Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست جهاد دانشگاهی قزوین اظهار کرد: جهاد دانشگاهی به دنبال پیشرفت پایدار و علم‌محور کشور است، این نهاد انقلابی همواره به دنبال این بود که با تولید علم و فناوری، فضای عمومی کشور را به سمت اشتغال‌زایی، تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و اعتلای فرهنگی پیش ببرد.

به گزارش ایسنا، فرشاد پیله‌چی سرپرست جهاد دانشگاهی قزوین ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: جهاد دانشگاهی به‌عنوان یک‌نهاد عمومی غیردولتی رسالت‌های بزرگی را از سال ۵۹ برای خود مشخص کرده و حرکتی جهادگرانه برای تحقق رسالت‌ها و آرمان‌هایش تا به امروز ادامه داده و به‌عنوان یک دستگاه اجرایی و یک مجموعه علمی و پژوهشی همواره به دنبال پیشرفت علمی کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سرپرست جهاد دانشگاهی عنوان کرد: جهاد دانشگاهی به دنبال پیشرفت پایدار و علم‌محور کشور است، این نهاد انقلابی همواره به دنبال این بود که با تولید علم و فناوری، فضای عمومی کشور را به سمت اشتغال‌زایی، تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و اعتلای فرهنگی پیش ببرد.

این مسئول با اشاره به اینکه جهاد دانشگاهی به‌عنوان یک‌نهاد علمی در حوزه‌های مختلف تا به امروز توانسته خود را ثابت کند و دست‌آوردهای خوبی داشته باشد، گفت: همان‌طور که مقام معظم رهبری اعلام کردند، جهاد دانشگاهی از معدود رویش‌ها و دست‌آوردهایِ انقلاب و مولود مبارک انقلاب اسلامی است.

پیله‌چی افزود: مجموعه جهاد دانشگاهی در سراسر کشور فعالیت‌هایش را بر اساس رسالت‌ها و آنچه شورای عالی انقلاب فرهنگی بر دوش آن گذاشته دنبال می‌کند.

سرپرست جدید جهاد دانشگاهی قزوین با اشاره به این نکته که رویه این نهاد انقلابی در استان قزوین نیز به همین منوال بوده و در عرصه‌های آموزشی و فرهنگی و پژوهشی این راه را دنبال کرده است، افزود: ما تلاش می‌کنیم در حوزه‌های فرهنگی نیز به دنبال غنای فرهنگی استان در حد وسع خودمان باشیم و در حوزه‌های آموزشی به دنبال آموزش‌های اشتغال محور و یا دوره‌هایی که ارزش‌افزوده داشته باشد هستیم، آن‌گونه که اگر کسی مهارتی دارد، با افزایش مهارت خود در دوره‌های ویژه جهاد دانشگاهی به یک خروجی مناسب شغلی و مالی دست پیدا کند.

 پیله‌چی ورود جهاد دانشگاهی در حوزه‌های پزشکی، پژوهشی، هنر و معماری، انتشارات و غیره را نیز در زمینه‌های پژوهشی خوب ارزیابی و عنوان کرد: در حوزه پزشکی مرکز درمان ناباروری،  آزمایشگاه تشخیص طبی و نمایندگی بانک خون بند ناف رویان را ایجاد کرده‌ایم و به دنبال این هستیم که پروژه‌های شروع‌شده در ادامه همان روند ‌تقویت یابد.

وی افزود: همچنین به دنبال گرفتن مجوزها و اجرایی کردن طرح‌های خود در خصوص درمان سرطان سینه با همکاری پژوهشکده معتمد جهاد دانشگاهی هستیم.

این مسئول با تأکید بر اینکه جهاد دانشگاهی همواره به دنبال موارد گزینش‌شده‌ای است که مغفول مانده تا کمکی به استان کند، اظهار کرد: راه‌اندازی مرکز درمان ناباروری به دلیل نبود چنین مرکزی در سطح استان و وجود آمار بالای جمعیت افراد نابارور بود، امروز هم یکی از شایع‌ترین سرطان‌های استان به‌ویژه در بانوان سرطان سینه است، لذا تلاش خود را برای ورود در این حوزه انجام خواهیم داد تا بتوانیم ضمن انجام فعالیت‌های تحقیقاتی، زمینه درمان آسان‌تر و سریع‌تر بیماران را فراهم آوریم.
 

