Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

معاون توسعه مدیریت و منابع گفت:‌ توجه به سرمایه‌های انسانی، شایسته سالاری وآموزش مدیران نسل آینده یا همان جانشین پروری از مهمترین برنامه‌های میان مدت و بلند مدت شرکت ساخت وتوسعه در حوزه منابع انسانی است.

به گزارش تین‌نیوز به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل شرکت ساخت وتوسعه زیربناهای حمل و نقل کشور، صبح امروز جلسه هم‌اندیشی معاونین توسعه مدیریت و منابع وزارت راه و شهرسازی با حضور سید علی سید علایی معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت راه و شهرسازی، علی جمالی قمی، رییس امور آمار، برنامه‌ریزی و تامین نیروی انسانی سازمان اداری استخدامی کشور و معاونین توسعه مدیریت وزارت راه و شهرسازی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاپور پولادی هدف اصلی از این جلسات را تبادل نظر و وحدت رویه میان معاونین توسعه مدیریت و منابع دانست و این امر را موجب بهبود و ساماندهی امور مرتبط با سرمایه‌های انسانی سازمان‌ها معرفی کرد.

وی با تاکید بر تهیه سند تحول نظام اداری ابراز داشت:  این سند که برای تمامی دستگاه‌های اجرایی لازم است هم‌اکنون در وزارت راه و شهرسازی تهیه و ارایه شده است که پس از تایید بر اساس آن مجوزهای‌ لازم در خصوص استخدام‌ها، تبدیل وضعیت‌ها و سایر امور مرتبط انجام می‌شود.

پولادی خاطرنشان کرد: فرآیندهای توسعه مدیریت منابع انسانی در این سند به صورت ریزبینانه طراحی شده و ابزارهای اصلاحی منابع مالی، فناوری، نیروی انسانی و ارتقای بهره‌وری در آن به دقت دیده شده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع در توضیح برنامه‌های شرکت ساخت وتوسعه در حوزه منابع انسانی بیان داشت:‌ توجه به سرمایه‌های انسانی، آموزش، شایسته سالاری وآموزش مدیران نسل آینده یا همان جانشین پروری از مهمترین برنامه‌های میان مدت و بلند مدت در حوزه منابع انسانی است.

پولادی در ادامه از آماده شدن سامانه جامع اطلاعات نیروی انسانی در شرکت ساخت خبر داد و افزود: این سامانه یکی از مهمترین اقدامات در حوزه اطلاعات پرسنلی است و در حال حاضر شرکت ساخت و دو زیرمجموعه دیگر وزارت راه و شهرسازی اقدام به راه‌اندازی این سامانه کرده‌اند که اطلاعات پرسنلی همکاران با اتصال به سامانه وزارت راه و شهرسازی قابل دسترسی خواهد بود.

معاون توسعه مدیریت و منابع اصلاح ساختار منابع انسانی را یکی دیگر از اقدامات شرکت ساخت برشمرد و عنوان کرد: کلیات طرح انجام شده و به تصویب رسیده است که پس از تکمیل مراحل، تهیه چارت سازمانی، گزارش عملکرد شرکت بر اساس اساسنامه و ... تهیه و ارایه خواهد شد.

در ادامه این جلسه جمالی قمی با تاکید بر ارزیابی نیروهای سازمانی گفت: آموزش و بهسازی نیروها یکی از اقدامات مهم در این حوزه است و تهیه تراز نیروی انسانی و توجه به شایستگی‌ها از اصولی است که در ساماندهی نیروهای انسانی بسیار کارآمد است.

بررسی آزمون‌های فراگیر، برنامه‌های راهبردی نیروی انسانی، کانون‌های ارزیابی، آرا صادره از دیوان عدالت اداری دربازه تفسیر قوانین و مقررات جاری کشور از دیگر موضوعات مطرح شده در این جلسه بود.

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۷۱۵۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولویت اصلی مجلس دوازدهم باید «مردمی‌سازی اقتصاد» باشد

«روح الله ایزدخواه» نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، درباره اولویت‌های مجلس دوازدهم، گفت: «مردمی‌سازی اقتصاد» یک اصل اساسی و مهم است که باید مورد توجه جدی قرار گیرد. قطعاً مشکلات مهمی مانند «کسری بودجه» از طریق مردمی‌سازی اقتصاد حل می‌شود.

