Web Analytics Made Easy - Statcounter

سنندج – مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان گفت: با حمایت دبیر کل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۶ هزار جلد کتاب از ناشران و نویسندگان بومی خریداری شده است.

به گزارش امتداد نیوز و به نقل از روابط عمومی اداره کل کتابخانه‌های عمومی کردستان، اسماعیل احمدی در جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان سنندج گفت: در سال جاری با حمایت‌های دبیر کل بالغ ‌بر ۱۶ هزار جلد کتاب از ناشران و نویسندگان بومی استان خریداری ‌شده که تحولی چشمگیر در تجهیز منابع کتابخانه‌های عمومی استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: خرید کتاب از نویسندگان و ناشران بومی استان از خردادماه سال ۹۲ به ‌صورت ویژه در دستور کار کتابخانه‌های عمومی استان قرار گرفت و در این مدت باوجود مشکلات مالی تعداد زیادی کتاب با موضوعات مذهبی ویژه اهل سنت و همچنین با زبان و ادبیات کردی خریداری و در کتابخانه‌ها توزیع شده است.

احمدی بیان کرد: دبیر کل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور با تخصیص اعتباری ویژه، تحولی اساسی در این راستا ایجاد کرد و از ابتدای سال جاری تاکنون نزدیک به ۱۶ هزار جلد کتاب با عناوین و موضوعات متنوع از ناشران و نویسندگان بومی خریداری‌شده است.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی کردستان، حمایت از نویسندگان و ناشران بومی را بسیار مهم برشمرد و گفت: حمایت از این قشر که باوجود مشکلات فراوان در راستای توسعه فرهنگی جامعه گام برمی‌دارند، باید از اولویت‌های نهادهای فرهنگی و مسئولان استانی باشد.

وی در ادامه این جلسه با اشاره به فعالیت ۱۲ باب کتابخانه عمومی نهادی با ۶ هزار عضو فعال در شهرستان سنندج، اظهار کرد: از این تعداد کتابخانه در شهرستان سنندج، هفت باب شهری و بقیه روستایی هستند.

احمدی با اشاره به جانمایی نامناسب کتابخانه‌های عمومی شهر سنندج به‌عنوان یکی از مشکلات این شهرستان گفت: درحالی ‌که ۳ باب کتابخانه مهم و بزرگ سنندج در مرکز شهر واقع‌شده‌اند، غرب این شهر کتابخانه ندارد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر اینکه فضای مجازی و اینترنت رقیب کتابخانه‌ها نیست، افزود: تعداد زیادی از افراد عضو کتابخانه هستند که از طریق اینترنت و کتاب‌های الکترونیکی جذب کتابخانه شده‌اند.

احمدی بیان کرد: در حال حاضر ۷۰ درصد تولیدات کتاب از آن کشورهایی است که بانی و سازنده شبکه اینترنت هستند.

وی بیان کرد: حمایت مسئولان از کتابخانه‌های عمومی سبب دلگرمی بیشتر فعالان این عرصه می‌شود و می‌تواند نیل به اهداف و برنامه‌های این نهاد فرهنگی را تسهیل کند.

true برچسب ها : ادبیات کردی اسماعیل احمدی کتابخانه های عمومی true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۴۱۰۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۶۱ نفر در جشنواره کتابخوانی عشایر اردبیل نام‌نویسی کردند

پروانه رضاقلیزاده اظهار کرد: نام نویسی برای نخستین جشنواره کتابخوانی عشایر استان با هدف توسعه عدالت فرهنگی و تسهیل دسترسی جامعه هدف به کتاب، تا ۲۰ اردیبهشت ماه ادامه دارد و تاکنون ۶۶۱ نفر در این رویداد فرهنگی و علمی نام‌نویسی کرده‌اند. 

او افزود: جشنواره کتابخوانی عشایر استان اردبیل موسوم به "بیلیک اوبالاری" در شهرستان‌های دارای جامعه عشایری از جمله پارس آباد، بیله سوار، اصلاندوز، انگوت و خلخال در حال برگزاری است و هفت هزار برگه از قبیل پرسش‌های چهارگزینه‌ای و نقاشی و تجربه نگاری مابین عشایر توزیع شده است.

مدیرکل کتابخانه‌های استان اردبیل افزود: جشنواره کتابخوانی عشایر برای نخستین بار در استان در سه بخش کودک، نوجوان، جوان و بزرگسال با مشارکت حوزه هنری، سازمان امور اجتماعی کشور و استانداری اردبیل برگزار می‌شود و ارائه امکانات و خدمات فرهنگی، ایجاد فضای شاد با برنامه‌های فرهنگی و کتابخوانی و دسترس پذیر کردن کتاب برای جامعه عشایر استان از اهداف جشنواره است.

رضاقلی‌زاده ادامه داد: کتاب "کوه مرا صدا می‌زند" نوشته محمدرضا بایرامی از نویسندگان سرشناس استان، منبع این جشنواره است و بخش کودک شامل تصویرسازی و نقاشی زیست بوم عشایری، بازگویی قصه‌های عامیانه (فیلم سه دقیقه‌ای) و دست سازه‌های بومی خواهد بود.

او درباره بخش نوجوان جشنواره تصریح کرد: این بخش شامل سئوالات چهار گزینه‌ای، خاطره‌نویسی و تجربه‌نگاری از زیست عشایری، روخوانی گزیده‌ای از کتاب (فیلم سه دقیقه‌ای)، نامه به شخصیت اصلی داستان (جلال)، خلاصه‌نویسی و دست سازه‌های بومی خواهد بود.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان اردبیل افزود: بخش جوان و بزرگسال نیز شامل سئوالات چهارگزینه‌ای، خاطره‌نویسی و تجربه‌نگاری از زیست عشایری، پویش معرفی کتاب (فیلم سه دقیقه‌ای) نامه به نویسنده کتاب (محمدرضا بایرامی) و خلاصه‌نویسی است.

رضاقلی‌زاده گفت: دبیرخانه جشنواره در اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان پارس‌آباد مستقر است و دریافت و تحویل حضوری پاسخنامه‌ها در همه کتابخانه‌های عمومی سراسر استان میسر خواهد بود و شرکت‌کنندگان غیرحضوری می‌توانند با مراجعه به آدرس اینترنتی جشنواره (www.ketabkhooon.ir) در این رخداد شرکت کنند.

استان اردبیل با ۸۳ کتابخانه عمومی در ۱۲ شهرستان در شمال غرب ایران واقع شده است و اغلب جامعه عشایر آن در شهرستان‌های شمالی استان ساکن هستند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • سازمان اسناد ملی ایران به کتابخانه‌های آذربایجان‌غربی کتاب هدیه کرد
  • شست‌وشوی عقل به واسطه کتاب انجام می‌شود
  • ۶۶۱ نفر در جشنواره کتابخوانی عشایر اردبیل نام‌نویسی کردند
  • افزایش یارانه خرید از نمایشگاه کتاب تهران | تحویل غرفه‌های ناشران آغاز شد
  • افتتاح کتابخانه در روستای بیوران شهرستان سردشت
  • نمایشگاه کتاب؛ بهترین فرصت برای ارتباط‌ فرهنگ‌های بومی
  • ۵۰۰ جلد کتاب به کتابخانه سیار بهاباد اهدا شد
  • کتابخانه‌ای به گستره صدا
  • کتابخانه ای به گستره صدا
  • تجلیل از برگزیدگان دومین دوسالانه نشان هدهد سفید در گیلان