Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - دبيرخانه کنفرانس بين‌المللي حمايت از انتفاضه فلسطين مصادف با روز جهاني همبستگي بيانيه‌اي صادر کرد.
به گزارش خبرگزاري خانه ملت، دبيرخانه کنفرانس بين‌المللي حمايت از انتفاضه فلسطين امروز( چهارشنبه 8آذر) مصادف با روز جهاني همبستگي بيانيه‌اي صادر کرد، متن بيانيه به شرح ذيل است:
باسمه تعالي
روز چهارشنبه 8 آذر برابر با 29 نوامبر روز جهاني همبستگي با مردم فلسطين است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سازمان ملل تحت فشار مبارزات و مجاهدت هاي حق طلبانه ملت فلسطين و افکار عمومي مردم آزاديخواه جهان، در سال 1356 اين روز را به عنوان روز فلسطين نام گذاري نمود. همچنين در چنين روزي در سال 1326 سازمان ملل طي قطعنامه ظالمانه و تحميلي 181 سرزمين مقدس فلسطين را به دو بخش تقسيم نمود.
امروز گرچه پرچم فلسطين در کنار پرچم هاي 136 کشور جهان برافراشته شده، اما حتي اين موقعيت نتوانسته است گرهي از رنج بي پايان اين مردم باز کند. طي همين مدت شهرک هاي صهيونيستي نشين بيشتري ساخته شده اند و همچنان ملت فلسطين با اقدامات قهري و وحشيانه رژيم اشغالگر قدس از خانه و کاشانه خود آواره مي شوند. کرانه غربي رود اردن با کشيدن برج، ديوار بلند بتني و سيم خاردار به دور آن به زندان ملت فلسطين تبديل شده است. نوار غزه در محاصره کامل قرار گرفته و گذرگاهاي مصر به روي آنها بسته شده است. طي اين سال ها ملت فلسطين بارها مورد حملات هوايي و زميني ارتش صهيونيستي قرار گرفته، هزاران نفر از ساکنين آن کشته شدند و خانه هايشان بر سرشان ويران شده است.
زندان هاي رژيم اشغالگرقدس از هزاران فلسطيني انباشته شده است. رژيم صهيونيستي که براي تداوم ستمگري خود و اشغال سرزمين فلسطين به پشتيباني بي دريغ دولت آمريکا متکي است، تحت حمايت همه جانبه استکبار جهاني آگاهانه مي کوشد تا ملت فلسطين را از حداقل حقوق مشروع خود محروم نمايد. همچنان ميليون ها آواره فلسطيني در کمپ ها و اردوگاههاي پناهندگان در کشورهاي مختلف روزگار خود را با سختي سپري کرده و با حداقل امکانات، بيماري و گرسنگي دست و پنجه نرم مي نمايند.
جهانيان امروز به اين باور رسيده اند که اشغال فلسطين و جنايات مستمر، سازمان يافته و ضد انساني رژيم صهيونيستي عليه ساکنان اين سرزمين مقدس منشاء ايجاد و تداوم يکي از طولاني ترين بحران هاي جهان گرديده است. بحراني که نه تنها ريشه بسياري از مشکلات و بحران ها در خاورميانه و جهان بلکه يکي از سرچشمه هاي اصلي ناامني و بي ثباتي در عرصه جهاني به شمار مي رود.
دبيرخانه کنفرانس بين المللي حمايت از انتفاضه فلسطين از همه آزادي خواهان، امت اسلامي و مجالس جهان مي خواهد که ضمن اهميت دادن و ارج نهادن به تعيين روز بين المللي همبستگي با مردم فلسطين، خواستار پايان دادن به محاصره مردم فلسطين به ويژه مردم نوار غزه و توقف شهرک سازي در مناطق فلسطيني شوند. بر اين باوريم که تحولات و بحران هاي جاري در منطقه بيانگر اين است که مبارزه با تروريسم و گروههاي تکفيري بدون پايان دادن به اشغال فلسطين و توقف سياست هاي تجاوز کارانه رژيم صهيونيستي نتيجه اي دربر نخواهد داشت.
دبيرخانه کنفرانس بين المللي حمايت از انتفاضه فلسطين همچنين ضمن محکوم نمودن اقدامات سبوعانه رژيم صهيونيستي در بازداشت وکشتن بدون دليل جوانان و کودکان فلسطيني، نابودي هويت تاريخي و تمدني قدس شريف و هتک حرمت مسجد الاقصي، حل ريشه اي بحران فلسطين را در مقاومت و رفع اشغال از سرزمين مقدس، از طريق حق تعيين سرنوشت توسط ساکنين اصلي و بازگشت کليه آوارگان فلسطيني به سرزمين مادري خود مي داند و بر لزوم تحکيم وحدت ملي و اتحاد صفوف مبارزين به عنوان پايه اصلي دستيابي به حقوق مشروع ملت فلسطين تاکيد مي کند و معتقد است که سالروز جهاني همبستگي با ملت فلسطين فرصتي براي تجديد مسئوليت تاريخي است که جامعه جهاني در قبال مساله فلسطين به عهده دارد./
پايان پيام

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۷۳۵۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزم جهانی برای پایان دادن به استفاده از زغال‌سنگ

کشورهای گروه ۷ شامل ایالات‌متحده، بریتانیا، ایتالیا، فرانسه، ژاپن، آلمان و کانادا توافقی را برای پایان دادن به استفاده از زغال‌سنگ برای تولید برق تا سال ۲۰۳۵ امضا کردند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، زغال‌سنگ به‌عنوان منبع تولید برق در اقتصادهای گروه هفت (G7) حدود ۱۵ درصد از ترکیب انرژی آن‌ها را تشکیل می‌دهد و هرچند به‌طور قابل‌توجهی کمتر از میزانی است که ۲۰ یا ۳۰ سال پیش برای تولید برق کشورهای این گروه شامل ایالات‌متحده، بریتانیا، ایتالیا، فرانسه، ژاپن، آلمان و کانادا استفاده می‌شد، طبق استانداردهای جهانی هنوز هم مقدار زیادی است و باید حذف شود. با این حال حداقل برای بعضی از اعضای این گروه مانند آلمان و ژاپن که به ترتیب ۲۵ و ۲۹ درصد برق مورد نیاز خود را از زغال‌سنگ تأمین می‌کنند، حذف این سوخت فسیلی از ترکیب انرژی سخت‌تر از حد انتظار است.

