Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر منصور معظمی معاون وزیر و رییس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران و معاونین وی، با همراهی دکتر حمیدرضا طیبی رییس این نهاد و برخی از مدیران واحدهای مستقر در مجتمع تحقیقاتی جهاددانشگاهی در هلجرد امروز 7 آذرماه از بخش‌های مختلف این مجموعه بازدید کرد و از نزدیک در جریان فعالیت‌ها و توانمندی‌های این نهاد قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین در ادامه این بازدید جلسه‌ای برگزار شد و در صورتجلسه‌ای که به امضای دکتر طیبی و دکتر معظمی رسید، بر همکاری‌های راهبردی بین دو طرف در پنج حوزه صنایع نفت، گاز و پتروشیمی، صنعت خودرو، صنایع ریلی، صنایع پیشرفته و تربیت و آموزش مدیران صنعتی مورد تاکید قرار گرفت.

دکتر منصور معظمی در حاشیه این جلسه، در رابطه با توانمندی‌های جهاد دانشگاهی اظهار کرد: جهاد دانشگاهی یک نهاد انقلابی است که در طول این سال‌ها نیز خوشبختانه منشأ خدمات بسیار زیادی برای کشور بوده است.

وی افزود: من شناخت قبلی خوبی از این نهاد دارم و به همین دلیل هم امروز فرصتی شد تا بازدیدی از مجموعه تحقیقاتی جهاد دانشگاهی انجام شود، برای این که بتوانیم کار مشترک نتیجه گرایی را دنبال کنیم.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به گسترش همکاری دو طرف بیان کرد: در این بازدید و جلسه‌ای که برگزار شد تفاهم کردیم یک همکاری انجام شود و ظرف مدت یک ماه کارشناسان زمینه‌های کار را بررسی کنند. امیدواریم این حرکت تا پایان امسال به نتیجه برسد.

دکتر معظمی با تأکید بر این که جهاددانشگاهی یک ظرفیت هم بالقوه و هم بالفعل است، تصریح کرد: صلاح ما در کشور این است که هم افزایی صورت گیرد؛ یعنی نیروها با هم یکی شوند. این باعث می‌شود قدرت رقابت‌پذیری ما بیشتر و هزینه‌ها کمتر شود. به ویژه در شرایطی که استکبار به دنبال ایجاد تحریم و فشار بر روی کشور است، این گونه تعاملات کمک می‌کند که اثر شرارت‌های آن‌ها را کمتر کنیم.

وی افزود: به طور قطع این مشارکت منتج به نتیجه خوبی می شود. چیزی که ما در مذاکرات تأکید داشتیم، این بود که کاری را که انجام می دهیم در راستای اقتصاد مقاومتی و صادرات‌گرا باشد و محصولی که تولید می‌شود چه در داخل و چه در خارج، بازار داشته باشد.

رییس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران بیان کرد: در جهاد دانشگاهی سال‌ها برای رسیدن به دانش فنی کار و هزینه شده است و اکنون سازمان باید از این دانش استفاده کند و این‌ها را به تولید صنعتی برساند که این از رسالت‌های سازمان است. ما در این جلسه برای انجام این کار اعلام آمادگی کردیم و با یکدیگر به توافق رسیدیم.

وی با اشاره به این که امیدوارم جهاددانشگاهی در پایان سال به دنبال نتیجه توافقات صورت گرفته باشد، گفت: جهاد دانشگاهی در بخش‌های مختلف به طور گسترده کار کرده و ما نیاز داریم دو طرف در مورد زمینه‌های همکاری ظرف مدت یک ماه به توافق برسند.

دکتر معظمی افزود: ما در بخش هایی با جهاد دانشگاهی همکاری می کنیم که در زمره اولویت و استراتژی‌های سازمان باشد. استراتژی‌های سازمان هم اعلام شده و هم مشخص است که طبق آن‌ها به جمع‌بندی‌هایی که دو طرف طی مدت اعلام شده برسند، محورهای کار مشخص می شود.

وی در پایان در رابطه با حمایت از نهادهای تولیدکننده تصریح کرد: یکی از بندهای سازمان ماده 8 است که در آن به سرمایه‌گذاری و کمک به صاحبان ایده و کارآفرین و مجموعه‌های دانش بنیان تأکیده شده است که شامل جهاد دانشگاهی، استارت آپ ها و ... می‌شود.

انتهای پیام

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۵۲۲۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ محصول زنجیره ارزش راهبردی استان کرمان در نمایشگاه تهران

 به گزارش خبر گزاری صداوسیما مرکز کرمان ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران از هشتم اردیبهشت  با حضور تاجران و بازرگانان خارجی از ۱۰۰ کشور و حدود ۸۰۰ شرکت ایرانی در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران گشایش یافته و استان کرمان نیز توانمندی‌های خود را به نمایش گذاشته است. 

غرفه استان کرمان در سالن ۴۱B  نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ دایر شده و پنج شرکت بومی، محصولات خود را در زنجیره‌های ارزش راهبردی گیاهان دارویی، مس، خرما، فرش و پسته به هیات‌های داخلی و خارجی ارائه می‌دهند. 

در حوزه نوآوری و محصولات جدید زنجیره ارزش خرما با تولید سرکه خرما و شکر خرما در نمایشگاه رونمایی شده است. 

محصولات شرکت مس شهید باهنر  در حوزه زنجیره ارزش ویژه تولید صنایع دستی،  اولین بار در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ به نمایش گذاشته شده است. 

در حوزه گیاهان دارویی نیز شرکت‌های فعال این حوزه، محصولات خود را اعم از دمنوش‌های مختلف و محصولات آرایشی و بهداشتی تولید شده از گیاهان دارویی که زنجیره ارزش آنها کامل شده عرضه کرده‌اند. 

ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (ایران اکسپو ۲۰۲۴) در گروه‌های کالایی صنایع غذایی، کشاورزی و شیلات، فرش و صنایع‌دستی و گردشگری، دارو، تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی، محصولات شیمیایی و آرایشی و بهداشتی، صنعت ساختمان و خدمات فنی-مهندسی و پتروشیمی تا ۱۲ اردیبهشت در مرکز نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران دایر است.   

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • شرکت بیش از ۱۵ هزار داوطلب سیستان و بلوچستان در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • جذب امریه سربازی در سازمان جهاد دانشگاهی خواجه نصیر
  • رئیس جهاد دانشگاهی کشور وارد گلستان شد
  • شورای راهبردی توسعه گردشگری در ساری شکل گرفت
  • طرح «پایش و ارتقای سلامت» اعضای جهاد دانشگاهی سلامت محور است
  • شرکت ۱۲۳۵۶ نفر کردستانی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • استفاده از توان جهاد دانشگاهی زنجان برای خدمت به جوانان ضروری است
  • ۱۵ طرح جهاد دانشگاهی در ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • ضرورت متناسب سازی دروس دانشگاهی با نیاز صنعت فولاد کشور
  • ۵ محصول زنجیره ارزش راهبردی استان کرمان در نمایشگاه تهران