Web Analytics Made Easy - Statcounter

شمار نظامیان آمریکایی مستقر در افغانستان همیشه در هاله‌ای از ابهام قرار داشته و بارها آمار مختلفی از شمار این نظامیان توسط وزارت دفاع آمریکا منتشر شده است.به گزارش بلاغ، وزارت دفاع آمریکا در گزارش تازه‌ای در حالی از حضور حدود ۱۶ هزار نظامی این کشور در افغانستان خبر داده است که شمار نیروهای ویژه و چرخشی آمریکایی همچنان مشخص نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شمار نظامیان آمریکایی مستقر در افغانستان همیشه در هاله‌ای از ابهام قرار داشته و بارها آمار مختلفی از شمار این نظامیان توسط وزارت دفاع آمریکا منتشر شده است.

وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) در جدیدترین آمار ارائه شده‌ خود اعلام کرد که 15 هزار و 298 نظامی آمریکایی در افغانستان حضور دارند.

براساس گزارش وزارت دفاع آمریکا، این کشور هزار و 720 نظامی دیگر در سوریه و هشت هزار و 892 نظامی نیز در عراق دارد.

گفتنی است که در این گزارش شمار نیروهای ویژه آمریکایی و یا نظامیانی که به صورت چرخشی در افغانستان حضور دارند لحاظ نشده است و شمار واقعی نیروها بیشتر از آمار ارائه شده تخمین زده می‌شود.

براساس گزارش منتشر شده، تا 30 سپتامبر سال جاری میلادی 15 هزار و 298 نظامی و هزار و 202 کارمند غیرنظامی وزارت دفاع آمریکا در افغانستان مستقر شده‌اند.

این در حالی است که تا چندی پیش پنتاگون همواره تاکید داشت که 8 هزار و 400 نظامی آمریکایی در افغانستان دارد، تا اینکه در شهریور ماه سال جاری یکی از مقامات وزارت دفاع آمریکا فاش کرد که شمار این نظامیان به بیش از 12 هزار نفر می‌رسد.

پس از انتشار این گزارش، ژنرال «کنت مکنزی» مدیر ستاد مشترک ارتش آمریکا حضور 11 هزار نظامی آمریکایی در افغانستان را تایید کرد.

در آبان ماه نیز برخی مقامات آمریکایی به «آسوشیتدپرس» خبر دادند که سه هزار و 800 نظامی که رئیس جمهور آمریکا دستور اعزام آنان به افغانستان را صادر کرده بود، در این کشور مستقر شدند و مجموع نظامیان آمریکایی در افغانستان به دستکم 15 هزار نفر می‌رسد.

ژنرال مکنزی پس از انتشار این گزارش نیز اظهار داشت چند هزار نظامی تازه نفس در افغانستان مستقر شده‌اند که شمار نظامیان آمریکایی در این کشور را به حدود 14 هزار نفر می‌رساند.

از سوی دیگر نیز برخی مقامات پیشین و کنونی وزارت دفاع آمریکا به «فارین پالیسی» از اعزام صدها نظامی آمریکایی و قرار گرفتن آنان در میدان جنگ افغانستان خبر داده‌ بودند.

به گفته این مقامات، در چند ماه آینده حدود 700 نظامی ارتش آمریکا که به طور ویژه آموزش دیده و مجهز هستند، به افغانستان اعزام می‌شوند تا در کنار نظامیان افغان در میدان جنگ حضور یابند.

چندی پیش نیز وبسایت خبری «البوابة» در یادداشتی از احتمال اعزام مخفیانه سربازان اجیر در کنار نظامیان آمریکایی به افغانستان خبر داده بود.

به نظر برخی کارشناسان، شمار نظامیان آمریکایی در افغانستان بیش از آمار اعلام شده است و به دلایل مختلف امنیتی اعلام نمی‌شود.

 

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۵۲۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنگ فرهنگی آمریکا علیه عراق و منطقه

در وهله نخست، ورود ایالات متحده آمریکا و اروپا به این موضوع نشان‌دهنده اهمیت مباحث فرهنگی است. آن‌ها تلاش می‌کنند فساد و تباهی را میان ملت‌های مسلمان رواج و سپس جوامع را به سمت بی‌هویتی سوق دهند. زمانی که بی‌بندوباری جنسی میان ملت‌ها گسترده شود موجب از بین رفتن هویت و گسست اجتماعی می‌شود؛ در نتیجه استعمارگران می‌توانند بر آن کشورها مسلط شوند. در حالی که جهان سرمایه‌داری قدرت نظامی و اقتصادی گذشته برای به بند کشیدن دیگر جوامع را ندارد، آخرین تیر در ترکش لیبرالیسم این است با ابزار فرهنگ وارد شده و مردم جهان را بی‌هویت کند. در این مسیر، در سال‌های اخیر تلاش‌های بسیاری در رسانه‌ها و بنگاه‌های کلان سرمایه‌داری غرب در حال انجام است تا همجنس‌بازی را در جهان گسترش دهند.

این یکی از مراحل تسلط آمریکا بر جهان و جهانی‌سازی مدنظر آن‌هاست، به این معنی که یکی از مراحل مهم جهانی‌سازی همین بی‌هویت کردن مردم است. غرب گسترش فرهنگ ابتذال را در کشورهای تحت سلطه دنبال می‌کند و طبیعتاً این مسیر در عراق هم وجود دارد، چرا که این کشور هنوز هم زیر سلطه استعمار است.
نکته مهم دیگر این است آمریکایی‌ها همواره ادعا دارند سیاست‌ گذاری بغداد در کنترل تهران است؛ ولی موضوع اخیر اثبات می‌کند آن‌ها هستند که در ریزترین و جزئی‌ترین مسائل داخلی عراق شامل امنیتی، اقتصادی، سیاسی و حتی فرهنگی-مذهبی و اجتماعی دخالت می‌کنند. ایالات متحده علاوه بر نفت، حوزه بانکی و مسائل نظامی که در کنترل خود دارد، امروز تلاش می‌کند حتی به مسائل دینی-فرهنگی این کشور هم جهت دهد. این دقیقاً همان نکته‌ نگران‌کننده‌ای است که گروه‌های مقاومت به آن آگاه هستند و از این رو تلاش دارند به هر شکل ممکن آمریکایی‌ها را از کشورشان بیرون کنند. البته فقط پایگاه‌های نظامی آمریکا در عراق مطرح نیست بلکه ایالات متحده بر همه مسائل این کشور کنترل و نظارت دارد و عملاً تحت سلطه خودش درآورده است؛ دخالتی که آمریکایی‌ها درباره مصوبات مجلس عراق دارند یکی از مصادیق بارز و روشن این موضوع است.

دیگر خبرها

  • حمایت دانشجویان آمریکایی از مردم غزه از اثرات عملیات «وعده صادق» بود
  • عملیات ارتش روسیه در مقر فرماندهی نیروهای اوکراینی
  • آمریکا: برای حفظ منافع ملی با طالبان تعامل می‌کنیم
  • ترامپ اعضای ناتو را تهدید کرد/ پول نمی‌دهیم
  • حضور ویرانگرِ آمریکا | افغانستان
  • ارتش اوکراین با کمبود شدید نیروی نظامی روبروست
  • فعالان حقوقی آمریکا خواستار قطع کمک‌های نظامی به اسرائیل شدند
  • جنگ فرهنگی آمریکا علیه عراق و منطقه
  • عملیات «فتح موعود» و تحقیر نیروی دریایی آمریکا
  • تقویت دفاع نظامی و غیرنظامی در دستورکار آلمان