Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-30@05:38:04 GMT

دادستان کل کشور: دولت دهم کلکسیون نقض قوانین بود

تاریخ انتشار: ۵ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۸۲۱۱۵۳

دادستان کل کشور: دولت دهم کلکسیون نقض قوانین بود

حجت الاسلام محمدجعفر منتظری در جمع بسیجیان حقوقدان به مناسبت هفته بسیج گفت: عمر ۳۸ ساله ای را بسیج پرتوان و سرافراز پشت سر گذاشته است و این دوران پر افتخار باید همه ما را در مسیر تکامل ارتقا و رفع آسیب ها و در مسیر حرکت طوفنده بیش از پیش قرار دهد.

خبرگزاری مهر: حجت‌الاسلام منتظری گفت: آقایی که هشت سال مدیریت کشور را بر عهده‌ داشت، در چهار سال دوم مدیریتش کلکسیونی از نقض قوانین وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام محمدجعفر منتظری در جمع بسیجیان حقوقدان به مناسبت هفته بسیج گفت: عمر ۳۸ ساله ای را بسیج پرتوان و سرافراز پشت سر گذاشته است و این دوران پر افتخار باید همه ما را در مسیر تکامل ارتقا و رفع آسیب ها و در مسیر حرکت طوفنده بیش از پیش قرار دهد.

وی با بیان اینکه بسیج یک سنگر مستحکم در برابر هرگونه تهاجم دشمن است، گفت: در هر سنگری گروهی در جهت صیانت از دستاورد ها وظیفه پاسبانی از دستاوردهای انقلاب اسلامی را دارند.

منتظری افزود: ما هم در سنگر صیانت از حقوق جامعه وظیفه داریم متعاقب شرایط روز،هماهنگ با مجموعه نگهبانانی که در سایر سنگرهای بسیج به صیانت از دستاوردهای انقلاب مشغول هستند،تلاش کنیم.

دادستان کل کشور تصریح کرد: جهادگرانی که در سنگرهای دفاع از کشور و در دفاع از دستاوردهای انقلاب اسلامی سینه سپر کردند،جانبازان و شهدایی هم در این راه دادند و باید گفت دوام این نظام به برکت خون این شهیدان و ایثارگری جانبازان است.

وی افزود: در حرکتی که در ۵ سال اخیر منطقه را آلوده کرده است، شاهد ایثارگری های متعددی بودیم. نظرها بر این بود کسانی که در زیر لوای اسلام به منطقه حرکت کردند، هدف غایی شان جمهوری اسلامی ایران بود و دیدیم چگونه با بسیج مردمی آن زمان که به نزدیکی های دمشق و یا بغداد و چهل کیلومتری کشور رسیده بودند با تدبیر و هدایت گری های رهبری،این بسیج مردمی به رهبری سردار سرافراز، قاسم سلیمانی، حرکت دشمن را خنثی کردند.

وی به یکی دیگر از مصادیق جهاد اشاره و تصریح کرد: جهاد با نفس و همچین جهاد مبارزه با شیطان هم از انواع دیگر جهاد است.

دادستان کل کشور در ادامه به بروز برخی تفکرهای سکولاریستی در برخی دانشگاه ها اشاره و تصریح کرد: اینجا وظیفه حقوقدانان است که در دانشکده های حقوق و در ارتباط با دانشجویان، با تهاجم هایی که از طریق علم و دانشگاه روا دادند، برخورد کنند. مثال این موضوع سند 2030است که رهبری هم با آن مخالف بودند.

وی افزود: دشمن در عرصه های مختلف زندگی از طریق همین سند به دنبال نفوذ بود.

منتظری خطاب به بسیجیان حقوقدان گفت: باید در دانشگاه ها جلوی بروز تهاجم ها گرفته شود. در عرصه علم و دانشگاه ها، روحیه بسیجی ورود کند.

منتظری در ادامه افزود: سردار سلیمانی در عرصه مبارزه با داعش، افتخار آفرینی می کند و شما اساتید بسیجی باید سردار سلیمانی دتنشگاه ها باشید. عناصر نفوذی و تهاجم ها هیچ گاه با تابلو به دانشگاه ها ورود نمی کنند.

