Web Analytics Made Easy - Statcounter

یزد ـ مدیرکل بهزیستی استان یزد از شناسایی ۵۰ هزار معلول در سطح استان خبر داد و گفت: این معلولان از مراکز خدمات رسانی بهزیستی خدمات مختلف دریافت می کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، جلیل عفتی ظهر امروز در نشستی خبری با اشاره به اینکه معلولیت در جامعه ما دارایی ابعاد مختلفی است، اظهار داشت: در مجموع ۱۰ درصد از افراد جامعه ما به نوعی با سطوح مختلف معلولیت مواجه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: از این میزان، چهار تا ۴.۵ درصد دارای معلولیت های شدید هستند و باید از مراکز بهزیستی، خدمات خاص دریافت کنند.

مدیرکل بهزیستی استان یزد با اشاره به شناسایی ۵۰ هزار معلول در این استان عنوان کرد: ۱۷۰ مرکز در قالب مجموعه بهزیستی به این معلولان خدمات توانبخشی، درمانی و ... ارائه می دهند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به قانون جامع حمایت از معلولان تصریح کرد: این قانون دارای نواقصی است که باید اصلاح شود.

عفتی با اشاره به اینکه برای ارائه خدمت به جامعه معلولان نگاه‌ها نباید تنها به سمت بهزیستی باشد،‌ افزود: برای خدمت رسانی به بخش مهمی از جامعه معلولان باید همه دستگاه‌ها تلاش کنند اما اینکه برخی دستگاه‌ها دغدغه‌ای در این زمینه ندارند، به فرهنگ آنها باز می‌گردد.

وی با اشاره به اینکه اکنون فضای عمومی شهری، سیستم حمل و نقل و .... برای خدمت رسانی به معلولان دارای نقص هستند، افزود: در حوزه شهری نیاز به همکاری شهرداری و معاونت‌های زیرمجموعه آن وجود دارد و این تصور که بهزیستی می تواند این مشکلات را برطرف کند، نادرست است.

عفتی، مناسب‌سازی معابر و خیابان‌ها را یکی از دغدغه‌های مهم بهزیستی و معلولان دانست و اظهار داشت: باید برای حضور معلولان در جامعه بسترسازی شود و یکی از مهمترین مواردی که می تواند معلول را خانه نشین یا حاضر در اجتماع بار بیاورد، زیرساخت‌های شهری است.

مدیرکل بهزیستی استان یزد همچنین از ایجاد ۱۷ تشکل با موضوع‌های مختلف برای معلولان خبر داد و عنوان کرد: این تشکل‌ها به منظور خدمت رسانی هر چه بهتر به معلولان راه اندازی شده اند و بازوان توانمند بهزیستی به شمار می روند.

وی در این نشست همچنین به تشریح برنامه های هفته معلول پرداخت و اظهار داشت: در این هفته از معلولان موفق استان یزد در رشته های مختلف تجلیل می شود.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۶۸۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۸۴ هزار تماس با مشاوره تلفنی بهزیستی مرکزی برقرار شد

به گزارش خبرنگار مهر، محمود حسین آبادی ظهر پنجشنبه در آئین تجلیل از پیشگامان سلامت اجتماعی استان مرکزی اظهار کرد: ۲۴ مرکز مشاوره حضوری غیر دولتی استان مرکزی، سال گذشته به ۶ هزار و ۷۵۶ مراجعه کننده مشاوره ارائه داد.

وی ادامه داد: ۲۱ هزار و ۵۷ نفر معادل ۴۵ هزار و ۵۱ ساعت نیز سال گذشته مشاوره تلفنی از خط ۱۴۸۰ دریافت کردند.

مدیرکل بهزیستی استان مرکزی گفت: اختلاف با همسر، مشکلات بین فردی، تربیت کودک و مشاوره قبل از ازدواج بیشترین فراوانی تماس‌ها بوده است.

