Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان مدیریت بحران  کشور آخرین وضعیت اسکان موقت زلزله زدگان غرب کشور را تشریح و اعلام کرد: کار اسکان موقت تا یک ماه آینده به اتمام می‌رسد.

اسماعیل نجار معاون وزیر کشور و رئیس سازمان مدیریت بحران در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا در مورد آخرین وضعیت اسکان زلزله زدگان غرب کشور، اظهار کرد: سه اسکان اضطراری، موقت و دائم برای مردم این مناطق در نظر گرفته شد به طوری که در اولین مرحله اسکان اضطراری مردم در چادرها مستقر شدند و حتی ابتکاراتی در این زمینه به کارگرفتند و با استفاده از نی و چوب اطراف چادر را در برابر باد و باران مقاوم ساخته و حتی زمین‌های اطراف چادر خود را زهکشی کردند تا از نفوذ آب به داخل چادر جلوگیری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:‌ در زلزله کرمانشاه و پس از مشاهده ابتکارات مردم تجربیاتی کسب کردیم تا چادرهای امدادی را در برابر گرما و سرما مقاوم‌تر کنیم.

نجار در مورد اسکان موقت مردم زلزله زده مردم غرب کشور گفت: بر اساس آخرین تصمیم دولت مبلغ 5 میلیون تومان تسهیلات برای شهرها و سه میلیون تومان برای روستاها در نظر گرفته شد که افرادی که مایل هستند با استفاده از این پول اتاقی در این شرایط برای خود بسازند و هم اکنون در آن زندگی کنند البته بسیاری از منازل مسکونی در این مناطق قابل استفاده است اما به دلیل وقوع 900 پس‌لرزه در این مناطق مردم به دلیل نگرانی حاضر به استقرار در منازل خود نیستند و برخی مقابل منزل خود چادری برپا کرده و در آن زندگی می‌کنند.

وی ادامه داد: در شهرهای ثلاث باباجانی و ازگله مناطق مسکونی شهری تخریب نشده است و بیشترین تخریب‌ها در دشت ذهاب و شهر سرپل ذهاب صورت گرفته است، مسئولیت اسکان مردم به بنیاد مسکن واگذار شده است و قرارگاه خاتم‌الانبیاء نیز دو هزار سکو در این مناطق احداث کرده و بیش از هزار و 200 کانکس به منطقه حمل و نصب شده است.

نجار اظهار کرد: به نظر می‌رسد با این سرعت اقدامات تا یک ماه آینده اسکان موقت نیز در این مناطق برقرار می‌شود ضمن اینکه عملیات آواربرداری و بازسازی منطقه نیز آغاز شده است.

معاون وزیر کشور یادآور شد: برنامه‌ریزی‌های بسیارخوبی برای بازسازی مناطق زلزله زده در نظر گرفته شده است و حتی از سوی دولت شاهد افزایش اعتبار تسهیلات مردم بوده‌ایم به طوری که قبل از وقوع زلزله در شهرها 30 میلیون تومان تسهیلات و در روستاها 20 میلیون تومان تسهیلات در اختیار مردم قرار می‌گرفت اما هم اکنون مبلغ 10 میلیون تومان به این تسهیلات افزوده شده است. همچنین مبلغ 5 میلیون تومان تسهیلات به روستاها و 6 میلیون تومان به شهرها تعلق می‌گیرد و دو میلیون تومان تسهیلات معیشتی در نظر گرفته شده است و هلال احمر نیز موظف شده به خانواده جان‌باختگان زلزله مبلغ 5 میلیون تومان اعطا کند.

رئیس سازمان مدیریت بحران با اشاره به برنامه‌ریزی‌های دسته‌های مختلف در زمینه ارائه تسهیلات به دامداران و صنایع گفت: جهاد کشاورزی موظف به توزیع 4 هزار تن علوفه و جو در مناطق زلزله‌زده شد.

وی ادامه داد: بر اساس پیش‌بینی‌های صورت گرفته به 12 هزار کانکس برای اسکان موقت زلزله‌زدگان نیاز داریم.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۵۹۷۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 عربستان جلسه‌ای درباره آینده غزه برگزار می کند

به گزارش صدای ایران از ایرنا، خبرگزاری بلومبرگ به نقل از افراد آگاه گزارش داد که عربستان سعودی قصد دارد تا هفته آینده جلسه‌ای برای رایزنی درباره آینده غزه برگزار کند.

بر اساس این گزارش، این نشست با حضور وزرای خارجه آمریکا و مقام‌هایی از انگلیس و مقام‌های اتحادیه اروپا، اردن، مصر، قطر و تشکیلات خودگردان فلسطین برگزار شود.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

این رژیم برای جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

دیگر خبرها

  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • احیای موقت گردشگری در تالاب بین‌المللی هامون
  • ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود
  • مبلغ مسئولان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست
  • سازه‌های کشور باید در برابر زلزله‌های ۸ ریشتری مقاوم باشند
  • آینده برجام / توافقی صورت می گیرد؟
  •  عربستان جلسه‌ای درباره آینده غزه برگزار می کند
  • وضعیت آب و هوا امروز ۷ اردیبهشت/ نیمه شرقی کشور بارانی می‌شود
  • وضعیت آب و هوا امروز ۷ اردیبهشت؛ نیمه شرقی کشور بارانی می‌شود
  • بازدید هیات مالزی از کمک ها به زلزله زدگان هرات