وی به تبادل دانشجویان اشاره و تصریح کرد: اینکه دانشجویان به آمریکا برای تحصیل بروند، خدا می داند چه خروجی خواهند داشت و از سویی دیگر اینکه اساتید آنها برای تدریس به کشور بیایند چه هدفی جز جاسوسی دارد؟

کانون وکلا نیاز به اصلاح دارد

دادستان کل کشور در ادامه به کانون وکلا اشاره و تصریح کرد: کانون وکلای ما نیاز به اصلاح دارد و یک زمانی به قوه قضاییه واگذار شد که خروجی نداشت. چرا نباید جریان بسیج و متدینین و معتقدان به انقلاب در چنینی مرکز مهمی تشکل فعال داشته باشد؟

وی افزود: یک زمانی خانمی بدکار از دل کانون وکلا یک روز به دامن فرانسه و روز دیگر به دامن یک کشور دیگر با اهداف جاسوسی رفت اما هیچ آهی از سمت وکلا بلند نشد.

مشروعیت قاضی به رهبری می رسد

منتظری افزود: با اینکه از خانواده قوه قضائیه هستم اما باید بگویم قاضی و نیروی بسیجی در قوه قضائیه کم داریم. مشروعیت کار قاضی با یک فاصله به رهبری و ولایت فقیه می رسد. از سویی رهبری در دیدار اخیرشان با قوه قضاییه گفتند: دستگاه قضایی باید صد درصد انقلابی باشد که فاصله ما با این سخن بسیار است.

دادستان کل کشور اظهار داشت:حقوقدانان بسیجی میتوانند این فاصله را پر کنند.

دولت دهم کلکسیون نقض قوانین بود

وی افزود: آقایی که هشت سال مدیریت کشور را بر عهده داشتید و اکنون اپوزیسیون قوه قضائیه شدید، پیشنهاد دارید بفرمایید. هر روز انسان هایی را دور هم جمع می کنند و در چهار سال دوم مدیریت این فرد کلکسیونی از نقض قوانین در این دوره وجود دارد حتی قهر کردن و خانه نشینی، بوسه بر تابوت یک کافر و بوسه بر گونه مادر چاوز و حتی مقابله با رهبری، جابه جایی بودجه ها در شناسنامه این فرد وجود دارد و امروز این فرد در عرصه مقابله با قوه قضائیه، اقدام به توهین می کند و سوال اینجاست آیا این دفاع از مردم است؟ از باب نصیحت می گویم آقایان این راه خدمت نیست. مگر اینکه با توجه به منزوی بودن، اهداف دیگری داشته باشند. قوه قضائیه در آینده دروغ ها را مستدل جواب می دهد.

منتظری افزود: بدانند این روش درست نیست و سر عقل بیایند. من اگر بخواهم صحبت کنم مطالب بسیاری وجود دارد.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۲۱۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین قوانین کشورها برای مقابله با خطرات هوش مصنوعی

خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ توسعه هوش مصنوعی در سال های اخیر با سرعت زیادی انجام شده است و این روزها به کمک این فناوری می توان تقریبا تمام فعالیت های روزانه و حتی برخی از مشاغل که  انجام آن‌ها به صورت دستی زمان زیادی نیاز داشت را در کسری از ثانیه انجام داد. اما این فناوری در کنار تمام فوایدی که دارد در صورت از کنترل خارج شدن یا مورد سوء استفاده گرفتن توسط برخی افراد می‌تواند باعث ایجاد فاجعه شود تا حدی که ایلان ماسک مالک تسلا و اسپیس ایکس این فناوری را خطرناک‌تر از بمب اتمی اعلام کرده است.

همزمان با روند توسعه هوش مصنوعی در جهان کشورها نیز برای حفظ امنیت فضای سایبری خود تصمیم به وضع قوانین خاصی برای هوش مصنوعی گرفتند؛ از آنجایی که اکثر این قوانین در اوایل راه اندازی فناوری هوش مصنوعی تصویب شده بود و با توجه به پیشرفت این فناوری بسیاری از قوانین اثرگذاری لازم را نداشت، برخی از کشورها تصمیم به وضع قوانین جدیدی برای این فناوری گرفتند.

