Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه مهمترین اقدام‌های انجام شده توسط محیط زیست در زلزله اخیر را تشریح کرد.

غلامحسین کاظمی مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه درباره کمک رسانی محیط زیست به مردم زلزله زده کرمانشاه، گفت: پیرو تاکید و دستور ریاست سازمان حفاظت محیط زیست مبنی بر امدادرسانی به زلزله زدگان توسط محیط بانان و کارکنان استان، اقدامات متعددی در این راستا صورت پذیرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته کاظمی، همکاری در خصوص مکان یابی محل جمع آوری موقت نخاله های ساختمان در شهر سرپل ذهاب، فراخوان سازمان های مردم نهاد جهت پاکسازی شهر سرپل ذهاب و مناطق زلزله زده، تشکیل جلسات مربوطه و اعزام بیش از ۳۰۰ نفر از اعضاء برای این منظور، مکان یابی و نظارت بر دفن بهداشتی لاشه احشام و حیوانات تلف شده در مناطق زلزله شده و امحاء آبزیان تلف شده بر اثر زلزله اخیر در استخرهای پرورش ماهی ریجاب بخشی از اقدام های صورت گرفته توسط محیط زیست در زلزله اخیر است.

وی افزود: افزایش گشت و کنترل در منطقه شکار و تیراندازی ممنوع قراویز به صورت اکیپ های یگان حفاظت به منظور جلوگیری از سوء استفاده افراد متخلف در این شرایط، شرکت در شورای هماهنگی مدیریت بحران به صورت مستمر در شهرستان های آسیب دیده و مراکز استان با حضور مقام های کشوری و لشگری، حضور نماینده تام الاختیار اداره کل در ساختمان اداری ستاد مدیریت بحران استانداری به صورت شبانه روزی، نظارت بر محل نگهداری انبار سموم دفع آفات نباتی کشاورزی در راستای جلوگیری از انتشار آلودگی های زیست محیطی در زمان بارندگی نیز اقدامات دیگری بودند برای کمک رسانی به مردم در مناطق زلزله زده انجام شد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه برخی دیگر از خدمات انجام شده در مناطق زلزله زده را اهداء سهمیه پوتین محیط بانان استان و توزیع آن در مناطق زلزله زده از جمله روستاهای امام عباس، الیاسی، تپانی، امدادرسانی در کنار نیروهای هلال احمر و ارتش و همچنین جمع آوری و توزیع کمک های مردمی در مناطق زلزله زده توسط پرسنل و محیط بانان استان، اختصاص خودرو و تجهیزات لازم جهت کمک رسانی به زلزله زدگان و توزیع ۱۱ دستگاه کانکس با وسایل و ملزومات از قبیل فرش، مواد غذایی و بهداشتی برای مدت یک ماه با هماهنگی تعدادی از دوستداران محیط زیست استان تهران و انتقال به روستاهای سرپل ذهاب اعلام کرد.

کاظمی اشاره ای هم به تشکیل ستاد مدیریت بحران در اداره کل و تصمیم گیری در خصوص نحوه هماهنگی و کمک رسانی به زلزله زدگان داتش و گفت: بازدید میدانی از شهرستان سرپل ذهاب، جمع آوری کمک های متفرقه همکاران استان ها و تشکل های مردم نهاد محیط زیستی و توزع این اقلام در مناطق آسیب زده، جمع آوری کمک های داوطلبانه پرسنل و محیط بانان این اداره کل و توزیع در روستاهای اطراف مناطق و حوزه کاری محیط بانان نیز در راستای امدادرسانی به مردم در مناطق زلزله زده انجام شد.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۲۲۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فلرها، سلامتی مردم عسلویه را نشانه گرفته است

نماینده شورای شهرستان عسلویه، محیط زیست را از آخرین اولویت پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها دانست و گفت: صدها فلر این صنایع، آب، خاک ، هوا و سلامتی مردم عسلویه را نشانه گرفته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از عسلویه محسن محمدزاده عصر امروز در نشست با مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر یکی از مشکلات مهم زیست محیطی در عسلویه را آلودگی دانست و اظهار داشت: حفاظت از محیط زیست مسئله‌ای بسیار جدی و حیاتی است و این مهم نگرانی بین مردم ایجاد کرده است.

ایران در برداشت گاز از میادین مشترک از قطر پیشی گرفت/ احداث 50 پالایشگاه و پتروشیمی

وی بیان کرد: محیط زیست از آخرین اولویت‌های در نظر گرفته شده از جانب پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌های منطقه پارس جنوبی بوده است.

نماینده شورای شهرستان عسلویه، نیازها و مطالبات مردم شهرستان عسلویه را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: با توسعه صنایع پارس جنوبی به ویژه آلایندگی پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها و صدها فلر این صنایع آب، خاک ، هوا و سلامتی مردم عسلویه و مناطق جنوبی استان بوشهر را نشانه گرفته است.

محمدزاده با اشاره به افزایش بیماری‌های ریوی ، حساسیت‌های پوستی و سرطان‌های مختلف در سراسر شهرستان عسلویه افزود: هیچگونه نگرانی از جانب مسئولان این صنایع در سال‌های اخیر احساس نشده است به گونه‌ای که روزانه  بر حجم و تعداد این فلرهای نابودگر اضافه می‌شود.

وی یکی دیگر از مطالبات مردم شهرستان عسلویه را عدم پرداخت 3 ساله عوارض آلایندگی دانست و اضافه کرد: باید محیط زیست استان بوشهر و شهرستان عسلویه به‌عنوان متولی اصلی کمیته تعیین عوارض آلایندگی نقش فعال در شناسایی و معرفی صنایع آلاینده داشته باشند اما متاسفانه تا امروز این مهم تحقق نیافته است.

نماینده شورای شهرستان عسلویه، در ادامه به بررسی راهکارهایی برای حفاظت و بهبود وضعیت محیط زیست عسلویه پرداخت.

انتهای پیام/190

دیگر خبرها

  • سفر رئیس سازمان مدیریت بحران کشور به کرمانشاه
  • ممنوعیت چیدن ریواس در منطقه حفاظت شده پلنگ دره قم
  • تبدیل منطقه حفاظت شده به گردشگری/ واگذاری بهشت گمشده در فارس
  • پاکسازی بیش از ۹۱۲ هکتار از اراضی خراسان رضوی
  • بازدید اعضای کمیسیون محیط زیست شورای شهر از مرکز کنترل عملیات شهرداری اصفهان
  • از گرانی پاکت کاغذی تا سطل آشغال‌هایی به نام رودخانه
  • تزریق ۳.۵ میلیون متر مکعب آب به تالاب هشیلان
  • پسماند و پساب مشکل اصلی شهرهای ساحلی
  • فلرها، سلامتی مردم عسلویه را نشانه گرفته است
  • رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس بیان کرد؛ نمره ضعیف کشور در برخی شاخص های محیط زیستی