Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر حمل‌ونقل کالای سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کشور با اشاره به خلاهایی که در موضوع حمل‌ونقل جاده‌ای احساس می‌شود، گفت: رسمی نبودن فعالیت بازارهای الکترونیکی بار از جمله مشکلات حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، غلامحسین دغاغله پیش از ظهر امروز در دهمین جلسه کارگروه تخصصی حمل‌ونقل کالا در اصفهان اظهار داشت: یکی از کمبودهای بحث حمل‌ونقل جاده‌ای، موضوع بازارگاه‌های الکترونیکی بار بود، البته برخی از این بازارگاه‌ها فعال بودند ولی شکل رسمی نداشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با همکاری دفتر فناوری اطلاعات آئین نامه‌ای با امضای ریاست سازمان ابلاغ و با استقبال خوبی میان فعالان بخش روبه‌رو شد.

مدیرکل دفتر حمل‌ونقل کالای سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کشور تصریح کرد: بحث دیگری که مورد تأکید دستگاه‌های نظارتی در سازمان است بحث ارتباط سامانه‌های گمرک، دامپزشکی و نفت با سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای است، این طرح در دفتر فناوری و اطلاعات کالا به شکل مشترک طی 3 سال اخیر پیگیری شده و خوشبختانه نتایج خوبی داشته است.

وی ادامه داد: یکی از دغدغه‌های ریاست سازمان بحث ضوابط تاسیس و بهره‌برداری از شرکت‌های حمل‌ونقل است که سال گذشته تغییراتی در این ضوابط داده شد و در این مدت حدود 6 جلسه با صنوف مختلف برگزار و در اتاق فکر اصفهان و بخش خصوصی پیشنهادهایی ارائه شد، از این رو با نظر ریاست سازمان ضوابط، جمع بندی نهایی و به استان‌ها ابلاغ شده است.

غضنفری، معاون حمل‌ونقل اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اصفهان در این جلسه اظهار داشت: یکی از اقدامات خوبی که در استان اصفهان انجام شده اتاق فکری است که با همکاری کانون انجمن صنفی شرکت‌های حمل و نقل کالا شکل گرفت.

وی افزود: تاکنون 3 اقدام خوب از این اتاق فکر بیرون آمده است که یکی از آن‌ها بحث دستورالعمل و اصلاح ضوابط تاسیس بوده که پیشنهادهای خوبی به ستاد ارائه شده است.

معاون حمل‌ونقل اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اصفهان گفت: پیشنهادهای خوبی در خصوص بارگاه الکترونیکی در حال شکل گیری است که امیدواریم در این زمینه مواردی که به ستاد اعلام می‌کنیم بتواند به بحث بارگاه الکترونیکی در سطح کشور کمک کند.

غضنفری با بیان اینکه یکی از پیشنهادهایی که به تازگی اعلام کردیم در خصوص ضوابط مدیران فنی بود، تصریح کرد: با توجه به اینکه شرکت‌های حمل‌ونقل در جذب مدیران فنی و رعایت شرایط و ضوابط با مشکل برخورده بودند با جلسه‌ای که با رئیس سازمان تشکیل شد، قرار شد پیشنهادی در بحث مدیران فنی ارائه شود.

وی اضافه کرد: با تعاملی که با پلیس راه داریم بحث ارزیابی عملکرد پاسگاه‌های پلیس‌راه در سطح استان و گزارش به پلیس‌راه سبب شده که پلیس‌راه‌ها فعال‌تر شوند و در 6 ماهه نخست سال جاری حدود 2900 مورد بحث گزارش تخلف را به اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای اعلام کنند.

 انتهای پیام/

R41346/P1494/S6,51/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۸۱۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقاط حادثه خیز جاده‌های گیلان شناسایی و رفع شود

به گزارش خبرنگار مهر، رضا اکبری عصر شنبه در جلسه ایمنی راه‌های استان گیلان اظهار کرد: آمار تصادفات رانندگی در کشور بالا است و ما متوجه آن هستیم و اعتقاد داریم باید برای کنترل آن اقدامات لازم را انجام دهیم.

معاون سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ضمن تاکید بر لزوم سرمایه‌گذاری در حوزه زیرساخت و جاده سازی استاندارد افزود: در حوزه جاده سازی باید حداکثر تلاش و مسؤولیت پذیری را به خرج دهیم تا آمار تصادفات رانندگی کاهش پیدا کند.

اکبری از محدود بودن بودجه سازمان راهداری کشور سخن گفت و تصریح کرد: با وجود اینکه بودجه ما در این سازمان اندک است با این حال باید در راستای وظایف ذاتی خود، ایمنی سازی راه‌ها و کسب رضایتمندی مردم قدم برداریم.

وی تحلیل علت تصادفات را نیز در جهت کاهش آمار تصادفات ضروری خواند و بیان داشت: رؤسای ادارات راهداری در شهرستان‌ها باید تمام نقاطی که تصادفات آن بیشتر از جاهای دیگر است شناسایی کنند تا مشخص گردد سازمان راهداری چگونه می‌تواند در این خصوص کمک کرده و آمار را کاهش دهد.

معاون سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای افزود: تابلوهای راهنمایی و رانندگی در استان گیلان محو هستند و باید برای حل این مشکل چاره اندیشی شود زیرا با توجه به مسافر خیز بودن گیلان، این موضوع می‌تواند یکی از علل بالا بودن تصادفات رانندگی باشد.

کد خبر 6090225

دیگر خبرها

  • فاز اول پروژه جاده مرزی آستارا با پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصد در حال تکمیل است
  • ۶ خطه شدن دو آزادراه در اصفهان/ ایمنی در همه کارها اولویت دارد
  • بهسازی ۲۱۰ کیلومتر از آسفالت آزادراه تبریز - زنجان
  • هدف گذاری برای تقویت مناسبات ترانزیت جاده ای بین ایران و ازبکستان
  • توسعه و بهسازی راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصدی بزرگراه آستارا - آستارا
  • پیشرفت ۷۵ درصدی بزرگراه آستارا - آستارا
  • رفع مشکلات زیرساخت‌های مشهد نیازمند نگاه ملی و حمایت دولت است
  • نقاط حادثه خیز جاده‌های گیلان شناسایی و رفع شود
  • توسعه و بهسازی راه‌های استان با اجرای ۷ پروژه