Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سید جبار موسوی روز سه شنبه در نشست هم اندیشی با مدیران موسسات فرهنگی و هنری آذربایجان شرقی با اشاره به فلسفه وجودی این دبیرخانه اظهارکرد: دبیرخانه رسیدگی به امور مراکز فرهنگی براساس دستورالعمل اجرایی، از سال ٧٥برای ایجاد تمرکز در صدور مجوزهای وزارت ارشاد راه اندازی شده است تا این دبیرخانه با حضور معاونان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی مصدر صدور مجوزها شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در ادامه گفت: هیئت رسیدگی به امور مراکز فرهنگی به استناد ماده ٢٥ مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اجازه می دهد که برخی از اختیارات را تفویض کند.
موسوی با اعلام اینکه مسئولیت هیئت رسیدگی به امور مراکر فرهنگی برعهده وزیر است، خاطر نشان کرد: اعضای این هیئت توسط وزیر انتخاب و منصوب می شوند که شامل معاونان فرهنگی، هنری، مطبوعاتی، سینمایی و قرآنی هستند و دو نفر از صاحب نظران فرهنگی هم خارج از تشکیلات اداری ارشاد، توسط وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی معرفی می شود.
وی گفت: نقش موسسه های فرهنگی و هنری در اجرای برنامه های کلان فرهنگی و هنری اجتناب ناپذیر است و ایفای نقش هدایت گری و سیاست گذاری این موسسه های فرهنگی و هنری به منزله ارشادی در قالب کوچکتر و مردمی تر است.
وی با اعلام اینکه در راستای کاهش تصدی گری دولت در امور و تقویت بخش خصوصی، وزارت ارشاد هم در برون سپاری کارهای اجرایی، با افزایش کمی صدور مجوز فعالیت مؤسسه های فرهنگی هنری تک و چندمنظوره گامی اساسی را در این زمینه برداشته و از آنان به عنوان بازوان اجرایی خود در سطح اجتماع استفاده بهینه می کند.
موسوی گفت: مراکز، مؤسسه ها، کانون ها و انجمن های فرهنگی، تشکیلاتی است که با اهداف و مقاصد فرهنگی متولی اجرای بسیاری از امور فرهنگی و هنری از جمله همایش ها، سمینارها، جشنواره ها، پژوهش ها و آموزش ها فرهنگی هنری می باشند که در نهایت بسط و توسعه فرهنگ و هنر را در بین آحاد جامعه بدنبال دارند.
وی که در جمع مدیران موسسه های فرهنگی و هنری آذربایجان شرقی سخن می گفت به نقش محصولات فرهنگی و تولیدات هنری در اقتصاد کشور تاکید کرد و افزود: قانون به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی این اجازه را داده است که سهمی در آورده های اقتصادی داشته باشد و براین اساس حمایت از کارهای فرهنگی و تولیدات هنری سرلوحه برنامه های حمایتی وزارت متبوع است.
معاون فرهنگی و هنری اداره کل ارشاد آذربایجان شرقی نیز در این نشست با اشاره به اینکه در سال جاری این دومین نشستی است که با حضور مدیران موسسه های فرهنگی و هنری استان برگزار می شود، گفت: اولین نشست هم با محوریت واگذاری برنامه ها، فعالیت ها و جشنواره های مختلف حوزه ارشاد برگزار شده بود که پیرو این نشست برخی از موسسه های فرهنگی آمادگی خود را برای اجرای برنامه های اداره کل اعلام کردند.
علی محرمی در ادامه گفت: بر این اساس در جریان برگزاری پانزدهمین نمایشگاه بین المللی کتاب تبریز-طی روزهای ٢تا ٧ آبان ماه - بخش اعظمی از فعالیت های فرهنگی و هنری این رویداد فرهنگی به بخش خصوصی و موسسه های فرهنگی و هنری واگذار شد.
در این نشست هم اندیشی محمدی کارشناس مرتبط با دبیرخانه رسیدگی به امور مراکز فرهنگی با بیان اینکه در تاسیس موسسه مخاطب اصلی ما متقاضی موسسه هست، از الکترونیکی شدن مراحل صدور پروانه فعالیت موسسه های فرهنگی و هنری خبر داد و خاطرنشان کرد: از ابتدای تیرماه سال ٩٦ سامانه جامع ثبت مراکز فرهنگی راه اندازی شده است.
وی گفت: متقاضیان از طریق این سامانه می توانند تشکیل پرونده داده و به این ترتیب روند صدور پروانه فعالیت تسریع پیدا کرده است.
به گزارش ایرنا، در این نشست هر یک از مدیران موسسه ها، مسائل و مشکلات صنف خود را مطرح کردند.
خبرنگار و انتشار: پرویز انصاری
3071

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۵۱۰۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست هم افزایی مسوولان کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین برگزار شد

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست ویدئو کنفرانسی مسئولان کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین در استان ها با حضور حجت الاسلام و المسلمین سید عبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت، حجت الاسلام و المسلمین احمدی رئیس این کمیته و مسئولان کمیته فرهنگی در استان ها روز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت در تهران برگزار شد.