چوب‌خط حذف زغال‌سنگ در گروه هفت

ضرورت حذف زغال‌سنگ توسط آژانس حفاظت از محیط زیست ایالات متحده در مورد انتشار گازهای گلخانه‌ای ناشی از تولید برق تأیید شده است، بنابراین تمام نیروگاه‌های جدید با سوخت زغال‌سنگ و گاز باید سیستم‌های جذب کربن را نصب کنند یا تا سال ۲۰۳۹ تعطیل شوند. مهلت اجرای این توافق در G7 تا ۲۰۳۵ است.

جدیدترین تعهد کشورهای عضو این گروه نشان می‌دهد که آن‌ها مصمم به پایان دادن به انتشار گازهای گلخانه‌ای ناشی از سوزاندن زغال‌سنگ هستند. با این وجود باید توجه داشت که پایان دادن به تولید و استفاده از زغال سنگ در هفت اقتصاد از بزرگترین اقتصادهای جهان، تنها این سوخت فسیلی را برای سایر اقتصادهای بزرگ مانند چین و هند ارزان‌تر می‌کند. سایر کشورهای فقیرتر در آسیا نیز استفاده از زغال‌سنگ را افزایش خواهند داد.

محدودیت انرژی‌های تجدیدپذیر در برابر تجدیدناپذیر

هیچ راه واقع‌بینانه‌ای وجود ندارد که در آن باد، خورشید و نیروگاه‌های هسته‌ای جدید قادر به جایگزینی کامل ظرفیت از دست رفته زغال‌سنگ باشند. در همین حال ساخت یک نیروگاه هسته‌ای جدید سال‌ها طول می‌کشد، زیرا راکتورهای کوچک مدولار به‌تازگی قدرت خود را از دست داده و راکتورهای بزرگ قدیمی به‌عنوان تنها نوع آزمایش‌شده هسته‌ای باقی مانده‌اند.

به این ترتیب تقاضای گاز برای برآورده کردن جهش تقاضا از سوی G7 افزایش خواهد داشت و آنچه در سال ۲۰۲۲ برای اروپا و آسیا اتفاق افتاد، در مقیاس بزرگ‌تر و احتمالاً طولانی‌تر برای غرب تکرار می‌شود.

از سوی دیگر تقاضا برای انرژی در حال افزایش است و با افزایش سریع استقرار هوش مصنوعی، این امر تشدید پیدا می‌کند. محاسبات هوش مصنوعی انرژی بسیار بیشتری نسبت به محاسبات غیر آن مصرف می‌کند و باعث افزایش تقاضا برای برق می‌شود که باد و خورشید توان پاسخگویی به آن را ندارد.

با این حال هوش مصنوعی، مراکز داده و تولید نیمه هادی‌ها برای صنعت پررونق فناوری اطلاعات تنها عواملی نیستند که تقاضا برای برق را افزایش می‌دهند و صنعتی‌سازی که زندگی میلیون‌ها نفر را بسیار بهتر کرده است نیز ناگزیر با افزایش تقاضای انرژی به‌ویژه برق همراه است.

در واقع جهان می‌تواند به افزودن انرژی‌های تجدیدپذیر ادامه دهد، اما این اقدام هرگز کافی نخواهد بود. بنابراین، مشخص نیست که آیا G7 می‌تواند زغال‌سنگ را به‌طور کامل کنار بگذارد یا خیر و گفت‌وگوها سر این مسأله است که اثر خالص خروج زغال سنگ G7 در صورت تحقق ممکن است در واقع به انتشار جهانی بیافزاید. این حقیقت تلاش‌های بیشتری را برای بررسی جوانب امر می‌طلبد.

کد خبر 750671

دیگر خبرها

  • ملکه اردن آمریکا را محکوم کرد/ زندگی ما بی‌ارزش است/ غزه نمونه‌ای از فروپاشی استانداردهای جهانی است
  • موفقیت کمپین تحریم اسرائیل در کشورهای اسلامی
  • حضور پلیس، نتوانست به تظاهرات دانشجویان پایان دهد
  • عزم جهانی برای پایان دادن به استفاده از زغال‌سنگ
  • آخرین جزئیات از مذاکرات قاهره/ منابع صهیونیستی: مذاکرات به نتیجه نرسیده است/ منابع مصری: مذاکرات برای رسیدن به توافق ادامه دارد
  • پولشویی
  • نگرانی از سرایت اعتراضات دانشجویی ضدصهیونیستی به جهان عرب
  • نگرانی از اعتراضات ضدصهیونیستی در عربستان،‌ مصر و اردن
  • جنگ غزه/ شمار قربانیان به ۳۴ هزار و ۶۵۴ نفر افزایش یافت
  • آخرین شانس صلح؛ مذاکرات آتش‌بس در قاهره نتیجه بخش است؟