وی با اشاره به اینکه اگر دولت تصور می‌کند که می‌تواند مشکلات خودش را جداگانه حل کند، قطعاً نتیجه نمی‌گیرد، اظهار کرد: احیای منابع مردمی، گسترش شبکه‌های تولید مردمی، صادرات مردمی و مواردی از این دست راهکارهایی است که در چارچوب اقتصاد مردمی می‌توانیم دنبال کنیم. دستورکار اصلی مجلس دوازدهم در یک کلمه باید ایجاد تغییرات اساسی در نظام‌های اقتصاد کلان کشور به سمت «مردمی‌سازی اقتصاد» باشد.

منتخب مجلس دوازدهم درباره میزان تحقق شعار سال ۱۴۰۲ مبنی بر مهار تورم و رشد تولید، اظهار کرد: شعار سال ۱۴۰۲ یک منطق مهم داشت مبنی بر اینکه مهار تورم از مسیر رشد تولید باشد، اما با وجود تلاش‌هایی که برای تحقق شعار سال انجام شد، اقدامات انجام شده به صورت یکپارچه و منسجم نبود.

وی متذکر شد: ما به اسم مهار تورم به نوعی در کشور تورم ایجاد کردیم که همین مساله باعث شد تولیدکنندگان ضربه ببینند. از سوی دیگر منابع بانکی را قفل کردیم و تسهیلات بانکی یا داده نشد، یا بسیار قطره چکانی داده شد یا به بخش تولید داده نشد و به مسیرهای غیرمولد تزریق شد که مشکلاتی را به همراه داشت.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: از سوی دیگر تحرک بخشی به صادرات خوب نبود، این در حالی است که ما باید بازارچه‌های مرزی، شبکه مویرگی صادراتی و انجمن‌های صادراتی را فعال می‌کردیم که این کارها در سال ۱۴۰۲ آن طور که باید و شاید انجام نشد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در حوزه احیای منابع برای رشد تولید یک راهکار مهم آن است که منابع موجود در کشورمان از جمله ذخایر معدنی، منابع طبیعی، زمین و اراضی، منابع دریایی و سایر منابع کشور باید در قالب مایملک عمومی آزادسازی شود، نه آنکه خصوصی سازی صورت گیرد.

وی تاکید کرد: ما باید به سمت احیای منابع و گسترش مالکیت عمومی برویم تا شاهد رشد تولید باشیم. در این شرایط زمانی که رشد تولید رخ دهد و از آن طرف سیاست‌های انضباطی در فضای اقتصاد کلان اعمال شود، مهار تورم و رشد تولید محقق خواهد شد، اما متأسفانه چون بعضاً به صورت افراطی و با اسم مهار تورم، منابع را به روی تولید قفل کردیم و سیاست‌های انقباضی را پیاده کردیم، نتیجه لازم را از شعار سال گذشته یعنی مهار تورم و رشد تولید نگرفتیم.

کد خبر 6093088 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • افزایش انگیزه سرمایه انسانی، اولویت وزارت نفت
  • اولویت اصلی مجلس دوازدهم باید «مردمی‌سازی اقتصاد» باشد
  • بوی خون و تعفن در میدان بهمن | وجود کابلهای فشار قوی مردم اطراف راه آهن را آزار می دهد
  • توسعه همه جانبه مناسبات با آفریقا از اولویت‌های سیاست خارجی ایران
  • توسعه همه جانبه مناسبات با آفریقا از اولویت‌های سیاست خارجی ایران است
  • تحقق مدیریت هماهنگ شهری در شرکت توسعه شهرداری اصفهان/ شوراها مصداق بارز مردم سالاری است
  • همایش ملی «نماز، دانشگاه، بایسته‌ها و شایسته‌ها» برگزار می‌شود
  • منافع شخصی دلیل عدم عمل به قانون در شهرداری ها / استمرار کاهش کیفیت زندگی در کلانشهرها و شهرها /نتایج وخیم عدم مشارکت در انتخابات شوراها
  • شرکت ۲۷ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی در امتحانات نهایی
  • استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش‌بنیان در توسعه ناوگان هوایی