در این نشست که با محوریت سیاست ها و برنامه های فرهنگی اربعین ۱۴۰۳ و آخرین تحولات در خصوص مراسم پیاده روی اربعین برگزار شد، حجت الاسلام و المسلمین نواب در سخنانی بر لزوم تثبیت معارف دین در اربعین تاکید کرد و بهره گیری از محورهای بیانیه گام دوم انقلاب را در برنامه ریزی های آینده ضروری خواند.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت، شور و شوق مردم برای حضور در پیاده روی اربعین حسینی را گسترده و وصف ناشدنی توصیف و تصریح کرد: این شور و هیجان باید با معنویت و معارف دینی کامل گردد تا نشاط و لذت همراهی در این مراسم عظیم همچنان در میان مشتاقان حفظ و تقویت شود.

وی در ادامه به تشریح دلایل حضور افراد با دیدگاه‌های مختلف در مراسم اربعین پرداخت و در عین حال تصریح کرد: این همایش عظیم بایستی در جهت خالص سازی انگیزه ها پیش برود و کلاس درسی برای اربعینی ها باشد.

سرپرست حجاج ایرانی افزود: شماری از افرادی که در اربعین حضور می یابند در طول سال به این اندازه وقت برای شرکت در اجتماعات دینی نمی گذارند و این بهترین فرصت است که آنها با معارف و مسایل دینی آشنا شوند و در راستای اهداف امام حسین (ع) محتواهایی که برای اربعین و اربعینیان مفید است به آنها منتقل شود.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در ادامه به محورهای هفت گانه بیانیه گام دوم انقلاب اشاره کرد و برخی از آنها از جمله اخلاق و معنویت، عدالت و مبارزه با فساد، استقلال و آزادی، عزت ملی و سبک زندگی را از محورهایی دانست که می تواند در برنامه ریزی ها و سیاست گذاری های آینده اربعین مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: به عنوان خادم فرهنگی اربعین پیشنهاد می کنیم هر یک از این محورها در یک سال در اولویت فعالیت های ستاد مرکزی اربعین قرار گیرد و برجسته شود.

نواب خطاب به حاضران گفت: شما به‌عنوان پرچمدار فعالیت های فرهنگی اربعین در سراسر کشور خدمت و فعالانه در این عرصه ها تلاش کنید، امام حسین (ع) هم افرادی را که در این مسیر گام بر می‌دارند در دنیا دستشان را می‌گیرد و در آخرت هم مورد توجه سیدالشهداء و فرزندانش خواهد بود.

بر پایه این گزارش، در این جلسه، حجت السلام والمسلمین حمید احمدی رئیس کمیته فرهنگی آموزشی اربعین گزارشی از برنامه ها و سیاست های فرهنگی اربعین ۱۴۰۳ ارائه کرد و افزود: پیشنهادها و توصیه های نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در برنامه ریزی ها مورد توجه و استفاده قرار خواهد گرفت.

در پایان این جلسه، آخرین اقدامات، برنامه ها و سیاست های فرهنگی اربعین پیش رو ارائه و بحث و بررسی شد و حاضران نقطه نظرات و دیدگاه خود را در خصوص نکات مطرح شده بیان کردند.

کد خبر 6093491

دیگر خبرها

  • نشست هم افزایی مسئولان کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین برگزار شد
  • نشست هم افزایی مسوولان کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین برگزار شد
  • وزارت ارشاد: بوشهر قلب تپنده موسیقی است / کنسرت‌های موسیقی در بوشهر هیچ مشکلی برای مجوز ندارند
  • مراکز فرهنگی کشور معطل خرابی مهر وزارت ارشاد!
  • بوشهر در تعداد اجراهای موسیقی از برترین استان‌های کشور است
  • ‌پیگیری بیش از ۱۰۰ برنامه کانون‌های مساجد فارس برای ایام تابستان
  • اختتامیه جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی برگزار می شود
  • تشکیل قرارگاه شهید آوینی فرصتی برای حمایت از تولیدات هنری است
  • لزوم نظارت، حمایت و هدایت، پس از صدور مجوز مؤسسات فرهنگی
  • نشست خبری سخنگوی وزارت امور خارجه