در پی ایجاد مرکز جامع توان‌بخشی و مرکز جامع طب تسکینی هستیم


پیله‌چی ادامه داد: با توجه به اعلام نیاز دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین که باید از زحمات و حمایت‌های آن‌ها تقدیر کرد، نیز در دو حوزه دیگر قصد ورود داریم و در پی اخذ مجوزهای آن در حوزه مرکز جامع توان‌بخشی و مرکز جامع طب تسکینی هستیم.

سرپرست جهاد دانشگاهی قزوین دستاورد این مجموعه در بحث آموزش و به‌ویژه آموزش‌های کوتاه‌مدت در سنوات گذشته را خیلی خوب و مؤثر ارزیابی کرد با توجه به برگزاری دوره‌های آموزشی اشتغال محور در این واحد عنوان کرد: افرادی که وارد مجموعه آموزشی ما می‌شوند بعد از گذراندن دوره‌های آموزشی ویژه وارد بازار کار می‌گردند و این باعث افتخار ما است. چراکه هدف ما همین موضوع است تا بتوانیم سهم خود را در کاهش آمار بیکاری استان ادا کنیم و بخشی از رسالت ما در حوزه اقتصاد مقاومتی نیز کمک به ایجاد اشتغال است.

این مسئول با اشاره به برنامه‌های آینده جهاد دانشگاهی برای آینده عنوان کرد: در حوزه پژوهشی و آموزشی، برنامه‌ای که برای ادامه ماجرا داریم این است که ضمن ایجاد دو قطب پژوهشی و آموزشی در استان، سهمی شایسته و پررنگ در گردش چرخ پیشرفت استان داشته باشیم.

پیله‌چی به اهداف ویژه خود در جهاد دانشگاهی اشاره کرد و گفت: ما دو برنامه شاخص و کلیدی را در جهاد دانشگاهی استان قزوین دنبال می‌کنیم، نخست این‌که در حوزه‌ی زیربنایی بتوانیم با اجرای پروژه عمرانی ‌ساختمانی، به یک فضای ملکی درخور برای مجموعه دست‌یابیم، دومین برنامه نیز که به دوشاخه تبدیل می‌شود تثبیت در حوزه‌های درآمدی و همچنین تثبیت جایگاه مجموعه در استان قزوین است.
 

دغدغه‌های فرهنگی و مسئولیت‌های اجتماعی داریم

سرپرست جهاد دانشگاهی قزوین دغدغه‌های فرهنگی و مسئولیت‌های اجتماعی را جزء مأموریت‌های جهاد دانشگاهی برشمرد و عنوان کرد: جهاد دانشگاهی در ابتدا یک‌نهاد فرهنگی و بعد پژوهشی، علمی و آموزشی است، پس باید به جامعه خود توجه فرهنگی داشته باشد؛ ما نباید تنها به فکر خود باشیم و به‌عنوان یک انسان باید نسبت به محیط پیرامون خود و ‌دغدغه‌های اسلامی، دینی و فرهنگی اهمیت دهیم، هر آنچه کار فرهنگی در امور مختلف در جامعه و دانشگاه که در شأن جهاد باشد در جهاد دانشگاهی موردتوجه است و انجام آن را وظیفه خود می‌دانیم.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی قزوین، حمیدرضا طیبی رئیس جهاد دانشگاهی کشور، روز شنبه چهارم آذرماه جاری با صدور حکمی فرشاد ‌پیله‌چی را به‌عنوان سرپرست جهاد دانشگاهی واحد استان قزوین منصوب کرد.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۴۷۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردشگری اولین رکن سند توسعه و پیشرفت نایین است

فرماندار شهرستان نایین گفت: گردشگری اولین رکن و اولویت اول سند توسعه و پیشرفت و یکی از پیشران‌های اصلی توسعه شهرستان نایین است.

