Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا از زاهدان، علی نخعی در نشست خبری، درباره طرح سوال برخی نمایندگان استان درخصوص ناکارآمدی لایحه خرید خدمات آموزشی و واگذاری آن به بخش خصوصی و مدارس غیر انتفاعی گفت: طرح سوال از جانب نمایندگان به عنوان وظیفه آنان تلقی شده و منفعت استان را در پی خواهد داشت.

برخی از انتقادات درخصوص لایحه نیروهای خرید خدمات آموزشی، صحیح است

وی با بیان اینکه پس از طرح سوال نماینده زاهدان درخصوص لایحه مذکور، کارگروه ویژه سند توسعه استان شکل گرفت، اظهار داشت:‌ سوال نماینده زاهدان به حق بود و فاصله و عدم توازن در آموزش سیستان و بلوچستان احساس می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان با بیان اینکه عدم توازن میان شاخص‌های آموزشی استان و کشور، مربوط به یک دوره خاص نبوده و تاریخی است، تصریح کرد: برخی از انتقادات نمایندگان درخصوص لایحه نیروهای خرید خدمات آموزشی، صحیح بوده و این طرح با اشکالاتی مواجه است.

منابع در زمان مقرر پرداخت نمی‌شود

نخعی با بیان اینکه سرانه آموزشی دانش‌آموزان سیستان و بلوچستان کافی نبوده و منابع در زمان مقرر پرداخت نمی‌شود، خاطرنشان کرد: فلسفه خرید خدمات آموزشی به معنای واگذاری کار به مردم و نظارت از سوی دولت است.

وی با اشاره به اینکه جذب نیروهای خرید خدمت میانگین نمره دانش‌آموزان سیستان و بلوچستان را دو نمره افزایش داده است، ابراز داشت: طرح خرید خدمات آموزشی طرحی قابل دفاع بوده و در راستای سیاست‌های نظام جمهوری اسلامی ایران و تحقق اقتصاد مقاومتی است. 

ساماندهی ۱۵۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل در سیستان و بلوچستان

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان ادامه داد: از نیروهای جوان و بومی در لایحه نیروهای خرید خدمات استفاده شده است.

نخعی در رابطه با کودکان بازمانده از تحصیل هم بیان کرد: حدود ۱۵۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل با همت آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان و تعدادی از دستگاه‌های ذیربط، به کلاس درس بازگشتند. 

ایجاد ۱۰۰ مدرسه جدید جهت جذب کودکان بازمانده از تحصیل 

وی افزود: حدود ۱۰۰ مدرسه جدید برای ساماندهی کودکان بازمانده از تحصیل در سیستان و بلوچستان ایجاد شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان با اشاره به رشد شش برابری پوشش پیش‌دبستانی در استان عنوان کرد: پوشش پیش‌دبستانی در سیستان و بلوچستان از سال ۹۲ تاکنون از ۱۲ درصد به ۷۰ درصد افزایش یافته است.

رتبه‌های کنکور به ۱۳۰ رتبه زیر هزار افزایش یافته است

نخعی با اشاره به راه‌اندازی انجمن خیرین اندیشه‌ساز در کنار انجمن خیرین مدرسه‌ساز درسیستان و بلوچستان، تاکید کرد: این انجمن تاکنون ۱۲۰ هزار ساعت کلاس درس رایگان در روستاهای سیستان و بلوچستان برگزار کرده است.

وی اضافه کرد: رتبه‌های کنکور در سیستان و بلوچستان از ۶۴ رتبه زیر هزار به ۱۳۰ رتبه افزایش یافته اما بازهم مطلوب نیست.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۵۴۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کماکان سیستان و بلوچستان نیازمند توجه ویژه خیرین است

 حسن بروشکی در همایش استانی خیرین مدرسه یار سیستان و بلوچستان، ضمن قدردانی از اندیشه و نگاه بلند و عمیق خیرین گران‌قدر بیان کرد: فرزندان معصوم سیستان و بلوچستان هنوز هم در هر دو حوزه مدرسه‌سازی و مدرسه یاری منتظر سخاوت و لطف انسان‌هایی نیک‌اندیش هستند تا با حضور تأثیرگذارشان بارقه‌ای از امید و همدلی در بین دانش‌آموزان استمرار یابد.

وی ادامه: در مسیر مدرسه یاری موضوع نگهداشت و ماندگاری نیروی انسانی در مناطق مختلف استان بسیار حائز اهمیت است و در برخی موارد یک دغدغه خواهد بود؛ به همین دلیل تأمین فضای اسکان آنان یک ضرورت است.

 مدیرکل آموزش‌وپرورش استان تصریح کرد: اصرار و اعتقاد ما بر این است که موضوع جذب نیرو در آزمون‌های استخدامی در سیستان و بلوچستان با اولویت بومی پذیری باشد تا شاهد ماندگاری و رفع کمبود دیرینه نیروی انسانی باشیم.

وی افزود: از مولفه‌های مهم تأثیرگذار در پوشش حداکثری تحصیلی دانش‌آموزان، توسعه طرح روستا مرکزی و مدارس شبانه‌روزی است.

بروشکی اذعان کرد: بسیاری از چالش‌ها و مشکلات آموزش‌وپرورش استان متأثر از رشد جمعیت دانش‌آموزی است که به طور میانگین سالانه بین ۳۵ تا ۴۰ هزار نفر افزایش می‌یابد و هم نیاز به فضا و تجهیزات و هم نیروی انسانی را تشدید می‌کند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: فرزندان معصوم سیستان و بلوچستان هنوز هم در هر دو حوزه مدرسه‌سازی و مدرسه یاری منتظر سخاوت و لطف انسان‌هایی نیک‌اندیش هستند تا با حضور تأثیرگذارشان بارقه‌ای از امید و همدلی در بین دانش‌آموزان استمرار یابد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان
  • (تصاویر) آبتنی کودکان در سیل سیستان و بلوچستان
  • گرگان ۹۰ هزار دانش آموز دارد /هزینه پروانه ساخت و ساز مانع مولدسازی
  • کشف ۸۱۶ میلیارد ریال پولشویی در زاهدان
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • درخواست تلخ و گریه‌آور کودکان سیل زده سیستان بلوچستان | فیلم
  • بررسی علت بازماندگی از تحصیل ۲۰ گویه در خوزستان
  • تلاش برای بازگرداندن دانش آموزان بازمانده از تحصیل
  • کماکان سیستان و بلوچستان نیازمند توجه ویژه خیرین است