Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، یکی از سیاست‌های اقتصادی مهمی که در سال‌های اخیر از سوی رهبر معظم انقلاب ابلاغ شده، سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی است و دستگاه‎های مختلف کشور، مکلف به تحقق این امر در حوزه کاری خود هستند. در این سیاست‌ها تأکید زیادی بر واگذاری اقتصاد به مردم و پایان تصدی‌گری دولت در اقتصاد کشور شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین لازم هم دولت به خوبی در راستای واگذاری‌های اقتصادی اقدام کرده و هم بخش خصوصی، همه تلاش خود را برای تحقق اقتصاد مقاومتی انجام دهد.
ارسلان فتحی‌پور، رئیس سابق کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با ایکنا به بحث درباره نقش واگذاری اقتصاد به مردم در تحقق اقتصاد مقاومتی و شکل‌گیری اقتصاد پویا در کشور پرداخت و اظهار کرد: یکی از مؤلفه‌های سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی در مورد مردمی‌ کردن اقتصاد است؛ بدین معنی که اقتصاد، خصوصی شده و دولت از تصدی‌گری در اقتصاد کشور کنار برود تا به خصوصی‌سازی واقعی برسیم.
وی ادامه داد: برخی اتفاقات که در گذشته رخ داده باعث شده که خصوصی‌سازی‌ها به شکل صحیح انجام نشود و یکی از این موارد در مورد اهلیت افراد است که به آن توجهی نشده و در بسیاری موارد، واگذاری‌ها ناموفق بوده است؛ بنابراین باید در راستای تحقق فرمایشات رهبر معظم انقلاب، برنامه‌های اقتصادی را به روش صحیح اجرایی کنیم.
فتحی‌پور عنوان کرد: خود بنده مسئولیت یک بنگاه اقتصادی را بر عهده دارم و سعی کرده‌ام در راستای بومی‌سازی قطعات تلاش کنم تا از وابستگی نجات پیدا کنیم. ما در این بنگاه اقتصادی، همه سعی خود برای تحقق اقتصاد مقاومتی در زمینه تولید و اشتغال انجام داده‌ایم.
این فعال اقتصادی یادآور شد: اقتصاد مقاومتی با حرف و برگزاری همایش محقق نمی‌شود بلکه باید نتیجه کار را به مردم نشان دهیم. خود ما در مجلس که قانون خصوصی‌سازی را به تصویب رساندیم، بسیار خوشبین بودیم که رعایت موضوع اهلیت افراد در واگذاری‌ها باعث خصوصی‌سازی مناسب در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی شود اما تاکنون چنین هدفی به خوبی محقق نشده است.

وی افزود: بسیاری از واگذاری‌های اقتصادی ناموفق بوده است و امیدواریم یک حرکت انقلابی از سوی دولت صورت بگیرد و دولت تمام بنگاه‌های اقتصادی را تحویل بخش خصوصی و کسانی بدهد که سرمایه‌گذار واقعی هستند. اگر برخی افراد به سمت استفاده از تسهیلات در راستای منافع شخصی خود بروند قطعا کمکی به اقتصاد کشور نمی‌کنند بنابراین در امر خصوصی سازی اقتصادی باید به کسانی بها داده شود که بتوانند ظرفیت‌های اقتصادی را فعال کنند.
رئیس سابق کمیسیون اقتصادی مجلس عنوان کرد: همچنین امروزه باید دانش فنی را در اقتصاد کشور و افزایش تولید به کار بگیریم و اگر این اتفاق رخ دهد هدف رهبر معظم انقلاب درباره مقاوم‌سازی اقتصاد نیز محقق خواهد شد در غیر اینصورت با این وضعیتی که واگذاری‌ها تاکنون داشته است گامی در راستای مقاوم‌‎‌سازی اقتصاد برداشته نمی‌شود.
فتحی‌پور عنوان کرد: در بسیاری از موارد، واگذاری‌ها نه تنها باعث رونق تولید نشد بلکه ورشکستگی را نیز در پی داشت و برخی افراد ناچار شدند ماشین‌آلات خود را به فروش برسانند و برخی هم زمین خود را فروختند و واقعیت امر این است که چنین وضعیتی با فرمایشات رهبر معظم انقلاب و قانونی که ما در مجلس قبل تصویب کردیم مغایرت داشت.
وی تأکید کرد: در واگذاری‌های جدید، مسئولان دولتی و مخصوصا معاون اول رئیس جمهوری جناب آقای جهانگیری، سعی می‌کنند این واگذاری‌ها را به کسانی‌ انجام دهند که دارای تخصص در این حوزه هستند. همچنین باید اشاره کنم که جناب آقای کرباسیان، وزیر جدید امور اقتصادی و دارایی، کاملا آگاه به موضوعات اقتصادی هستند چون هم در گمرک کار کرده‌اند و هم اینکه بر خصوصی‌سازی اقتصادی و مسائل مالیاتی تسلط دارند.
رئیس سابق کمیسیون اقتصادی مجلس یادآور شد: وزیر اقتصاد تأکید بسیاری دارند که خصوصی‌سازی‌ها منجر به تعطیلی واحدهای تولیدی نشود و امیدواریم هم مجلس و هم دولت، در کنار هم بتوانند فرمایشات رهبر معظم انقلاب در موضوعات اقتصادی را پیگیری کرده تا به سرانجام برسانند و شاهد تحقق اقتصاد مقاومتی در کشور باشیم.
فتحی‌پور در پایان گفت: همچنین باید اشاره کنم که لازم است همه افراد و فعالان اقتصادی که به میدان آمده‎اند و کار مفید اقتصادی در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی انجام داده‌اند و بنگاه‌هایی که به سمت اقتصاد مقاومتی حرکت کردند از سوی صدا و سیما مورد حمایت جدی قرار گیرند و بتوانند این برنامه‌ها و اقدامات خود را به مردم ارائه دهند.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۵۶۵۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شش مولفه اقتصاد مقاومتی متعلق به مردم است 

دریافت 46 MB

تصویربردار: سیدحسین میرپور

کد خبر 6095257

دیگر خبرها

  • شش مولفه اقتصاد مقاومتی متعلق به مردم است 
  • نوآوری و خلاقیت لازمه عبور از بحران‌های اقتصادی
  • کاهش تصدی گری دولتی و ارتقای بخش خصوصی لازمه رونق اقتصاد
  • فیلم | تجربه واگذاری لکوموتیوهای آلستوم به مپنا، برای مدعیان خصوصی سازی کافی است
  • چهار دستورکار ضروری دولت برای تحقق مشارکت مردم در جهش تولید
  • بخش خصوصی؛ ضد تحریم، ارزآور
  • توسعه اقتصادی مبتنی بر نوآوری؛ لازمه اقتصاد چین
  • کیفی سازی محصولات لازمه ورود به بازار‌های بین الملی
  • واکنش فوری به تغییر نام باشگاه استقلال
  • خصوصی‌سازی سرخابی‌ها نیاز به مراقبت بیشتری دارد/ بهترین نسخه اقتصادی برای فوتبال ایران رقم خورد