Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: فاز دوم مسجد پنبه‌چی و اتصال آ‌ن به خیابان ولیعصر (عج) با خریداری ملک همجوار ‌آن در دستور کار قرار گرفت.

حجت‌الاسلام عباسیان در گفت‌وگو با خبرنگار مسجد و کانون‌های مساجد خبرگزاری شبستان، با اشاره به اینکه بیش از 95 درصد پروژه نوسازی مسجد پنبه‌چی به اتمام رسیده است، گفت: از سال 92 پروژه نوسازی مسجد پنبه‌چی واقع در خیابان ولیعصر (عج) آغاز شد و با کمک‌های مردمی و منابع دولتی، فاز اول این مسجد، اخیرا به بهره‌برداری رسید و شبستان‌های مسجد برای اقامه نماز جماعت قابل استفاده هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی فاز اول نوسازی مسجد پنبه‌چی را شامل بازسازی شبستان‌های مردانه و زنانه، ساختمان اداری و دارالقرآن آن دانست و گفت: فاز دوم نوسازی مسجد که شامل اتصال درهای آن به خیابان ولیعصر (عج) است در حال حاضر در دستور کار است و در این زمینه تلاش کردیم تا ملک کنار مسجد را خریداری کنیم تا به وسعت آن افزوده شود و مسجد به خیابان متصل شود.

 

امام جماعت مسجد پنبه چی، افزود: این مسجد در حد فاصل میدان راه‌آهن تا تجریش جزو معدود مساجدی است که درهای آن به خیابان ولیعصر (عج) باز خواهند شد، به همین جهت پیگیر تحقق آن هستیم.

 

عباسیان با اشاره به قدمت 60 ساله مسجد پنبه‌چی، اظهار کرد: این مسجد در سال 1336 در تهران ساخته شد و در حال حاضر به عنوان بنایی دارای ارزش معماری شناخته شده است، این مسجد در جریان مبارزات مردمی در دوران پیروزی انقلاب اسلامی، فعالیت‌های گسترده‌ای داشت و در زمان دوران دفاع مقدس بسیاری از جوانان این مسجد به سوی جبهه‌های نبرد رفتند و به شهادت رسیدند و به همین جهت در طول سال یادواره شهدای آن با حضور مسئولان کشوری برگزار می‌شود.

 

وی افزود: از زمان تاسیس مسجد پنبه‌چی، این مسجد حتی یک روز تعطیل نبوده است و در شرایطی که در حال بازسازی بود، بخشی از آن را برای اقامه نماز جماعت و برگزاری برنامه‌های مسجد در نظر گرفته بودیم و برنامه‌های مناسبتی هیئت آن هر هفته برگزار می‌شد.

 

یادآور می‌شود؛ مسجد «پنبه چی» بالاتر از مهدیه تهران، کوچه آقازاده، واقع شده است.

 

 

 

پایان پیام/40

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۳۹۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان تسهیلات بافت‌های فرسوده اعلام شد

 محمد آیینی مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران و معاون وزیر راه و شهرسازی درباره میزان تسهیلات نوسازی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه برای نوسازی بافت های فرسوده تسهیلات در قالب های مختلف در نظر گرفته شده است گفت:  تسهیلاتی در حوزه ودیعه مسکن و بافت های تاریخی و همچنین اسکان موقت در نظر گرفته شده است.

وی  با بیان اینکه برای تسهیلات بانکی در بافت های فرسوده پنج نوع وام قابل دریافت است، بیان کرد: یک نوع تسهیلات مربوط به نوسازی بافت های فرسوده است که همانند تسهیلات نهضت ملی مسکن  تا سقف ۵۵۰ میلیون تومان است که به نوعی تسهیلات ارزان قیمت است.

آیینی با اشاره به اینکه با تصویب مجلس و تایید آن در شورای نگهبان و با پیگیری های انجام شده در برنامه هفتم تمامی واحدهای بافت های فرسوده از تخفیفات نهضت ملی مسکن برخوردار می شوند افزود: واحدهای بافت های فرسوده از تمامی تخفیفات و حمایت های نهضت ملی مسکن تا سقف پنج طبقه استفاده می کنند.

وی با بیان اینکه  تسهیلات نوع سوم مربوط به  اسکان موقت است گفت: تسهیلات نوع چهارم مربوط به پرداخت تسهیلات در بافت های تاریخی است.

 معاون وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه  تسهیلات اسکان موقت در بافت های تاریخی را شامل می‌شود گفت: در این زمینه مثل نهضت ملی مسکن برخی بانک ها همکاری می‌کنند و برخی همکاری لازم را ندارند.

وی بیان کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته روند اعطای تسهیلات نسبت به گذشته  از سوی بانک ها  بهتر شده و امیدواریم  برای بهبود وضعیت و رونق در نوسازی بافت های فرسوده این روند بهبود یابد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • مساجد پنهان در کوچه‌پس‌کوچه‌های توکیو
  • خط انتقال مخزن و ایستگاه روستا‌های پمپاز مجتمع ارسی متصل شد
  • طولانی‌ترین خیابان تهران ۶۹ سال قبل این شکلی بود + عکس
  • بسته‌های تشویقی شهرداری جهت رغبت در نوسازی بافت‌های فرسوده!
  • تهران قدیم | طولانی‌ترین خیابان تهران ۶۹ سال قبل این شکلی بود
  • خط آب روستای «دشت‌اکبر» متصل شد
  • خط ۲ مترو تهران به پایانه جدید شرق متصل می شود
  • میزان تسهیلات بافت‌های فرسوده اعلام شد
  • آمادگی برای ساماندهی ۵۸۰۰ گروه‌ جهادی در خراسان رضوی/دستگاه‌های اجرایی با گروه‌های جهادی متصل می‌شوند
  • آمادگی برای ساماندهی ۵۸۰۰ گروه‌ جهادی در خراسان رضوی