Web Analytics Made Easy - Statcounter

نوشهر- ایرنا - معاون هماهنگی و امور عمرانی استاندار مازندران گفت : حل معضل زباله و فاضلاب از دغدغه های جدی استاندار در استان است و همه مسئولان ذیربط بویژه شهرداران و فرمانداران باید برای حل این موضوع همراهی کنند.

علی نبیان روز یکشنبه در آئین معارفه شهردار جدید رامسر افزود :‌ روزانه به طور میانگین به مقدار 2 هزارو 700 تن تا سه هزار تن زباله به شیوه کاملا غیربهداشتی و سنتی در عرصه های جنگلی استان مازندران دفن می شود و این آمار در فصول گردشگری به 2 و نیم برابر می رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در حال حاضر به گفته کارشناسان ‌در 27 نقطه از عرصه های جنگلی مازندران زباله دفن می شود که از این میزان 9 نقطه در غرب مازندران وجود دارد که حجم انبوهی از زباله های تولیدی حوزه روستایی و شهری تخلیه می شود.
محمد اسلامی استاندار جدید مازندران نیز اوایل ماه گذشته در آئین معارفه خود گفته بود باید برای توسعه متوازن در مازندران به محیط زیست توجه بیشتری شود و باید به گونه ای برنامه ریزی شود که کمترین آسیب به محیط زیست وارد شود.
وی افزود:‌ در گذشته توسعه زیرساختی در این خطه از شمال کشور آسیب های زیادی به محیط زیست استان وارد کرد و باید برنامه های توسعه آینده در جهت جبران این آسیب ها و توجه بیشتر به محیط زیست باشد.
معاون هماهنگی و امور عمرانی استانداری مازندران گفت :‌ ‌هم اینک اجرای طرح تصفیه فاضلاب و طرح تفکیک زباله در شهر از راههای مناسب برای حل این معضل در استان است که شهرداران 58 شهر و فرمانداران 22 شهرستان مازندران باید با جدیت بیشتری این موضوع را پی گیری کنند.
نبیان افزود :‌ اجرای چنین طرحی به کاهش حدود 20 تا 25 درصدی زباله در این استان می انجامد.
وی همچنین ضمن تاکید بر اجرای طرح شبکه جمع آوری فاضلاب شهری در شهرهای مختلف استان اظهار داشت :‌ این موضوع جزو برنامه های اولویت دار نماینده عالی دولت در مازندران است و حدود هزار و 300 میلیارد تومان نیز برای عملیاتی کردن این طرح از محل منابع بانک توسعه اسلامی برای پنج شهرستان از جمله رامسر پیش بینی شده است.
عملیات اجرایی طرح شبکه جمع آوری فاضلاب های شهری طبق اسناد موجود از سال 1374 در مازندران آغاز شد به طوری که اجرای این طرح به گفته برخی از مسئولان ذیربط با 9 سال تاخیر نسبت به دیگر استان های کشور آغاز شد.
هم اکنون 11 درصد از جمعیت شهری یک میلیون و 700 هزار نفری مازندران از فاضلاب شهری برخوردارند که این استان نسبت به میانگین کشوری حدود 33 درصد عقب است.
در این آئین مظاهر باقر سلیمی به عنوان شهردار رامسر معرفی و از خدمات نصرت الله کوزه گرشهردار پیشین این شهر قدردانی شد.
شهرستان 70 هزار نفری رامسر واقع درغرب مازندران به علت برخورداری از جاذبه های طبیعی ، تاریخی و گردشگری منحصربفرد نظیر جنگل ، دریا ، کوه ، جلگه و اماکن اقامتی مانند هتل قدیم ، هتل جدید ، کاخ موزه و آب های گرم معدنی از دیرباز تاکنون به عنوان عروس شهرهای ایران مطرح بوده و به همین خاطر در تمامی روزهای سال بویژه نوروز پذیرای میلیون ها مسافر و گردشگراست.
خبرنگار:‌ مهراب زکی پور کینجی **انتشار دهنده: محسن حسن نیا
7078 /1602/1899

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۱۷۴۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاهها در راستای رفع مشکلات توسعه ای مازندران پای کار بیایند

به گزارش خبرآنلاین از مازندران، یوسف نوری در بازدید از دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل بر لزوم مطالبه گری دانشگاه‌ها از دستگاه‌ها و نهادهای اجرایی در زمینه توسعه و پیشرفت استان در بخش‌های مختلف تاکید کرد.

استاندار مازندران در جریان بازدید از دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، گفت: برای رفع برخی چالش‌های جدی استان و تسریع در گره گشایی از مشکلاتی که مردم را رنج می‌دهد و تعیین اولویت‌ها و ارایه راه حل‌های سازنده، به پژوهش‌های علمی و جهت دهنده دانشگاه‌های مازندران نیاز داریم. ‎

یوسف نوری بر لزوم مطالبه گری دانشگاه‌ها از دستگاه‌ها و نهادهای اجرایی در زمینه توسعه و پیشرفت استان در بخش‌های مختلف، به ارایه راهکارهایی برای برقراری ارتباط مطلوب و تعامل بیش از پیش و کیفی میان مدیران اجرایی و مدیران علمی، پژوهشگران، فناوران و نخبگان دانشگاهی استان اشاره کرد و افزود: اساتید دانشگاه‌ها و دانشجویان دانشگاه‌های مازندران باید در فرآیند پیشرفت مازندران نقش خودشان را به خوبی ایفا کنند.

وی به نقش نیروی انسانی در توسعه استان اشاره کرد و گفت: بدون برنامه نمی‌توان شاهد اعتلای استان در بخش‌های مختلف باشیم؛ تحقیقات دانشگاهی در تعیین اولویت‌ها و ارایه راه حل‌های سازنده بسیار موثر است.

استاندار مازندران بر ضرورت بهره گیری از ظرفیت نخبگان علمی استان مازندران، تاکید بر طراحی و تدوین برنامه راهبردی- عملیاتی توسط دانشگاه برای ارتباط با صنعت، جامعه و مجموعه دستگاه‌های مسئول در استان، ارتباط مستمر دانشگاه و دانشگاهیان با استانداری و سایر نهادها تاکید کرد.

عزیزالله گنجی، رئیس دانشگاه نوشیروانی بابل نیز در این بازدید در خصوص توفیقات و برنامه‌های دانشگاه گزارشی ارائه داد.

یاد آور می‌شود؛ استاندار مازندران پیش از این بازدید؛ در نمازجمعه بابل شرکت داشت و با حضور مقام عالی دولت در استان، از فعالان اجرای طرح نور در شهرستان بابل قدردانی شد.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902937

دیگر خبرها

  • شوراهای اسلامی تجلی حضور مردم در حکمرانی هستند
  • استاندار اصفهان: امسال باید سال امیدآفرینی در استان باشد
  • ضرورت تکمیل طرح مدرن فاضلاب شهری هشترود
  • لزوم تکمیل طرح مدرن فاضلاب شهری هشترود
  • تعیین تکلیف پساب تصفیه خانه یزد
  • دانشگاهها در راستای رفع مشکلات توسعه ای مازندران پای کار بیایند
  • رکورد شهرداری در ایجاد مخازن آب اضطراری | پیرهادی: ۷۰ درصد مخازن در این دوره ایجاد شدند
  • امحاء کشت محصولات کشاورزی با آب‌های غیرمتعارف در شیراز
  • کارزار نجات انجیلسی در مازندران
  • معضل کانال‌های فاضلاب رو باز در مسجد سلیمان استان خوزستان