محمد کریمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در نائین با بیان اینکه با وجود ۱۲۰۰ اثر تاریخی باید پیشرفت نائین را در گردشگری دنبال کنیم، اظهار کرد: با جدیت پیگیر توسعه گردشگری و تکمیل زیرساخت‌های آن در شهرستان نائین هستیم زیرا موضوع گردشگری با توجه به ظرفیت‌ها و ویژگی‌های تاریخی و فرهنگی شهرستان، به‌عنوان اولین رکن و اولویت اول سند توسعه و پیشرفت در نظر گرفته شده است.

وی افزود: تمام تلاش ما در مجموعه اداری شهرستان نائین حمایت از سرمایه‌گذاران در حوزه گردشگری و صنایع دستی و تسهیل امور در جهت رفع مشکلات حوزه گردشگری و میراث فرهنگی است.

فرماندار شهرستان نائین عنوان کرد: بر همین مبنا جلسات کمیته تخصصی میراث فرهنگی با فواصل زمانی معین برگزار و در این جلسات به صورت مصداقی با حضور مدیران مربوطه و بعضاً شخص سرمایه‌گذار موضوعات و درخواست‌های این حوزه مورد بررسی و تصمیماتی در این راستا اتخاذ می‌شود که امیدواریم بتوانیم به‌عنوان خدمتگزار مردم، زمینه ایجاد سرمایه‌گذاری و به تبع آن ایجاد اشتغال و توسعه شهرستان را در مبحث مهم گردشگری پیگیری کنیم.

کریمی با اشاره به برگزاری منظم جلسات این کمیته تخصصی گفت: بسیاری از مشکلات و مسائل این حوزه که بعضاً چندین سال متوقف بود با ارائه راهکار و تعامل بین دستگاهی و همکاری مدیران شهرستان مرتفع شد و شاهد اقدامات خوبی در حوزه مرمت آثار تاریخی، تسریع در صدور مجوزها و ایجاد واحدهای بوم‌گردی و گردشگری و پیگیری ثبت آثار ملموس و میراث ناملموس فرهنگی بودیم که با مجموع این اقدامات، حوزه گردشگری و میراث فرهنگی را به‌عنوان یکی از پیشران‌های اصلی توسعه شهرستان تقویت کرده‌ایم.

وی خاطرنشان کرد: ساماندهی بافت تاریخی نائین خصوصاً محوطه پیرامونی نارین قلعه، بررسی مسائل و مشکلات مجموعه‌های بوم‌گردی و گردشگری در شهرستان، بررسی نحوه معرفی جاذبه‌های گردشگری در ورودی‌های شهر نائین و جذب مسافران عبوری، احیای مغازه‌های بازار تاریخی نائین از مسائل و مشکلات حوزه میراث فرهنگی و گردشگری در نائین است که نیاز به بررسی دارد.

فرماندار شهرستان نائین با اشاره به بیش از هزار اثر تاریخی که حدود ۱۰۰ اثر از آن ثبت ملی شده است، گفت: وجود بیش از ۱۰۲ هکتار بافت تاریخی در شهر نائین موجب شده است تا این شهرستان جز ۹ شهرستانی در کشور باشد که برای بافت تاریخی آن مشاور ویژه تعیین شده است؛ مطالعات بافت تاریخی در حال انجام است و حوزه احیای بافت تاریخی نائین باید با رعایت ضوابط و هماهنگی دستگاه‌های ذی‌ربط عمل کند.

کد خبر 749098

دیگر خبرها

  • اعطای نشان ملی به شرکت آرد هشترود 
  • شرکت بیش از ۱۵ هزار داوطلب سیستان و بلوچستان در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • زراعت چوب نمونه اقتصاد مقاومتی است
  • شرکت ۱۲۳۵۶ نفر کردستانی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • مردمی کردن اقتصاد توسعه پایدار کشور را به دنبال دارد
  • ۱۵ طرح جهاد دانشگاهی در ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • گردشگری اولین رکن سند توسعه و پیشرفت نایین است
  • رفع موانع تولید در مسیر تحقق شعار سال با نگاه مسأله محور
  • نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان
  • اعطای نشان درجه یک اقتصاد مقاومتی به مدیرعامل پاکسان