ایتالیا

چند روز پیش بود که دولت ایتالیا اعلام کرد مجازات سوء استفاده از هوش مصنوعی در این کشور سنگین‌تر خواهد شد. بر اساس پیش نویس لایحه قانون جدید این کشور، دولت ایتالیا در حال بررسی برای بالا بردن مجازات جرائم سایبری به خصوص روی هوش مصنوعی است.

در این پیش نویس اعلام شده مجازات‌هایی برای تقلب در بازار با استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی در نظر گرفته شده و مستقیما اعلام شده از این فناوری برای پولشویی نیز دارای مجازات بسیار سنگینی است. همچنین در لایحه گفته شده جریمه‌هایی برای نقض قانون کپی رایت با کمک هوش مصنوعی تعیین و تا ۳ سال حبس برای مجرمانی که از هوش مصنوعی برای ایجاد دیپ فیک استفاده کنند، مشخص شده است.

اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا همواره دغدغه مدیریت و کنترل هوش مصنوعی را داشته و چندین بار قوانین به خصوصی را در این زمینه به تصویب رسانده است. به تازگی نیز این اتحادیه قوانین جدیدی را برای کنترل هوش مصنوعی به تصویب رسانده است که شامل شفافیت سیستم‌های هوش مصنوعی، مدیریت هوش مصنوعی پرخطر، محدودیت‌های کاربردی هوش مصنوعی، محدودیت در نظارت بیومتریک و محدودیت در نظارت بیومتریک از جمله بندهای آن است.

اتحادیه اروپا در این قانون به طور مستقیم مشخص کرده که توسعه دهندگان هوش مصنوعی باید اطلاعات واضح از نحوه فعالیت هوش مصنوعی طراحی شده توسط آنان را به اتحادیه اروپا ارائه دهند. علاوه بر این اتحادیه اروپا در قوانین جدید خود لزوم نظارت بیشتر بر نحوه فعالیت هوش مصنوعی را اعلام کرده و برخی از هوش مصنوعی ها را با عنوان پرخطر نام گذاری خواهد کرد که به این ترتیب نظارت بر آن ها چند برابر خواهد شد.

سازمان ملل

نگرانی درباره فناوری هوش مصنوعی به سازمان ملل هم رسده و این سازمان در اوایل فروردین ماه سال جاری قطعنامه‌ای را به تصویب رسانده و محبوبیت این قطعنامه تا حدی بود که سازمان ملل بدون رای گیری آن را به تصویب رساند و 120 کشور عضو سازمان ملل از این قطعنامه حمایت کردند.

بر اساس قطعنامه به تصویب رسیده در سازمان ملل، از کشورهای عضو سازمان ملل و سایر کشورها خواسته شده است که از استفاده ازهوش مصنوعی ناسازگار با قوانین بین‌المللی حقوق بشری خودداری کنند. به‌عبارتی همان حقوق اساسی که افراد در سراسر جهان از آن برخوردار هستند، باید در بخش دیجیتال نیز دنبال و از آن محافظت شود.

انگلستان

انگلیس به طور مستقیم قوانین جدیدی را برای مدیریت هوش مصنوعی به تصویب نرسانده است اما بر اساس اعلام موسسه تحقیقات سیاست عمومی این کشور حدود 11 درصد از وظایف کارکنان انگلستانی توسط هوش مصنوعی انجام می شود و در صورت ادامه استفاده از هوش مصنوعی با همین رویه، احتمال افزایش این رقم تا 60 درصد وجود خواهد داشت و به این ترتیب حدود 8 میلیون شغل در خطر نابودی قرار خواهند گرفت. به این ترتیب دولت انگلستان به طور جدی به دنبال وضع قوانین سختگیرانه ای برای کنترل هوش مصنوعی در کشور خود است.

چین

کشور چین یکی از کشورهای پیشتاز در زمینه تدوین قانون برای هوش مصنوعی بوده و همواره سعی کرده اتس با بروزرسانی قوانین این حوزه قوانین خود را نیز بروز کند. در حال حاضر در کشور چین  هوش مصنوعی مولد، براساس الگوریتم‌هایی که می‌توانند برای تولید محتوای جدید از جمله صوت، کد، تصویر، متن، شبیه‌سازی و ویدیو استفاده شوند، توصیف شده است.

