Web Analytics Made Easy - Statcounter

یزد – ایرنا – معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری یزد گفت: باید با کمک بخش خصوصی برای تغییر وضعیت صنایع از سخت افزار به نرم افزار به منظور ایجاد اشتغال دانش آموختگان دانشگاهی استان برنامه ریزی کنیم.

به گزارش ایرنا ، سیدعلی عزالدینی روز چهارشنبه در نشست هماهنگی تیم اقتصادی استان یزدگفت: هیچ زمانی میانگین بیکاری در استان یزد بالاتر از میانگین کشور نبوده اما امروز بالاتر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: این میزان بیکاری برای استان یزد که 25 سال شعار رتبه نخست بودن کنکور را می دهد اصلا مناسب نیست و این مشکل متوجه همه بخش های اقتصادی دولتی و خصوصی است.
معاون استانداری یزد تأکید کرد: بنابراین باید در بخش اقتصادی و صنعتی و تولید استان که عمدتا به جز 2 معدن خصولتی همگی خصوصی است فعالیت ها و تلاش های بیشتری انجام شود و این بخش به افزایش اشتغال بویژه در قشر دانش آموخته کمک بیشتری داشته باشد.
عزالدینی با بیان اینکه بخش خصوصی استان یزد بسیار جلوتر و موفق تر از بخش دولتی است ؛ امری که دولت همواره به دنبال آن است، ادامه داد: به هر حال یا فرهنگ کار تغییر کرده و یا با توجه به 60 درصد قبولی بانوان در دانشگاه و رشد تحصیلات این قشر ، تقاضای اشتغال افزایش یافته که باید در برنامه ریزی ها مدنظر باشد.
وی تصریح کرد: آمارها بیانگر رشد بیکاری در میان بانوان و دانش آموختگان دانشگاهی است بنابر این باید با کمک بخش خصوصی که در مسیر سودش هدف گذاری می کند و با هدایت تیم اقتصادی در جهت اولویت بندی ها حرکت کنیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری یزد تصریح کرد: تشویقاتی نیز در نظر گرفته شده که در قالب کمک های فنی و اعتباری از طریق ستاد اقتصاد مقاومتی به صنایعی که به سمت صنایع هیاتک و دانش بنیان و استفاده از دانش آموختگان جویای کار حرکت کرده اند پرداخت خواهد شد.
عزالدینی تأکید کرد: از طریق صندوق توسعه ملی نیز برای ایجاد اشتغال در روستاها نیز تسهیلات کم بهره پرداخت می شود که می توان این موارد را هدایت مناسب کرد اما تلاش ها باید در مسیر توجیه بخش خصوصی برای ایجاد فضای کسب و کار نرم افزاری به جای سخت افزاری باشد.
در این جلسه نکاتی همچون لزوم توجه به اسناد بالادستی و استفاده از نظرات بخش خصوصی و اساتید دانشگاهی در فعالیت تیم اقتصادی ، تحقیق روی شاغلان دانش آموخته ، ایجاد مزیت های جذاب در سرمایه گذاری ها ، توجه به فعالیت های اقتصادی دانش محور به جای منبع محور ، گسترش صنایع غذایی برای استفاده بیشتر از توان بانوان در اشتغال آنها ، لزوم تکمیل زنجیره تولید در بخش ها مختلف و استفاده از نیروهای کیفی مهاجر در استان از سوی مدیران اقتصادی استان یزد مطرح شد.
استان یزد یک میلیون و 138 هزار نفر جمعیت دارد که بر اساس آمار سرشماری سال 95شاغلان استان بیش از 325هزار نفر و بیکاران نیز 44 هزار و 813 نفر و نرخ بیکاری 12.8 درصد و بالاتر از میانگین کشوری اعلام شده است.
بر این اساس در سال 95 درصد نرخ بیکاری مردان استان 9 درصد و زنان بیکار 27 درصد بوده که قشر دارای تحصیلات عالی 40درصد بیکاران را شامل شده است.
1968/ 6197 خبرنگار : محمودرضا رحمانی ** انتشار : فلاح
@irnayazdd

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۶۹۱۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه دست ساخت‌های دانش آموزی در سنندج

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کردستان،مدیر کل آموزش و پرورش استان ، حرفه آموزی را مهم‌ترین گام در راستای ایجاد اشتغال عنوان کرد و گفت: مدارس شبانه روزی بهترین ظرفیت برای رسیدن به این هدف است.
موسوی معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان هم خود اتکایی و ایجاد کار و اشتغال را از اهداف برپایی این نمایشگاه عنوان کرد.
این نمایشگاه در قالب ۹۱ غرفه بر پا شده است.
حدود ۵ هزار نفر از دانش آموزان دوره دوم متوسطه استان در مدارس شبانه روزی مشغول تحصیل هستند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • رشد بیش از ۲۲ درصدی تعاونی‌های زنان در دولت سیزدهم
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • نمایشگاه دست ساخت‌های دانش آموزی در سنندج
  • طرح‌های اقتصادی در سواحل توسعه می‌یابد/ ایجاد شهرهای مولد کشاورزی
  • گامِ مهم «جهاددانشگاهی» برای رشد اقتصادی کرمانشاه
  • هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد
  • «اشتغال تخصصی و گردش مالی» نوع تقسیم‌بندی دانش‌بنیان‌ها و حمایت‌ها را مشخص می‌کند/ سازوکار‌های حمایتی متناسب‌تر شدند + فیلم