Web Analytics Made Easy - Statcounter

جامعه > آموزش - نتایج یک تحقیق جدید در مورد تاخیر در ساعت شروع #مدارس نشان می‌دهد این اتفاق می‌تواند تاثیر مثبتی بر روی عملکرد تحصیلی دانش آموزان نوجوان و بهبود سلامت جسمی و ذهنی آنها داشته باشد.

به گزارش خبرآنلاین، نتایج این تحقیق بر روی دانش‌آموزان در دوره میانی نوجوانی نشان داده است وقتی مدرسه به جای ساعت 8:30 در ساعت 10 صبح آغاز شده است، میزان بیماری‌های طی دوره زمانی بیشتر از دو سال بیش از نصف کمتر شده است و البته نمرات بچه‌ها به طور قابل توجهی بالاتر رفته.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تحقیق طولانی مدت که در یک مدرسه دولتی انگلیس انجام شده تاثیرات قابل توجه بر روی سلامت بچه‌ها با توجه زمان زود شروع کلاس‌ها و البته زمان خواب بیشتر را نشان داده است.

یکی از محققان این پروژه می‌گوید مهمترین مسئله درباره زمان شروع کلاس‌ها موضوع "سلامت" است: "این مسئله اول با بیماری‌های جسمی شروع می‌شود و سپس بیماری‌های روحی بوجود می‌آیند. آخرین مرحله که البته کم اهمیت‌ترین نیست به عملکرد تحصیلی دانش‌آموزان برمی‌گردد.

بر اساس همین تحقیقات مشکلاتی مانند چاقی یا افسردگی به ساعت زودهنگام شروع کلاس‌ها و البته کمبود خواب باز می‌گردد.

 

منبع: ایندپندنت

 

 

 

۴۲۴۲

 

کلید واژه‌ها : وزارت آموزش و پرورش -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۴۳۸۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سنجش سلامت بیش از ۱۸ هزار نوآموز استان همدان

طبیه گفت: ۲۶ پایگاه در مراکز جامع سنجش، آموزش، توانبخشی و مداخله به هنگام رشدی - تربیتی در شهرستان‌ها و مناطق تابعه استان برای اجرای برنامه سنجش اختصاص پیدا کرده است.

او با بیان اینکه تاکنون ۲۲ هزار و ۳۱۰ نوآموز استان همدان در سایت ثبت نام شدند گفت: تمام فرآیند ثبت‌نام و نوبت‌گیری الکترونیکی است و خانواده‌ها باید با خط تلفن همراهی که به نام خودشان است وارد پنجره واحد خدمات الکترونیک وزارت آموزش‌وپرورش به نشانی http://my.medu.ir شوند و نسبت به نوبت‌گیری سنجش سلامت نوآموزان اقدام کنند.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان همدان، هدف از اجرای برنامه سنجش را شناسایی به موقع مشکلات نوآموزان و تهیه بانک اطلاعات جامعی از نارسایی‌ها و نقاط ممتاز در ابعاد مختلف جسمانی، ذهنی، عاطفی و اجتماعی تمامی کودکان ورود به مدرسه در راستای مداخلات به هنگام آموزشی و توان بخشی جهت انجام برنامه ریزی آموزشی و درسی مناسب و جای‌دهی درست آنان اعلام کرد.

محمدی تأکید کرد: سنجش سلامت ۲۹ هزار و ۹۵۰ نوآموز در دوره قبل، تابستان سال گذشته انجام شد که شرایط جسمی کودکان در سن ورود به پیش دبستانی از جمله پوست، مو، قد، وزن، بینایی، شنوایی و آمادگی تحصیلی مورد ارزیابی قرار گرفت.

او، تعداد جامعه هدف برای شرکت در طرح سنجش استان همدان را ۲۸ هزار و ۸۵۰ نفر اعلام و تصریح کرد: متولدان نیمه دوم سال ۹۶ و نیمه اول سال ۹۷ که در سال تحصیلی آینده می‌توانند وارد دبستان شوند، باید در طرح سنجش سلامت شرکت کنند.

به گفته رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان همدان، سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان، از آبان‌ماه سال گذشته آغاز شده و تا تیرماه امسال ادامه دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • کشف خطر جدید میکروپلاستیک‌ها بر سلامت
  • تأکید نماینده مردم شهرستان بروجن بر تصویب و اجرایی شدن تحقیق و تفحص از عملکرد وزارت نیرو
  • سنجش سلامت بیش از ۱۸ هزار نوآموز استان همدان
  • دانش‌آموزان کردستانی در جشنواره سفیران سلامت درخشیدند
  • مقابله با گرمای شهری از طریق باغ‌های گیاه‌شناسی
  • پله‌نوردان بیشتر عمر می‌کنند | متخصصان از تاثیرات شگرف این فعالیت ورزشی بر سلامت می‌گویند
  • برای تقویت حافظه چی بخوریم بهتر است؟
  • سؤالات امتحانات نهایی سخت بوده است؟
  • تاثیر ۶۰ درصدی سوابق تحصیلی در آزمون سراسری سال آینده
  • آغاز ارزیابی جهش تحصیلی ابتدایی از ۱۵ اردیبهشت ماه