دولت چین معتقد است پیشرفت‌های فناوری در این حوزه می‌تواند نحوه اندیشه مردم درباره تولید محتوا را شدیداً تغییر دهد و برای این صنعت نیز قوانین خاصی را مدنظر خود قرار داده که هنوز به طور رسمی منتشر نشده است اما برخی منتقدان ایم حوزه بر این باورند که قوانین چین بسیار سختگیرانه خواهد بود و در برخی موارد استفاده از هوش مصنوعی خطرناک در این کشور را به طور کامل ممنوع خواهد کرد.

آمریکا

در آمریکا نیز خطرات از کنترل خارج شدن هوش مصنوعی وجود دارد و جینا رایموندو، وزیر بازرگانی ایالات متحده آمریکا و میشل دونلان، وزیر فناوری انگلیس، پس از تعهدات اعلام شده در نشست ایمنی هوش مصنوعی در بلچلی پارک در ماه نوامبر سال گذشته میلادی یادداشت تفاهمی را در واشنگتن امضا کردند تا به طور مشترک آزمایش مدل هوش مصنوعی پیشرفته را توسعه دهند.

دونلان نیز افزود: این نخستین توافق در نوع خود در سراسر جهان است. هوش مصنوعی در حال حاضر یک فناوری خارق‌العاده برای عموم مردم جامعه است و پتانسیل زیادی برای مقابله با برخی از بزرگترین چالش‌های جهان دارد، اما به شرطی که بتوانیم این خطرات را کنترل کنیم.

انگلیس و ایالات متحده قصد دارند حداقل یک تمرین آزمایشی مشترک را بر روی یک مدل در دسترس عموم انجام دهند و در حال بررسی تبادل پرسنل بین مؤسسه‌ها هستند. هر دو در تلاشند تا مشارکت‌های مشابهی با سایر کشور‌ها برای ارتقای ایمنی هوش مصنوعی توسعه دهند.

کلام پایانی

به طور کلی تمام کشورهای جهان از خطرات هوش مصنوعی اطلاع دارند و تقریبا تمام آن ها در این حوزه قانون گذاری کرده‌اند ای خداقل با تصویب لایحه هایی تا زمان تصویب قانون این فناوری را تحت کنترل قرار داده‌اند؛ اما در کشور ما تاکنون مصوبه یا قانونی منتشر نشده است و مشخص نیست متولیان این حوزه یعنی شورای عالی فضای مجازی چه زمانی قصد ورود و مدیریت توسعه این فناوری را خواهد داشت.

بسیاری از منتقدان بر این باور هستند که هوش مصنوعی مانند اینترنت و شبکه های اجتماعی نیست که بتوان پس از گستردگی استفاده در میان کاربران روی آن مدیریت داشت و باید پیش از همه گیر شدن استفاده از آن وضعیت این فناوری را مشخص کرد.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خبر جدید معاون رئیسی برای ایرانیان مقیم خارج از کشور
  • نروژ غرب را به استاندارد‌های دوگانه در مورد غزه متهم کرد
  • معاون رئیس‌جمهور: بهترین فرصت برای بازگشت ایرانیان خارج از کشور فراهم است
  • معاون رئیسی : بهترین فرصت برای بازگشت ایرانیان خارج از کشور فراهم است
  • رییس نهاد رهبری در دانشگاه‌های خراسان رضوی: هم افزایی فعالیت‌های سپاه با دانشگاه برکت دارد
  • سناتور آمریکایی ارزیابی دولت از جنگ غزه را زیر سئوال برد
  • آخرین قوانین کشورها برای مقابله با خطرات هوش مصنوعی
  • منتظری: کاهش زمان رسیدگی‌های قضایی مورد توجه قرار بگیرد
  • باهنر: مجلس باید حداقل دو فراکسیون اقلیت و اکثریت داشته باشد /ضرورت ندارد تمام تصمیمات مجلس جناحی باشد
  • لزوم جبران تأخیر ایجاد شده در اجرای سیاست‌های تامین اجتماعی