Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست به نقل از تارنمای خبری اینساید ده گیمز، نشست هیات رئیسه فدراسیون بین المللی وزنه برداری روزهای شنبه و یکشنبه و کنگره جهانی این نهاد روز دوشنبه (27 نوامبر) برگزار ‌شد.
فدراسیون بین المللی وزنه برداری بازنگری در دسته بندی اوزان این رشته ورزشی را آغاز کرد.
کمیسیون برنامه ورزشی فدراسیون بین المللی وزنه برداری به دنبال تحول کامل در اوزان وزنه برداری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دسته بندی فعلی حدود 20 سال دست نخورده مانده است.
در این کنگره پیشنهاد برگزاری مسابقات وزنه برداری در 10 وزن زنان و 10 وزن مردان، به جای هشت وزن مطرح شد که قرار است در ژوییه سال آینده میلادی تصویب شود.
این دسته بندی قرار است، در سیستم انتخابی که برای بازی های المپیک 2020 توکیو تهیه شده، اعمال شود.
بررسی تمام اوزان رده های سنی و ایجاد رکوردهای جدید جهانی در تمام اوزان از دیگر موضوعات مطرح شده بود. جزئیات سیستم انتخابی بازنگری شده برای المپیک 2020 توکیو نیز تشریح شد.
وزنه برداری قرار است سیستم جدیدی را بر اساس عملکرد فردی به جای تلاش های جمعی تیم های ملی در رقابت های مهم اتخاذ کند.
بر اساس تصمیم کمیته برنامه های ورزش فدراسیون بین المللی وزنه برداری، اوزان جدیدی شامل هفت وزن برای مردان و هفت وزن برای زنان در المپیک 2020 باید معرفی شود.
همچنین این کمیته موافقت کرد، در تیم های المپیک باید حداکثر هشت وزنه بردار شامل چهار مرد و چهار زنان در بازی ها حضور یابند. در المپیک ریو هر تیم شامل 10 وزنه بردار شامل شش مرد و چهار زن بود.
علاوه بر آن، فقط یک ورزشکار از هر کشور به جای دو ورزشکار باید در هر دسته رقابت کند و تعداد هر دسته باید به 14 وزنه بردار محدود شود.
همچنین بر اساس تصمیم ها کمیته برنامه مسابقات، یک وزنه بردار باید شش بار در سیستم جدید انتخابی شرکت کند.
از جمله دیگر تغییرات، کوتاه شدن دوره مسابقات انتخابی به 18 ماه است. این مسابقات از اول نوامبر 2018 تا 30 آوریل 2020 برگزار می شود.
مسابقات انتخابی در سه سطح برگزار می شود و امتیازهای مختلفی در هر مسابقه اعطا می شود. مهمترین سطح مسابقات شامل رقابت های قهرمانی جهان و قهرمانی قاره ای است.
کمیته برنامه ورزش فدراسیون بین المللی وزنه برداری همچنین مسئولیت یافت راههای ایجاد نوآوری در وزنه برداری را بیابد. فدراسیون بین المللی وزنه برداری باید کمیته بین المللی المپیک را متقاعد کند که راهبرد ضددوپینگ جدی در دست اجرا دارد. ناکامی در این ماموریت می تواند به بهای حذف وزنه برداری در المپیک بعد از بازی های 2020 بینجامد.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۴۵۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدام عجیب خودی‌هاعلیه ژیمناستیک/وطن‌فروشی منفعت طلب‌ها

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ طبق اعلام سایت فدراسیون جهانی ژیمناستیک، مهدی الفتی، ملی‌پوش ژیمناستیک ایران توانست با قرار گرفتن در رده دوم رنکینگ مسابقات کسب سهمیه، به المپیک پاریس راه پیدا کند.

به نقل از مهر این اتفاق برای اولین بار در ژیمناستیک ایران رخ می‌دهد. الفتی با کسب ۶۲ امتیاز موفق شد حضور در المپیک پاریس را برای خود قطعی کند. ملاک فدراسیون جهانی برای کسب سهمیه، مجموع امتیازهای چهار جام جهانی است که مهدی الفتی در مسابقات جام جهانی مصر، قطر، آلمان و باکو که جزو مسابقات کسب سهمیه المپیک بود نتایج خوبی به‌دست آورد. او حتی در مسابقات جام جهانی آلمان که گزینشی المپیک محسوب می‌شد موفق به کسب مدال نقره شد.

در حالی که الفتی اولین ژیمناست ایرانی است که توانسته سهمیه حضور در المپیک را به دست بیاورد، برخی افراد از داخل ایران نسبت به کسب سهمیه الفتی از سوی فدراسیون جهانی اعتراض کردند و نکته عجیب‌تر اینکه به برخی کشورها هم ایمیل زدند که نسبت به این موضوع اعتراض کنند!

ژیمناستیک ایران در این چند سال اخیر با حواشی مدیریتی زیادی روبه‌رو بود و در اوج این حواشی و بلاتکلیفی‌ها، این رشته ورزشی توانست بعد از ۸۰ سال در بازی‌های آسیایی به مدال نقره برسد که البته این مدال تاریخی توسط مهدی الفتی کسب شد.

همچنین این ورزشکار برای اولین بار در تاریخ رشته ژیمناستیک توانسته به سهمیه المپیک برسد اما برخی افراد حتی این موضوع را هم دست مایه منفعت طلبی خود می‌کنند و با ارسال ایمیل به کشورهای مختلف خواهان اعتراض به سهمیه به دست آمده ایران در المپیک پاریس هستند. این در حالی است که فدراسیون جهانی ژیمناستیک پس از کسب سهمیه الفتی این موضوع را به فدراسیون ژیمناستیک تبریک گفت.

کاروان ورزشی ایران تاکنون ۳۲ سهمیه در رشته‌های مختلف کسب کرده است.

257 251

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903006

دیگر خبرها

  • لیگ ملی برنامه‌نویسی دانشجویی کدکاپ برگزار می‌شود
  • دختر وزنه‌بردار ایرانی با تیم پناهندگان در المپیک پاریس!
  • مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی دختران کشور در همدان
  • لیگ ملی برنامه‌نویسی کدکاپ ۸ با محوریت ترویج برنامه‌نویسی
  • اقدام عجیب خودی‌هاعلیه ژیمناستیک/وطن‌فروشی منفعت طلب‌ها
  • اقدام عجیب خودی‌ها علیه ژیمناستیک/ اعتراض به سهمیه المپیک ایران!
  • حسن یزدانی کجاست؟
  • تمام رشته‌های المپیکی باید مورد حمایت قرار گیرند
  • حسن یزدانی پیش از بوداپست به اردوی تیم ملی اضافه می‌شود؟
  • اشتری: سهمیه المپیک پاریس به ایران می‌رسد