Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کرمانشاه با بیان اینکه در زلزله این استان، ۷۸ باب مدرسه و ۴۱۵ کلاس درس تخریب شده است، از استقرار ۵۵ کانکس برای برپایی کلاس های درس در سرپل ذهاب و ثلاث باباجانی خبر داد و گفت: بزودی با استقرار ۶۵ کانکس دیگر، نیاز شهرستان‌ها در این زمینه برطرف می‌شود.مرزبان نظری؛ مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کرمانشاه با اشاره به تخریب ۷۸ باب مدرسه و ۴۱۵ کلاس درس بر اثر زلزله اخیر در این استان، گفت: بمنظور تسریع در امرِ از سرگیریِ روندِ تحصیلی دانش‌آموزانِ مناطق آسیب‌دیده، تاکنون حدود ۵۵ کانکس در شهرستانهای سرپل ذهاب و ثلاث باباجانی مستقر و ساماندهی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه علاوه بر این، ۶۵ کانکس دیگر  بارگیری شده و بزودی  به منطقه خواهد رسید، افزود: با استقرار این کانکس ها نیاز شهرستانهای ما تقریباً برطرف میشود. با این وجود اما برای برخی مناطق روستایی هم بین ۳۰ تا ۴۰ کانکس بمنظور برپاییِ کلاس های موقت، مورد نیاز است.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کرمانشاه ادامه داد: خوشبختانه تا این لحظه بر پایه کمک‌های مردمی، خیرین مدرسه‌ساز، ساخت ۳۵ باب مدرسه را بر عهده گرفته اند. از طرفی خود ما نیز ۲ پروژه در سرپل ذهاب و یک پروژه در قصرشیرین داریم که پیشرفتی حدود ۸۰ درصدی داشته‌اند و تلاش می‌کنیم تا انشاءالله، ظرف یک ماه تا ۴۰ روز آینده، با به بهره‌برداری رساندن آنها، تا حدی از مشکلات موجود، به خصوص در شهرستان سرپل ذهاب را  بکاهیم.

وی ادامه داد: البته در قصرشیرین مشکل خاصی وجود ندارد، چرا که فقط  ۲ مدرسه آسیب دیده که با توجه به خالی بودنِ شیفتِ مخالفِ سایر مدارس، دانش آموزانِ مدارسِ آسیب دیده را در آنجا مستقر کرده‌ایم.

نظری با اشاره به اینکه ۷ باب مدرسه در سرپل ذهاب و ۵ مدرسه تخریب شده در قصرشیرین بیمه بوده و کارِ کارشناسی صورت گرفته و به‌زودی اعلام خسارت خواهد شد، از تعداد مابقیِ مدارس بیمه شده اظهار بی‌اطلاعی کرد و گفت: بحث بیمه، اصولاً مربوط به ادارت آموزش و پرورش شهرستان‌ها است؛ چرا که مدارس مایملک آموزش و پرورش هستند و موضوع بیمه نیز در حیطه وظایف و اختیارات آنهاست.

وی افزود: ما در اداره کل نوسازی مدارس، صرفاً وظیفه ساخت و تجهیز را برعهده داریم و اطلاعاتی را نیز که در مورد مدارس بیمه شده سرپل ذهاب و قصرشیرین عنوان کردم، بر پایه اطلاعاتی بود که دوستان در آموزش و پرورش به بنده داده بودند.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۳۹۱۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود

همشهری آنلاین- سمیرا باباجانپور : دانش آموزان تهرانی از وقتی پای مدرسه به شهر باز شد با پای مبارک به مدرسه می‌رفتند؛ یعنی مسیر خانه تا مدرسه و بالعکس را پیاده گز می‌کردند. بااین‌حال با رشد مدارس نوین و رونق گرفتن مدارس متوسطه کم‌کم بحث جابه‌جایی دانش آموزان جدی شد؛ به‌خصوص جابه‌جایی دانش‌آموزانی که از مسیرهای طولانی باید به شهر می‌آمدند و درس می‌خواندند.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

«داریوش شهبازی» مولف و محقق، درباره نخستین سرویس‌های مدارس تهران می‌گوید: «سیستم تحصیلی در تهران بیشتر بر روی محله‌ها متمرکز بود؛ یعنی هر محله یا روستایی مکتب‌خانه خودش را داشت. بعد از اینکه مدارس دبستانی توسعه پیدا کرد به علت کمبود مدرسه، بچه‌ها پیاده باید مسیرهای طولانی را برای رسیدن به مدرسه طی می‌کردند. یادم می‌آید وقتی ۷ سالم بود در مدرسه‌ای در محله زرگنده تحصیل می‌کردم. آن روزها برخی خانواده‌های پولدار شمرونی بچه‌هایشان را با ماشین شخصی و راننده به مدرسه می‌فرستادند که نوعی سرویس خصوصی بود.»

شهبازی می‌افزاید: «تقریباً اواخر دوره پهلوی دوم بحث سرویس‌های مدارس در تهران جدی شد. در حقیقت رونق سرویس‌های مدارس با توسعه شهر تهران و مشکلات تصادف، ایمنی و امنیت دانش‌آموزان گره خورده بود. دورانی که ما درس می‌خواندیم تنها خطری که دانش آموزان را تهدید می‌کرد گرگ‌های بیابان و سگ‌های ولگرد بودند!»

«عباس حسینی» نویسنده کتاب معروف «این اتولی که من داشتم...» درباره نخستین سرویس‌های مدارس شهر تهران می‌گوید: «در دوران پهلوی دوم برخی از مدارس بزرگ تهران برای دانش آموزان سرویس مدرسه راه‌اندازی کردند. اتوبوس‌های خاص که زردرنگ هم بودند. مدرسه هدف و مدرسه ایران و کالج (البرز) در تهران سرویس مدرسه داشتند مخصوص دختران دانش‌آموز بیشتر از سرویس استفاده می‌کردند.»

اولین اداره و قوانین راهنمایی و رانندگی | سرعت بالای ۱۵ کیلومتر در ساعت ممنوع! روایت‌هایی از نخستین شرکت‌های مسافربری | وقتی گاریخانه‌ها به گاراژ تبدیل شدند

کد خبر 849180 برچسب‌ها هویت شهری همشهری محله

دیگر خبرها

  • ۷۰۰ نفر بیمه شده قالی بافی در سرپل ذهاب فعالیت دارد
  • بارش تگرگ در شهرستان‌های پاوه، ثلاث‌باباجانی و سرپل ذهاب
  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود
  • تحقق نیمی از تعهدات خیران مدرسه ساز در سال گذشته
  • بهره برداری از مدرسه ۶ کلاسه در سنندج
  • «شهریه» مدارس غیردولتی تا ۳۱ اردیبهشت تعیین می شود/ معلمان مدارس غیر دولتی بیمه کامل می‌شوند
  • تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی تا ۳۱ اردیبهشت / معلمان مدارس غیر دولتی بیمه کامل می‌شوند
  • ساخت ۱۱ مدرسه جدید در سیرجان
  • مرور خاطرات دوران تحصیل پس از ۴۵ سال