Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-02@16:42:58 GMT

جزئیات پذیرش صندوق‌های سرمایه‌گذاری جسورانه

تاریخ انتشار: ۶ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۸۲۵۹۶۹

جزئیات پذیرش صندوق‌های سرمایه‌گذاری جسورانه

مدیرعامل فرابورس از پذیرش سه صندوق سرمایه‌گذاری جسورانه به ارزش ۱۲۰ میلیارد تومان خبر داد و گفت: موافقت اصولی ۷ صندوق جسورانه با سرمایه ۱۷۰ میلیارد تومان نیز دریافت شده است.

به گزارش مشرق، امیر هامونی، گفت: تا کنون ۶ اختراع و ۲ طرح صنعتی در این بازار مورد معامله قرار گرفته که ۶ مورد به روش انتقال قطعی مالکیت و ۲ مورد نیز به روش اعطای مجوز بهره‌برداری معامله شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل فرابورس ایران با بیان اینکه تاکنون ۲۰ صندوق سرمایه‌گذاری جسورانه درخواست تاسیس خود را ارائه کرده‌اند، به پذیره‌نویسی ۳ صندوق VC به ارزش ۱۲۰ میلیارد تومان اشاره کرد و گفت: از طریق پذیره‌نویسی این صندوق‌ها بخشی از منابع مالی برای سرمایه‌گذاری در حوزه دانش‌بنیان جذب شده است.

هامونی با اعلام اینکه یک صندوق VC با سرمایه ۱۰ میلیارد تومان در شرف پذیره‌نویسی است، از دریافت موافقت اصولی ۷ صندوق جسورانه با سرمایه ۱۷۰ میلیارد تومان خبر داد و گفت: صندوق جسورانه دانشگاه تهران یکی از این ۷ صندوق است که در شرف پذیره‌نویسی قرار دارد.

وی در ادامه به تفاهم‌نامه همکاری میان فرابورس ایران و پارک علم و فناوری دانشگاه‌ تهران که به تازگی با حضور رئیس دانشگاه تهران و رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، امضاء شد، اشاره کرد و گفت: امضای تفاهم‌نامه با نخستین و بزرگ‌ترین پارک دانشگاهی کشور به طور قطع نقطه عطفی در مسیر فعالیت‌های بازار دارایی فکری خواهد بود.

مدیرعامل فرابورس در خصوص دستاوردهای این تفاهم‌نامه گفت: در بحث تفاهم‌نامه، مهم‌ترین محور موجود پذیرش شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در تابلو دانش‌بنیان در فرابورس است و همکاری بین پارک و فرابورس به تجاری‌سازی محصولات فناورانه و گسترش و رونق بازار دارایی فکری  می‌انجامد.

هامونی با بیان اینکه بازار دارایی فکری، بستری برای ارتباط مستقیم بین تولید علم و صنعت ایجاد کرد تا از این رهگذر مبتکران بتوانند در فضایی شفاف و رقابتی، دارایی فکری خود را که نشات گرفته از دانش و تفکر آنها است، طی سازوکارهای شفاف در اختیار سرمایه‌گذاران قرار دهند، افزود: در همین راستا و به منظور تقویت ارتباطات دو سویه میان مخترعان و صاحبان سرمایه، هر ساله چندین فستیوال بازار دارایی فکری با همکاری فرابورس ایران برای تعامل هر چه بیشتر میان صاحبان نوآوری و فناوری با سرمایه‌گذاران و صنعتگران در حوزه‌های تخصصی متعدد برگزار می‌شود.

وی همچنین، از انجام معامله دو اختراع و یک طرح صنعتی به ارزش ۱۸ میلیارد و ۷۵۰ میلیون ریال طی یک‌ماه در بازار دارایی فکری ایران خبر داد و گفت: با انجام سه معامله جدید، ارزش معاملات این بازار به رقم ۵۱ میلیارد و ۷۵۰ میلیون ریال رسیده است.

مدیرعامل فرابورس، با بیان اینکه با قطعیت این معامله‌ها و افزوده شدن طرح‌ها و اختراعات متنوع به فهرست عرضه‌های بازار دارایی فکری، اهداف ترسیم‌شده برای این بازار در مسیر تحقق بیشتر قرار گرفته است؛ افزود: یکی از اهداف از راه‌اندازی بازار دارایی فکری، هدایت اختراعات و طرح‌های صنعتی به یک کانال مشخص، به‌ منظور تجاری‌سازی آن‌ها بود.

