Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-29@05:16:06 GMT

ساخت ماهواره جاسوسی جدید چین

تاریخ انتشار: ۷ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۸۵۰۵۸۳

چین ساخت ماهواره جاسوسی برای ردیابی هواپیماهای رادارگریز آمریکا را آغاز کرده است. آفتاب‌‌نیوز :  پایگاه اینترنتی اکسپرس به نقل از رسانه‌های محلی چین نوشت:  پکن در نظر دارد با ساخت و پرتاب ماهواره جاسوسی، هواپیما‌های نظامی آمریکا در منطقه را ردیابی کند.
این ماهواره جاسوسی که برگرفته از طراحی ماهواره «بیگ برادر» (Big Brother) است به دولت چین اجازه می‌دهد تا طی ۱۰ سال آینده، تحرکات مرموز و مخفیانه هواپیما‌های آمریکایی همچون بمب افکن‌های بی-۲ اسپریت را که معمولا رادارگریز هستند، ردیابی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ماهواره‌های بیگ برادر از نوعی سیستم تصویر برداری موسوم به «عکسبرداری شبح»  برخوردارند که قادر است از تردد هواپیما‌های رادارگریز و آن‌هایی که زیر لایه سنگینی از ابر‌ها و مه غلیظ پرواز می‌کنند، تصویر برداری کند. این ماهواره‌ها نظارت دقیقی دارد بر تردد هواپیما‌هایی همچون بی-۲ اسپریت  که در شب قابل مشاهده نیستند یا بدنه آن‌ها از پوشش خاصی ساخته شده است.
بر این اساس، از مهمترین ویژگی‌های بمب افکن‌های بی-۲ اسپریت آمریکا می‌توان به طراحی پوشش بیرونی آن اشاره کرد. این بمب افکن‌ها با جذب و عبور دادن امواجی که از ماهواره‌ها ساتع می‌شود، به سادگی از تصویربرداری ماهواره‌های جو زمین مخفی می‌مانند.
ژیونگ جون، استاد فیزیک دانشگاه پکن درباره طراحی ماهواره جاسوسی جدید چین گفت: نظریه تصویربرداری شبح به خوبی شناخته و درک شده است. روند تکمیل این ماهواره به میزان هزینه‌ای است که دولت برای ساخت آن صرف می‌کند.
دولت چین در نظر دارد با تامین سرمایه ساخت این ماهواره، نمونه اولیه آن را تا سال ۲۰۲۰ تکمیل کرده و در سال ۲۰۲۵ به مرحله آزمایش برساند. این ماهواره تا سال ۲۰۳۰ برای ماموریت روی مدار قرار می‌گیرد.
خبر ساخت ماهواره جاسوسی چین با استفاده از فناوری به کار رفته در ماهواره‌های بیگ برادر پس از آن فاش شد که «اریک اشمیت»، رئیس شرکت گوگل آلفابت در اوایل ماه جاری نسبت به سرمایه گذاری‌های گسترده دولت پکن در عرصه فناوری هوش مصنوعی هشدار داد. او گفت: چین تا سال ۲۰۲۰، نمونه اولیه این ماهواره‌ها را می‌سازد و تا سال ۲۰۳۰ صنایع هوش مصنوعی آن بر آمریکا غلبه خواهد کرد.
این مهندس هوش مصنوعی، دولت آمریکا را به تلف کردن وقت در زمینه اجرای تکنولوژی هوش مصنوعی متهم کرد و  هشدار داد استراتژی هوش مصنوعی چین در جنگ‌های آتی به سادگی از صنایع هوش مصنوعی آمریکا پیشی خواهد گرفت.
باشگاه خبرنگاران

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۵۰۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک تصاویر ماهواره‌ای به تدقین بیلان حوضه آبریز کارون بزرگ

رئیس حوضه‌آبریز کارون بزرگ بر لزوم استفاده از روش‌های جدید از جمله تصاویر ماهواره‌ای در تدقیق مؤلفه‌های بیلان این حوضه آبریز تأکید کرد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، فراز ،رئیس حوضه‌آبریز کارون بزرگ شرکت مدیریت منابع آب ایران در  هشتمین جلسه راهبری پروژه به‌هنگام‌سازی بیلان منابع آب حوضه آبریز کارون بزرگ که به منظور نهایی کردن نتایج بیلان منابع آب محدوده‌های مطالعاتی تشکیل شد،‌ با اشاره به لزوم توجه به نقش و جایگاه بیلان منابع آب در برنامه‌ریزی‌ها و تصمیم‌گیری برای آینده این حوضه آبریز اظهار داشت: در ارائه نتایج محاسبات بیلان، علاوه بر دستورالعمل موجود، باید از روش‌های جدید از جمله تصاویر ماهواره‌ای نیز در تدقیق مؤلفه‌های بیلان بهره‌مند شد. 

وی افزود: دلیلی ندارد که حتماً خطای معادله بیلان محدوده‌های مطالعاتی با اعمال ضرایبی صفر شود؛ بلکه باید با تدقیق اجزاء و مؤلفه‌های بیلان، میزان خطا در هر محدوده مطالعاتی نمایان شود؛ در این صورت است که می‌توان برنامه‌ریزی و تصمیمات مناسب‌تری برای حوضه آبریز اتخاذ کرد. 

رئیس حوضه آبریز کارون بزرگ تصریح کرد:‌ برای تهیه گزارش بیلان فعلی باید سه سناریو تعریف شود و علاوه بر پوشش محاسبات بیلان با دستورالعمل‌های موجود، نسبت به تدقیق، تبخیر و تعرق واقعی محدوده‌های مطالعاتی بر اساس چند روش معتبر و شناخته شده و نیز تدقیق مصارف آب بر اساس نقشه‌های کاربری اراضی و الگوی کشت مؤسسه تحقیقات آب (استخراج شده از تصاویر ماهواره‌ای) اقدام لازم به‌عمل آید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مبارزه با تغییرات اقلیمی با استفاده از پوشش گیاهی
  • زباله فضایی در دام دوربین ماهواره ژاپنی افتاد
  • کمک تصاویر ماهواره‌ای به تدقین بیلان حوضه آبریز کارون بزرگ
  • افزایش خشم چین علیه اتهام زنی‌های جاسوسی از طرف آلمان
  • کاریکاتور/ کار گذاشتن ابزار جاسوسی در بدن داوطلبان کنکور توسط پزشک
  • تشکیل هیئتی مشورتی در حوزه امنیت هوش مصنوعی
  • پیوستن رهبران فناوری دنیا به هیئت فدرال ایمنی هوش مصنوعی آمریکا
  • از سینمای متفکر به فیلم های کمدی رسیدیم
  • تشدید تدابیر امنیتی در آستانه مسابقات قهرمانی اروپا در آلمان
  • چین سفیر آلمان را احضار کرد