Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،داریوش کریمی با بیان این که این بسته در شهرستان ثلاث‌باباجانی توزیع شده، ادامه داد: این جیره غذایی طوری تهیه شده که یک خانواده برای یک ماه تقریباً نیازی به خرید مواد غذایی نداشته باشد.

وی این بسته را شامل 13 قلم غذایی از جمله برنج، کنسرو ماهی و لوبیا، روغن، حبوبات و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. اعلام کردکه متناسب با تعداد خانواده‌ها توزیع می‌شود

و خاطرنشان کرد: پس از اتمام جیره غذایی یک ماهه برای تهیه جیره ماه دوم آماده می‌شویم که این بسته شامل کمک‌های اهدایی مردم ومابقی آن از هلال‌احمر خواهد بود.

وی بزرگ‌ترین مشکل کمک های اهدایی مردم را اجناس بدون کاربرد و دست دوم ذکر کرد و افزود: پیش از این بارها تأکید شد که هم‌وطنان از ارسال اجناس استفاده شده بپرهیزند، بزرگ‌ترین مشکل ما در حال حاضر تفکیک اجناس دست دوم است که تعداد آن واقعاً زیاد است.

معاون امداد و نجات هلال‌احمر استان اصفهان در پاسخ به این سؤال که چه تعداد خانواده در کانکس اسکان پیدا کرده‌اند، گفت: اسکان موقت به عهده بنیاد مسکن سپرده شده، تعدادی کانکس ارسال شده اما هنوز ساماندهی نشده است.

به گفته کریمی، در خصوص آخرین وضعیت نیروهای هلال‌احمر در مناطق زلزله‌زده اظهار داشت: تیم سوم امدادگران اصفهانی از شنبه این هفته به منطقه اعزام شده و تیم قبلی به استان بازگشته است. اسکان اضطراری، تغذیه اضطراری و امداد و نجات وظیفه هلال‌احمر است که به صورت کامل صورت گرفته و در بحث اسکان اضطراری که شامل چادر، پتو، موکت، والوور یا بخاری برقی و نایلون می‌شود، همه خانواده‌های شهرستان ثلاث‌باباجانی این لوازم را تحویل گرفته‌اند.

معاون امداد و نجات هلال‌احمر استان اصفهان ادامه داد: دو مرحله هم کل شهرستان ثلاث‌باباجانی را لکه‌گیری کرده‌ایم تا اطمینان حاصل کنیم که همه خانواده‌ها اقلام لازم برای اسکان اضطراری را دریافت کرده باشند.

وی در پاسخ به این سؤال که وضعیت این جمعیت به لحاظ تأمین تجهیزات چگونه است پاسخ داد: هلال‌احمر اصفهان از جهت پشتیبانی و تجهیزات غنی است، از طرفی جمعیت هلال‌احمر، صندوق ذخیره‌ای دارد که در صورت بروز حادثه از آن هزینه می‌شود.

کریمی در خصوص ساماندهی خانواده‌ها برای دریافت کمک برای جلوگیری از بی‌نظمی تصریح کرد: هر خانواده‌ها دفترچه و کوپن دارند و کاملاً مشخص است که هر خانواده تاکنون چه چیزی تحویل گرفته است.

معاون امداد و نجات هلال‌احمر استان اصفهان خاطرنشان کرد: پس از زلزله لرستان 2 هزار پتو هم به آنجا فرستادیم و از این نظر کمبودی وجود ندارد؛ هر چقدر به هلال‌احمر در طول سال کمک شود در این مواقع به کار می‌آید.

 

انتهای پیام/م

 

تأمین غذای یک ماه آینده زلزله‌زدگان

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۴۸۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح هفتمین خانه هلال شهرستان دنا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، بخشدار پاتاوه در آیین افتتاح خانه هلال روستای تمنک از حمایت و همکاری مردم، شورا و دهیار روستا برای کمک به راه اندازی خانه هلال قدردانی کرد و گفت: خانه هلال شعبه‌ای کوچک از هلال احمر در ادارات، نهادها، شرکت‌ها و مناطق شهری و روستایی به شمار می‌رود که نقش مهمی در مدیریت بحران دارند.
شهرام صفادوست افزود: راه‌اندازی خانه‌های هلال گام مهمی در راستای ترویج اهداف انسان دوستانه هلال‌احمر به منظور آگاه‌سازی جامعه از مخاطرات و روش‌های مقابله با آن است.
امام جمعه پاتاوه هم در این آئین گفت: خانه های هلال محله محور و اجتماع محور و با هدف آموزش به روستائیان راه اندازی شده است.
حجت السلام سیادت افزود: یکی از نقش های مهم خانه های هلال در مناطق روستایی هنگام وقوع حوادث دیده بانی، اطلاع رسانی و ارزیابی دقیق خسارت های ناشی از حادثه و گزارش آن به هلال احمر است که باید این مهم در این بخش پیگیری و آموزش داده شود.
سرپرست جمعیت هلال احمر شهرستان دنا هم گفت:۷ خانه هلال در شهرستان دنا فعال وجود دارد که در حال خدمت رسانی به مردم است.
چراغ سحر با بیان اینکه ترویج فرهنگ داوطلبی از دیگر برنامه‌های خانه‌های هلال است افزود: خانه های هلال در زمان بحران نقش مهمی برای امدادرسانی در روستاها ایفا می کنند.
وی ادامه داد: در فاصله رسیدن گروههای امدادی به صحنه حادثه، تنها افرادی که می توانند با تجهیزات و ابزارهای خود، پاسخ اضطراری به حادثه را به عنوان دیده بانی داشته باشند، اهالی خود روستا هستند و خانه های هلال آموزش استفاده از ابزارها هنگام حوادث و بحران ها را به اهالی روستاها ارائه می دهد.

دیگر خبرها

  • مفقود شدن ۲ نفر در سمیرم
  • حضور ۷۷۰ امدادگر برای امدادرسانی به سیل‌زدگان ۱۳ استان/ اسکان اضطراری ۳۴۴ نفر
  • حضور چشمگیر نیروهای هلال احمر در کاهش آلام سیل زدگان / امدادرسانی به بیش از ۵۷ هزار نفر
  • امدادرسانی به خودروی گرفتار شده در رودخانه زمکان با ۶ سرنشین (فیلم)
  • غرق‌شدن مرد میانسال در آب‌بندان سیمرغ
  • تصاویر نجات خودروی گرفتار شده در رودخانه | ۶ سرنشین نجات پیدا کردند | ویدئو
  • ۵ مصدوم در برخورد دو خودروی سواری در جاده قم به اصفهان
  • افتتاح هفتمین خانه هلال شهرستان دنا
  • افزایش ۸۲ درصدی توزیع بسته‌های معیشتی میان نیازمندان زنجانی 
  • آمادگی امداد هوایی هلال احمر کرمانشاه در سالروز عملیات بازی‌دراز