وی تصریح کرد: فروش قطعی این سه طرح صنعتی که یکی از آنها به ارزش معاملاتی ۳ میلیارد ریال، دومی به ارزش ۷ میلیارد ریال و طرح سوم به ارزش ۸ میلیارد و ۷۵۰  میلیون ریال، در بازار دارایی فکری فرابورس ایران در بازه زمانی ۲۶ مهر تا پایان آبان ماه رقم خورده که ارزش مبالاتی این سه معامله در مجموع معادل ۱۸ میلیارد و ۷۵۰ میلیون ریال است.

منبع: مهر ارسال به تلگرام

منبع: مشرق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۲۵۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش روزانه بورس ۱۲ اردیبهشت/ افت ۴ هزار واحدی شاخص

بازار سرمایه با توجه به افت ارزش معاملات فعلا در وضعیت رکودی به سر می برد و در این روز ها رشد خاصی را تجربه نمی کند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بازار سهام آخرین روز کاری هفته را کاملا متعادل آغاز کرد، به طوری که به نظر می رسد فعلا نه انگیزه ای برای صعود دارد و نه آنقدر فروشنده در بازار حضور دارند تا بتوانند شاخص کل را منفی کنند.

در پایان معاملات امروز شاخص کل بورس اوراق بهادار با ریزشی 4 هزار واحدی به 2 میلیون و 264 هزار واحد رسید. همچنین  نیز شاخص کل هم‌وزن نیز با رشدی جزئی واحدی به ارتفاع 750 هزار واحد رسید.

گفتنی است سه نماد «فملی»، «فولاد» و «کچاد» بیشترین تأثیر در شاخص کل بورس و سه نماد «آریا»، «حسیتا» و «ودی» بیشترین تأثیر را در شاخص فرابورس داشته‌اند، همچنین سه نماد «شستا»، «ذوب» و «فملی» سه نماد پرتراکنش بازار بورس و سه نماد «فن افزار»، «فزر» و «کرومیت» سه نماد پرتراکنش در بازار فرابورس در روز جاری بودند.

لازم به ذکر است که ارزش معاملات خُرد در بازار امروز مورخ 12 اردیبهشت ماه 1402، مبلغ 3 هزار میلیارد و 800 میلیون تومان بود. گفتنی است حقیقی‌ها در روز جاری حدود 246 میلیارد تومان از بازار سهام خارج کردند.

دیگر نکته ای که در معاملات امروز بازار سرمایه به چشم می خورد، بازگشایی منفی صندوق های طلا با توجه به افت نرخ ارز در بازار غیر رسمی و همچنین نزول انس جهانی بود.

در بازار امروز 236 نماد در محدوده مثبت و 184 نماد در محدوده منفی و در بازار فرابورس 220 نماد در محدوده مثبت و 121 نماد در محدوده منفی معامله شدند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ذاکری: تنها ۱۸ درصد دارایی ها به بخش خصوصی واقعی واگذار شده است/ سرمایه‌ها در دست اقلیتی متمرکز شده که امروز امکان کنترل آنها نیست / هشدار نسبت به تهی سازی ظرفیت دولت با خصوصی سازی رانتی
  • آخرین جزئیات از زمان رونمایی صندوق پوشش ریسک بازار سرمایه اعلام شد + فیلم
  • راه‌های تقویت اعتماد به نفس با افزایش سن
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • گزارش روزانه بورس ۱۲ اردیبهشت/ افت ۴ هزار واحدی شاخص
  • رسالت مالکیت فکری، شناسنامه‌دار کردن تولد نوآوری‌هاست
  • خروج نقدینگی حقیقی‌ها در روز منفی شاخص‌های بازار سرمایه
  • بورس همچنان ریزشی؛ سهامداران نگران شدند
  • زیرمجموعه وسنا و مپنا به فرابورس می آید؟
  • نماد سپرده‌گذاری مرکزی در بازار توافقی فرابورس معامله می‌شود