Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-07@03:50:07 GMT

پایش زیست محیطی 6رودخانه استان بوشهر انجام شد

تاریخ انتشار: ۸ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۸۶۳۹۸۲

پایش زیست محیطی 6رودخانه استان بوشهر انجام شد

به گزارش ایرنا، حسین دلشب روز چهارشنبه در نشست بررسی پایش زیست محیطی رودخانه های استان بوشهر افزود: رودخانه های شاهپور، دالکی، مند، حله دائمی و باهوش و شور نیز رودهای فصلی استان بوشهر هستند.
وی بیان کرد: در مجموع در 12 ایستگاه از رودخانه های دائمی بصورت ماهانه و سه ایستگاه از رودخانه های فصلی نمونه گیری و توسط آزمایشگاه اداره کل محیط زیست استان بوشهر آب آنها مورد آنالیز قرار می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دلشب ادامه داد: رودخانه ها از نظر پارامترهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی مورد سنجش قرار می گیرند که نتایج بدست آمده نشان می دهد که ایستگاه سعدآباد از رودخانه شاهپور و ایستگاه پل درودگاه از رودخانه دالکی به علت ورود فاضلاب های غیر بهداشتی، ورود روان آبهای سطحی، زه آبهای کشاورزی، راکد بودن آب، شست و شوی ساکنان روستا در روخانه، دارای آلودگی است.
وی گفت: مابقی ایستگاه ها در برخی از ماه ها به علت گذر احشام و دفع فضولات دامی دارای آلودگی می شوند.
دلشب افزود: رودخانه باهوش در فصل زمستان به علت ریزش باران دارای دبی متوسط است و در فصل ها و ماه های دیگر، این رودخانه دارای دبی بسیار کمی است.
دبی در صنعت آب به مقدار آبی که از نقطه مشخص در واحد زمان عبور می‌کند، گفته می‌شود.
وی گفت: از رودخانه شور به علت دبی خیلی ناچیز در فصل زمستان و خشک بودن در فصل تابستان نمونه برداری انجام نمی شود.
دلشب یادآور شد: همچنین رودخانه مند به علت گذر از زمین های شوره زار و وجود کوه نمک در اطراف آن، باعث شده که میزان پارامتر شوری آب آن بسیار بالا باشد.
7212/6043**
خبرنگار: عبدالصمد شهریاری** انتشار دهنده: خدانظر خواجه

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۶۳۹۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایش کیفیت آب لرستان در ۲۴ آزمایشگاه

مدیرعامل شرکت آب‌وفاضلاب لرستان از پایش مستمر کیفیت آب و پساب این استان در ۲۴ آزمایشگاه خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، یاسر اکبریان، صبح امروز، دوشنبه، با اشاره به عملکرد مرکز پایش و نظارت بر کیفیت شرکت آب‌وفاضلاب  لرستان در سال 1402، گفت: پایش مستمر کیفیت آب و پساب در 24 آزمایشگاه انجام می‌شود.

او اضافه کرد: 759 هزار و 906 آزمون کلرسنجی، 956 هزار و 577 آزمون کدورت‌سنجی، 22 هزار و 688 آزمون باکتریولوژی و 437 آزمون فیزیکوشیمیایی سال گذشته در بخش‌های شهری و روستایی لرستان برگزار شد.

مدیرعامل شرکت آب‌وفاضلاب لرستان عنوان کرد: پیاده‌سازی و اجرای برنامه ایمنی آب مطابق برنامه وزارت بهداشت و شرکت مهندسی آب‌وفاضلاب کشور در پنج شهر و سه روستا از دیگر اقدامات این شرکت است.

اکبریان پیاده‌سازی و استقرار استاندارد 17025 در سطح دو آزمایشگاه پایش کیفیت آب و اجرای کالیبراسیون سالیانه تجهیزات آزمایشگاهی در 24 آزمایشگاه موجود را از دیگر اقدامات انجام‌شده مرکز پایش و نظارت بر کیفیت شرکت آبفای لرستان برشمرد.

به‌گفته او شرکت آب‌وفاضلاب لرستان شرکت برتر در مطلوبیت آزمایش‌های کنترل کیفیت آب بر اساس راستی‌آزمایی نتایج کیفیت دانشگاه‌های علوم پزشکی است.

مدیرعامل شرکت آب‌وفاضلاب لرستان برگزاری اولین دوره آزمون مقایسات نمونه‌برداری آزمایشگاهی و بین‌آزمایشگاهی آب را از دیگر اقدامات انجام‌شده توسط مرکز پایش و نظارت بر کیفیت این شرکت بیان کرد.

اکبریان گفت: نمونه‌برداری از منابع، مخازن و شبکه توزیع آب تحت‌برنامه GPS و آزمایش مستمر پارامترهای کیفی آب و پساب در 35 شهر و 1650 روستا را در سال گذشته انجام داده‌ایم.

او اعلام کرد: مرکز پایش و نظارت بر کیفیت شرکت آبفای لرستان توزیع 1600تن ماده گندزدای آب ژاول، 6 تن پرکلرین و 3 تن گاز کلر را در 530 سامانه گندزدایی شهری و روستایی انجام داده‌است.

انتهای پیام/645+

دیگر خبرها

  • شناسایی ۱۶۲ کارواش آلاینده در پایتخت/ «پساب» مهم‌ترین مشکل زیست‌محیطی کارواش‌ها
  • پایش کیفیت آب لرستان در ۲۴ آزمایشگاه
  • کشف و ضبط یک قبضه اسلحه غیر مجاز در منطقه حفاظت شده سفیدکوه خرم آباد
  • صدور مجوز بهره‌برداری شهرک صنعتی شماره ۲ زرند پس از ۱۷ سال انتظار
  • دانشگاه فردوسی مشهد رتبه چهارم تولیدات علمی در فناوریهای سبز را به دست آورد
  • دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده است
  • پایش واحد های شن و ماسه شهرستان چایپاره
  • حوضه خلیج فارس یکی از آلوده‌ترین پهنه‌های آبی در جهان است/ اولویت دیپلماسی زیست‌محیطی خلیج فارس
  • اهدای بیش از ۵ هزار اصله نهال حرا به محیط زیست استان بوشهر
  • ۲ گروه صیادی و شکارچی غیرمجاز در پلدختر دستگیر شدند