Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایلام-رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان ایلام گفت: ۱۵۷ واحد تولیدی تعطیل در سطح استان ایلام وجود دارد.

به گزارش امتداد نیوز، یارالله نصیری امروز در حاشیه  جلسه روز یکشنبه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید که با ریاست استاندار ایلام برگزار شد، گفت: هدف ما در سال جاری که به نام سال اقتصاد مقاومتی نامگذاری شده، این است که هم تولید را ارتقاء دهیم و هم اشتغال و صادرات را تقویت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: خوشبختانه امسال تسهیلات خوب و قابل توجهی در بخش های اشتغال فراگیر، اشتغال روستایی و تسهیلات رونق تولید به استان ایلام اختصاص یافته است.

نصیری تصریح کرد: با برنامه ریزی دقیق و تلاش مستمر می توان تعهد اشتغال در سطح استان که به میزان ۱۰ هزار نفر در همه بخش های اقتصادی است، محقق شود.

  دبیر کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان بیان داشت: با اجرایی شدن تبصره ۳۵ که شامل بخشودگی سود و جرائم وام های زیر  ۱۰۰ میلیون تومان است، توسط برخی از بانک ها حدود ۴ واحد از مجموع ۹ واحدی که امروز مشکل آن ها مطرح و مورد بررسی قرار گرفت با اعطای تسهیلات مورد نیاز و سرمایه در گردش به چرخه تولید باز خواهند گشت.

وی بیان کرد: حدود ۱۵۷ واحد تعطیل در سطح استان وجود دارد که بخشی از آنها قابل احیا و بخش دیگر غیر قابل احیا هستند که لازم است از چرخه تولید حذف شوند.

وی در ادامه گفت: طبق برنامه ریزی به عمل آمده قرار است تعداد ۸۰ واحد از واحدهای تعطیل با تزریق تسهیلات رونق تولید در آینده نزدیک به چرخه تولید باز گردند.

نصیری استمهال و تقسیط بدهی برخی واحدهای تولیدی به بانک ها را از مصوبات جلسه امروز دانست و بیان داشت: بررسی و تصمیم گیری پیرامون اقساط معوق واحدهای صنعتی، معدنی و کشاورزی، بدهی به سازمان تامین اجتماعی و امور مالیاتی عمده موضوعات و مشکلات مطرح شده در این کارگروه بود.

true برچسب ها : صنعت ، معدن و تجارت ایلام واحد تولیدی یارالله نصیری true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۲۲۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توانمندسازی مددجویان راهبرد اصلی کمیته امداد است

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل گفت: رویکرد اشتغال و توانمندسازی کمیته امداد مانعی در برابر تولید فقر است و در این باب باید نگاه درست و واقع بینانه داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، علیرضا حسین نژاد در نشست با منتخب مردم مشگین شهر در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: ۴۴ هزار خانوار در اوج مناعت طبع و عزت شایسته تحت حمایت کمیته امداد استان اردبیل هستند که در این راستا تلاش می‌کنیم تا در بخشها و حوزه‌های مختلف در حد وسع و توان کمک حال و یاریگر این خانواده‌ها باشیم.

وی افزود: همه ساله بخشی از این مددجویان با تولید اشتغال و کار شایسته و دریافت تسهیلات بانکی از چرخه حمایت مستقیم خارج می‌شوند که در این راستا سال گذشته خودکفایی ۲۰۰۰ نفری مددجویان کمیته امداد استان را شاهد بودیم.

حسین نژاد بیان: کرد پرداخت تسهیلات بانکی برای مددجویان معرفی شده دارای طرح اشتغالزایی در قالب تبصره ۱۸ در حال پرداخت است که انتظار می‌رود بانک‌های عامل تا نیمه اول امسال به تمام تعهدات خود در حوزه پرداخت تسهیلات کم بهره همتی مضاعف داشته باشند.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل بیان کرد: اشتغال تولید شده برای مددجویان کمیته امداد از جنس اشتغال مولد و پایدار است و با کمترین انحراف همه تسهیلات در مسیر اشتغال مددجویان پرداخت شده است.

وی خاطرنشان کرد: در کنار بحث اشتغال و توانمندسازی مددجویان ساخت مسکن با همت خیران و نهادهای حمایتی و انقلابی در حال انجام است تا هیچ مددجوی فاقد سرپناه در روستاها نداشته باشیم.

حسین نژاد از منتخب مردم مشگین شهر در مجلس به خاطر نگاه ویژه به رفع مشکلات و آسیب‌های مددجویان تحت حمایت کمیته امداد قدردانی کرد و گفت: امیدواریم مجلس دوازدهم مجلس حامی محرومان و نیازمندان بوده و با قوانین کارآمد به رفع فقر در کشور بیش از گذشته کمک کند.

کد خبر 748132

دیگر خبرها

  • اشتغال ۳۴۱ مددجوی بهزیستی در واحد‌های صنعتی و خدماتی نیشابور
  • وجود بیش از ۱۹ هزار واحد کارگری و کارگاه‌های تولیدی در کردستان
  • راهکار‌های هدایت منابع تسهیلات به سمت تولید چیست؟
  • توانمندسازی مددجویان راهبرد اصلی کمیته امداد است
  • بیش از ۱۹۰۰۰ واحد کارگری و کارگاه‌ تولیدی در کردستان وجود دارد
  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد استان به چرخه تولید
  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد به چرخه تولید
  • فعال کارگری: دولت با احیای کارخانه‌های تعطیل یا نیمه‌تعطیل، تولید داخل را زنده کرد
  • ۲۳۲ واحد راکد ایلام به چرخه تولید بازگشت
  • ۱۵۸ واحد تولیدی در زنجان تعطیل یا راکد است