حسین آبادی گفت: موضوع تماس‌های گرفته شده با خط ۱۲۳ در سال گذشته ۶۹۲ مورد کودک آزاری، ۲۹۷ مورد اختلافات خانوادگی، ۱۱۸ مورد افکار خود کشی، ۶۶ مورد بد سرپرستی و ۵۴ مورد زنان و دختران آسیب دیده بوده است.

وی ۴۸ مورد سالمند آزاری، ۴۲ مورد فرار، ۴۲ مورد معلول آزاری، ۳۸ مورد والد آزاری و ۳۰ مورد اختلافات خانوادگی را موضوع‌های بعدی تماس با خط ۱۲۳ اورژانس اجتماعی استان مرکزی عنوان کرد.

مدیرکل بهزیستی استان مرکزی با اشاره به وظیفه این نهاد در تأمین سلامت روانی افراد جامعه، گفت: این نهاد اجتماعی و حمایتی کمک می‌کند تا افراد به عنوان کنشگران فعال در جامعه نقش آفرین باشند.

فعالیت‌های بهزیستی در جهت سلامت اجتماعی توسعه یافته است

معاون سلامت اجتماعی بهزیستی استان مرکزی نیز در این آئین گفت: این سازمان در جهت سلامت اجتماعی، فعالیت‌ها و اقدامات پیشگیرانه، مداخلات اجتماعی و حمایتی، توانبخشی علمی و تخصصی را توسعه بخشیده است.

محمد علی الله دادی بیان کرد: بهزیستی به همت نیروهای پر تلاش و کارشناسان خبره توانسته در مسیر سلامت، بهزیستی شکوفایی و بالندگی جامعه گام بردارد.

وی افزود: اقداماتی چون طرح‌های مختلف آگاه‌سازی، انجام طرح‌های غربالگری شنوایی سنجی و تنبلی چشم با پوشش ۸۰ درصدی جامعه هدف و پیشگیری از معلول زایی با بررسی اختلالات ژنتیکی بر اساس حکم برنامه ششم، انجام و ارائه خدمات مشاوره‌ای و روان شناختی با استفاده از فناوری‌های نوین در جهت ازدواج‌های موفق، ارائه طرح‌های مختلف در جهت مداخلات بهنگام در جهت کاهش طلاق از جمله ثبت الکترونیک طلاق و آموزش‌های پیش از ازدواج دیگر خدمات بهزیستی است.

الله دادی اظهار کرد: طرح‌های اجتماعی به نام نظام مراقبت‌های اجتماعی دانش‌آموزان «نماد» و طرح مشارکت اجتماعی دانش‌آموزان «ماد» جهت آگاه‌سازی و توانمندسازی دانش‌آموزان، ارائه خدمات پیشگیری از دیگر اقدامات توسعه‌ای خدمات سازمان بهزیستی است.

وی گفت: درمان اعتیاد در پهنه گستره کشور، توسعه کمی و کیفی خدمات اجتماعی از جمله ایجاد اورژانس اجتماعی و برنامه‌های دیگر برای همه اقشار و آحاد جامعه نشان دهنده تلاش بهزیستی در مسیر سلامت اجتماعی است.

کد خبر 6095223

دیگر خبرها

  • تردد سخت ۲ هزار معلول در شهر چابهار/ فرصت یک ماهه برای متناسب سازی محیط
  • بیش از ۸۴ هزار تماس با مشاوره تلفنی بهزیستی مرکزی برقرار شد
  • عادی‌سازی بی‌حجابی شبیخون فرهنگی
  • عادی‌سازی بی‌حجابی؛ شبیخون فرهنگی
  • برنامه‌های مختلف فرهنگی و ورزشی به مناسب روز مریانج برگزار می‌شود
  • آشنایی جامه هدف بهزیستی با معیارهای انقلاب با جهاد تبیین
  • انواع کیف دوشی های مناسب برای استایل بهتر + 3 مدل عک
  • بهره مندی ۲۵۰ هزار معلول کم بینا ونابینا از خدمات بهزیستی کشور
  • شناسایی، پایش و رصد تهدیدات موجود و پیش بینی تمهیدات مناسب
  • تردد سخت ۲ هزار معلول در شهر چابهار