیابی به هدف گسترش سطح مشارکت فرهنگی دانشگاهیان، کارکرد مهم دیگری نیز دارد و آن ایجاد امیدواری و اعتقاد به آینده روشن برای اهالی فرهنگ است. اهالی فرهنگ دانشگاه پیام روشنی را که از این جشنواره می‌گیرند، این است که دانشگاه تهران فرهنگ را به رسمیت می‌شناسد.

وی تصریح کرد: فرهنگ یک رکن است و دانشگاه بدون فرهنگ یک واژه ناقص است و ما حتما باید به فرهنگ مانند ابعاد دیگر دانشگاه توجه کنیم. من مطمئنم در سایه توجه اولیای دانشگاه، دانشجویان، اساتید، اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه به حوزه فرهنگ، دانشگاه تهران روزگار خوشی را در پیش رو خواهد داشت؛ چه ما باشیم و چه نباشیم.

معاون فرهنگی دانشگاه در بخش دیگری از سخنانش، اظهار کرد: مهم این است که فرهنگ در دانشگاه نهادینه شود و دانشجویان دانشگاه تهران در دورانی که در این دانشگاه هستند بتوانند در یک فضای فرهنگی تحصیل کنند و در زمان فارغ التحصیلی به عنوان یک فرد شاخص و یک انسان فرهنگی وارد جامعه شوند؛ بنابراین وظیفه ما است که دانشجویان و فرزندان عزیز خودمان را در دانشگاه، انسان هایی فرهنگی بار بیاوریم. مطمئنم که جشنواره فرهنگ، نقش بسزایی در آن مهم خواهد داشت.

سرسنگی در پایان سخنانش با اشاره به سنگینی کار در حوزه فرهنگی دانشگاه، از همکاران و کارکنان این بخش تقدیر کرد و گفت: انجام تعداد بسیاری از فعالیت‌های فاخر فرهنگی در دانشگاه مدیون ایثار و از خودگذشتگی همکاران عزیز ما در بخش هایی مختلف این معاونت است که من از همه آن‌ها تشکر کرده و حلالیت می‌طلبم.

گفتنی است، جشنواره فرهنگ دانشگاه تهران در راستای اهداف برنامه سوم دانشگاه تهران و به منظور «ارتقای اخلاق حرفه‌ای و ترویج مسئولیت‌پذیری اجتماعی» در محورهای انجمن‌های علمی دانشجویی، کانون‌های فرهنگی، هنری، اجتماعی و دینی، نشریات دانشجویی، ایده‌های برتر فرهنگی، آثار و تولیدات فرهنگی و هنری دانشجویان، اعضای هیئت علمی و کارکنان، پژوهش‌های برجسته در حوزه فرهنگ دانشگاهی و مدیران و کارشناسان برتر فرهنگی برگزار می‌شود.

لازم به ذکر است در طول برگزاری اولین جشنواره فرهنگ دانشگاه تهران، باشگاه دانشجویان میزبان غرفه پردیس‌های مختلف دانشگاه، انجمن‌های علمی و دانشجویی، کانون‌های فرهنگی، اجتماعی، هنری و دینی، برگزاری کارگاه‌های مختلف خواهد بود و هر روز از ساعت ۱۱ تا ۱۴ در ایستگاه جشنواره، در پردیس مرکزی دانشگاه، روبه روی مسجد، برنامه‌های متنوع فرهنگی برگزار خواهد شد. طی این روزها، رادیوی جشنواره نیز فعال است. در نگارخانه دانشجو نیز نمایشگاه عکسی از فعالیت‌های مختلف معاونت فرهنگی دانشگاه تهران روی دیوار رفته است.
همچنین، اختتامیه اولین جشنواره فرهنگ دانشگاه تهران با معرفی برگزیدگان رشته‌های مختلف، چهارشنبه ۸ آذر ساعت ۱۴ در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۱۴۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر به ۲ کشور منطقه در روزهای آینده / درباره «اقبال لاهوری» فیلم با کیفیت می‌سازیم

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در روزهای آینده نیز ۲ سفر به کشورهای منطقه خواهیم داشت، مقصد احتمالاً جمهوری آذربایجان و یکی دیگر از کشورهای آسیای مرکزی است که برنامه‌های آن را هماهنگ می‌کنند و روی هم رفته اتفاقات خوبی را رقم خواهیم زد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمدمهدی اسماعیلی امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ در حاشیه نشست با مدیران و دبیران جشنواره بیست و یکم امام رضا (ع) در جمع خبرنگاران بدون ذکر نام کارگردان فیلم سینمایی «اقبال لاهوری» شاعر ملی و مشهور پاکستانی اظهار داشت: کارگردان در حال آماده‌سازی فیلم‌نامه است اما تا قرارداد بسته نشود، اسمش را نمی‌آورم، بنیاد سینمایی فارابی در حال منعقد کردن قرارداد آن است و تا آخر سال و یا اوایل سال آینده اثر ساخته می‌شود، می‌خواهیم یک فیلم با کیفیت و خوب بسازیم.

وی با تاکید بر پیگیری ویژه برنامه‌های زبان فارسی افزود: ما ۶ خانه فرهنگ در پاکستان از جمله لاهور، کراچی و کویته و دیگر شهرها داریم که باید تقویت شود؛ در این سفر رئیس‌جمهور عنایت ویژه‌ای بر بحث گسترش فرهنگی در پاکستان داشت و این کار را به سرانجام می‌رسانیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در سریلانکا هم با استقبال بسیار بالای هنرمندان و اهالی فرهنگ آنجا روبه‌رو بودیم؛ ۴ تفاهم‌نامه همکاری از ۵ تفاهم دو کشور در حوزه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در زمینه‌های رسانه‌ای، سینما، فرهنگی به معنای خاص خود و همچنین در زمینه تعاملات میان هنرمندان و برگزاری اجلاس‌های مشترک بود.

اسماعیلی اظهار داشت: در حال تجربه فضای ویژه‌ای در حوزه بین‌الملل هستیم، شاید برای اولین بار است که همزمان با حرکت در حوزه حل مسائل فرهنگی در داخل کشور، این دیپلماسی فرهنگی را به صورت برجسته پیش می‌بریم.

وی گفت: در روزهای آینده نیز ۲ سفر به کشورهای منطقه خواهیم داشت، مقصد احتمالاً جمهوری آذربایجان و یکی دیگر از کشورهای آسیای مرکزی است که برنامه‌های آن را هماهنگ می‌کنند؛ روی هم رفته اتفاق‌های خوبی را رقم خواهیم زد، هفته‌های فرهنگی را بلافاصله در تهران خواهیم داشت و همه این‌ها به خاطر آن است که این ارتقا (در روابط مشترک فرهنگی) صورت بگیرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره اعزام رایزنان فرهنگی نیز اظهار داشت: تقریباً در دوره جدید رایزنان فرهنگی که انتخاب می‌کنیم از برجسته‌های دانشگاهی و اجرایی هستند، به همین دلیل تحولات مهمی را دارند صورت می‌دهند و یکی از ویژگی‌های رایزنان ما میدانی بودن آن‌ها است.

اسماعیلی ادامه داد: ما رایزن نمی‌خواهیم که در اتاق خود پشت میز بنشیند. مانند طبیب دوار باید بچرخد، شهر به شهر، مسجد به مسجد، کلیسا به کلیسا و مجامع مختلف فرهنگی و هنری و با تسلطی که به زبان، تاریخ، فرهنگ و هنر آن کشور دارد، با تعهد دینی و انقلابی که نسبت به آرمان‌های جمهوری اسلامی و نظامی اسلامی دارد، بتواند تعامل را برقرار کند و با این تفاسیر پیش می‌رویم.

وی در خصوص روند جشنواره فرهنگی هنری امام رضا (ع) هم گفت: جشنواره امام رضا (ع) بسیار مایه خوشبختی ماست؛ امسال دوستان، ابتکار چله رضوی را از اول ماه شوال تا یازدهم ذی‌القعده گذاشتند که تولد امام رضا (ع) است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: به دوستان پیشنهاد دادم در سفر ترکمنستان از هنرمندان و فعالان فرهنگی مرو هم حضور داشته باشند؛ در آنجا هم خیلی ابراز علاقه کردند که در این بحث بین مشهد و مرو تعاملات بیشتری صورت بگیرد.

اسماعیلی گفت: جشنواره فیلم رضوان که اولین جشنواره فیلم‌های دینی است به برکت جشنواره امام رضا (ع) امسال برگزار می‌شود و اتفاق‌های بسیار خوب دیگر نیز می‌افتد؛ مهم‌ترین نکته جشنواره فرهنگی هنری رضوی امسال ما این است که به میدان رفته است، در گرگان یک اجتماع چند هزار نفری با هم سرود می‌خواندند.

وی افزود: جشنواره امام رضا (ع)، به روستاها و میان عشایر رفته است؛ این اتفاق، مبارک و مایه عزت و ارتقای کمی و کیفی فعالیت‌های فرهنگی هنری کشور به ویژه در حوزه فرهنگ و هنر دینی خواهد بود که خود بارگاه نورانی علی ابن موسی الرضا (ع) یکی از بی‌نظیرترین جلوه‌های هنری کشور است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره تأمین بودجه‌ای حریم تئاتر گفت: کار حریم تئاتر شهر بدون وقفه شروع و بودجه آن تزریق شده است؛ صبح جلسه آن را گذاشتم و مسئول عمرانی وزارتخانه و معاون توسعه و پشتیبانی منابع انسانی وزارت فرهنگ گزارش دادند که کار بدون یک روز توقف تا اتمام و بهره‌برداری ادامه پیدا خواهد کرد؛ خبرنگاران هر وقت دیدند در آنجا سر و صدا نیست به من خبر دهید.

منبع: ایرنا

کد خبر 748406

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین نکته جشنواره امام رضا(ع) امسال، حضور میدانی است/ جشنواره فیلم رضوان به برکت جشنواره امام رضا(ع) برگزار می‌شود
  • پردیس فرهنگ و رسانه تبریز آماده افتتاح شد
  • امام رضا، محل وفاق تمام مسلمانان جهان است
  • سفر به ۲ کشور منطقه در روزهای آینده / درباره «اقبال لاهوری» فیلم با کیفیت می‌سازیم
  • امام رضا (ع) محل وفاق تمام مسلمانان جهان است
  • فیلم سینمایی فرهنگ رضوی ساخته می‌شود/ برگزاری نخستین جشنواره فیلم دینی رضوان
  • افتتاح خوابگاه متأهلی برای ۱۲۰ دانشجوی علوم پزشکی تهران
  • نخستین جشنواره فیلم دینی رضوان برگزار می‌شود 
  • پنجمین جشنواره فرهنگی و گردشگری سی ترمی در زهک برگزار شد
  • آغاز جشنواره «شب های موسیقی تاک» در ملایر