Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ اعضای یازدهمین نشست مدیران کل و کارشناسان شرکت های هواپیمایی عضو 'دی - 8' در پایان نشست دو روزه خود در اسلام آباد پاکستان، افزایش استانداردهای ایمنی در صنعت حمل و نقل هوایی از سوی اعضاء را خواستار شدند.

گروه هشت کشور اسلامی در حال توسعه با نام اختصاری گروه دی ۸ (D۸) گروهی اقتصادی متشکل از هشت کشور در حال توسعهٔ اسلامی' ایران، ترکیه، پاکستان، بنگلادش، اندونزی، مالزی، مصر و نیجریه' است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این گروه در ۱۵ ژوئن ۱۹۹۷ (۲۵ خرداد ۱۳۷۶) به پیشنهاد نجم‌الدین اربکان رهبر حزب اسلام‌گرای رفاه و نخست وزیر وقت ترکیه با هدف تقویت همکاری‌های اقتصادی کشورهای عضو تشکیل شد.

اعضای این اجلاس در نشست اسلام آباد همچنین در خصوص استفاده بهینه از فرصت های همکاری دو یا چند جانبه در صنعت هواپیمایی و استفاده از ظرفیت های اعضا را خواستار شدند.

این اجلاس دو روزه که برای نخستین بار در پاکستان برگزار شد، از سوی سازمان هواپیمایی کشوری پاکستان برگزار شد.

'آرش خدایی ' قائم مقام سازمان هواپیمایی کشوری ایران، ریاست هیات ایرانی شرکت کننده در این نشست را بر عهده داشت.

'سید علی موسوی» دبیرکل ایرانی دی 8 نیز در این اجلاس در سخنانی گفت:دی 8 هدف رسیدن به 500 میلیارد دلار تجارت درون اعضا را دنبال می کند.

وی اضافه کرد:رهبران دی 8 این هدف را مد نظر دارند تا با ارتقای سطح مبادلاتی تجاری، همگرایی بیشتری بین کشورهای عضو تحقق یابد.

وی در خصوص فعالیت های دی 8 در سال آینده میلادی نیز گفت: 16 و 17 فوریه ( 27 و 28 بهمن ) در اسلام آباد نشست وزیران تجارت برگزار می شود که دستور کار آن تمام کردن مذاکرات تعرفه ترجیحی بین کشورهای عضو و آینده تجارت درون منطقه ای است.

'محمدرضا بلبلی 'از کارشناسان سازمان هواپیمایی کشوری ایران و نماینده سازمان هواپیمایی کشوری در فرودگاه بین المللی امام خمینی(ره)، با موضوع فعالیت های صنعت حمل و نقل هوایی ایران در این اجلاس سخنرانی کرد.

رییس هیات مدیره هواپیمایی کشوری پاکستان نیز در سخنانی در این اجلاس گفت:در این اجلاس، مسئولان صنعت حمل و نقل هوایی کشورهای عضو D-8 در نشست های تخصصی در خصوص چالش های کلیدی بخش حمل و نقل هوایی این کشورها تبادل نظر کردند.

'عاصم سلیمان ' اضافه کرد:شرکت کنندگان در این اجلاس همچنین در خصوص اهمیت گسترش صنعت هوانوردی، وضعیت این صنعت در کشورها و وضعیت نیروی کار فعال در این بخش در زمینه های ایمنی، ایمنی هواپیماهای بدون سرنشین و مقررات بین المللی و منطقه ای بحث و تبادل نظر کردند.

وی برگزاری این رویداد را فرصت مناسبی برای اعضا در راستای بهره گیری از تجربیات دیگر کشورها و تدوین شیوه نامه و مسیر همکاری های آینده اعلام کرد.

 کشاورزی، صنعت، انرژی، حمل و نقل و ارتباطات، تجارت و گردشگری از جمله زمینه هایی است که در سازمان دی.8 در اولویت قرار دارد و در این رابطه اقدامات مناسبی برای تسهیل تجارت میان کشورهای عضو صورت گرفته است.

موافقتنامه تجارت ترجیحی، موافقتنامه تسهیل صدور روادید بازرگانی، همکاری های هواپیمایی کشوری، موافقت اولیه تاسیس دانشگاه دی.8 در همدان، همکاری های علمی و فناوری، تشکیل فدراسیون اتاق های بازرگانی از جمله این اقدامات است.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۶۴۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید وزیر صمت بر کیفیت تراکتور ایرانی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی عباس علی آبادی در حاشیه بازدید از محصولات گروه صنعتی تراکتورسازی ایران در نمایشگاه توانمندی های صادراتی ایران در تهران گفت: خیلی‌ها فاز واردات دارند و بر طبل آن می‌کوبند منافعشان در واردات خلاصه می‌شود، اما من به شخصه در مقابل روزنه‌های رانت خواهم ایستاد.

وی در عین حال تاکید کرد: مخالف واردات تراکتور نیستیم چرا که ما آنقدر قدرت در تولیدات تراکتور داریم و بهترین تراکتور دنیا رو تولید می‌کنیم که از واردات نمی‌ترسیم و کسی توان رقابت در فضای تراکتورسازی ایران را ندارد.

وزیر صنعت،معدن و تجارت افزود: با استعدادی که در تراکتورسازی و توانمندی که در کارگران و مدیرانش سراغ دارم هیچ کس نمی‌تواند با آنها رقابت کند و من به این موضوع واقف هستم و روی این اصل حساب می‌کنم.

وی اضافه کرد: وقتی تراکتور‌های ایرانی بهترین کیفیت، قیمت مناسب، تحویل دهی، پشتیبانی و خدمات پس از فروش را دارد اصلا چرا باید به فکر واردات باشیم؟

علی آبادی تصریح کرد: در این تفکر حتما روزنه‌ای برای رانت وجود دارد که به شخصه شناسایی و جلوی آن را خواهم گرفت.

وی در حوزه صنعت اظهار داشت: تراکتورسازی مورد حمایت وزارت صمت در حوزه‌ای تولید و صادرات و ارز بوده و خواهد بود همچنین تراکتورسازی وزنه ارزآوری برای کشور محسوب می‌شود.

وی یادآور شد: تراکتورسازی نیاز داخلی به این محصول استراتژیک را نیز تامین می‌کند.

مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی هم در این مصاحبه گفت: از محل صادرات گروه تراکتورسازی سال گدشته ۶۰ میلیون دلار ارز وارد کشور شده است.

مصطفی وحیدزاده تصریح کرد: وزارت صمت و زیر مجموعه‌های آن در مباحث ارزی بیشتری همراهی را با تراکتورسازی دارد، اما متاسفانه نامه‌های ما در بروکراسی‌هایی بنام بانک مرکزی مسقوط می‌ماند و نمی‌تواند از ارزی که خود برای شور وارد کرده بهره‌مند شود.

دیگر خبرها

  • تاکید وزیر صمت بر کیفیت تراکتور ایرانی
  • انجام ۲۷ هزار پرواز نوروزی توسط شرکت‌ های هوایی
  • انجام ۲۷ هزار پرواز نوروزی توسط شرکت‌های هوایی
  • انجام تنها ۲۷ هزار پرواز نوروزی توسط یک شرکت هوایی
  • انجام تنها ۱۷ هزار پرواز نوروزی توسط یک شرکت هوایی
  • فرودگاه کرمانشاه تعطیل نیست
  • افغانستان در راه رسیدن به خودکفایی
  • پنجاهمین نشست بانک توسعه اسلامی در عربستان آغاز شد
  • حضور نمایندگان ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • حضور نماینده ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران