Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-26@05:32:49 GMT

برای داشتن پوست شفاف‌تر یک ماه شکر نخورید!

تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۸۹۰۹۳۷

برای داشتن پوست شفاف‌تر یک ماه شکر نخورید!

کاهش مصرف شکر باعث بهبود سلامت شما و درخشان‌تر شدن پوست شما خواهد شد. مصرف شکر از طریق مختلف در بلند مدت باعث بروز بیماری‌های قلبی می‌شود روی پوست شما تاثیرات منفی می‌گذارد و باعث پیری زودرس می‌شود.

جام نیوز: با کاهش شکر در رژیم غذایی خود اضافه وزن خود را تا حدی کمتر کنید، احساس بهتری را تجربه کنید و به علاوه زیباتر شوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



کاهش مصرف شکر باعث بهبود سلامت شما و درخشان‌تر شدن پوست شما خواهد شد. مصرف شکر از طریق مختلف در بلند مدت باعث بروز بیماری‌های قلبی می‌شود روی پوست شما تاثیرات منفی می‌گذارد و باعث پیری زودرس می‌شود.

حذف کامل شکر امری غیرممکن به نظر می‌رسد از آن‌جایی که فقط کیک و شیرینی‌ها حاوی شکر نیستند و بسیاری از غذاهای مصرفی ما به صورت مخفی حاوی مقادیر زیادی شکر هستند. بسیاری از سس‌های سالاد، سس گوجه‌فرنگی و نان از مواردی هستند که طعم شیرینی ندارند اما حاوی شکر هستند.

برای برنامه یک ماهه کاهش مصرف شکر می‌توانید این دستورالعمل را به کار ببرید.

برای سه روز اول سعی کنید تمام غذاهایی که به صورت پنهان یا آشکار حاوی شکر هستند را حذف کنید. سبزیجاتی که نشاسته دارند مانند سیب زمینی و یا ذرت را حذف کنید.

از مصرف هر گونه میوه، لبنیات و غلات در این سه روز خودداری کنید. برای صبحانه می‌توانید حداکثر سه تخم مرغ برای ناهار مرغ یا ماهی همراه با سالاد و برای شام نیز مشابه ناهار با سبزیجات بخارپز میل کنید. از آجیل، فلفل دلمه‌ای خلال شده و حمص نیز می‌توانید برای میان وعده استفاده کنید. به عنوان نوشیدنی نیز می‌توانید قهوه سیاه و چای بدون شکر بنوشید.

برای روز چهارم یک سیب و یک محصول لبنی مثلا شیر به رژیم خود اضافه کنید. از آن‌جایی که چند روز طعم شیرینی را نچشیده‌اید اولین میوه برای شما طعمی به شیرینی شکلات خواهد داشت. از روز چهارم به بعد در واقع می‌توانید هر روز یک محصول لبنی و یک میوه را به رژیم خود اضافه کنید. دقت داشته باشید شیر، ماست یا پنیری که مصرف می‌کنید، حاوی شیرین کننده نباشند. تا اتمام هفته اول شما می‌توانید سبزیجات شیرین‌تر مثل هویج یا نخود فرنگی نیز به رژیم‌تان اضافه کنید.

در هفته دوم وعده مصرفی میوه و لبنیات خود را یک واحد اضافه کنید، بهتر است میوه‌های حاوی آنتی اکسیدان را به بازی وارد کنید. هم‌چنین می‌توانید سیب زمینی را به رژیم خود وارد کنید. هفته سوم نوبت وارد کردن غلات به رژیم غذایی شماست. می‌توانید با کینوا و جودوسرپرک شروع کنید. میوه‌های شیرین‌تر مانند انگور یا نارنگی را در هفته سوم امتحان کنید. در هفته سوم هر روز به اندازه یک اونس شکلات تلخ به رژیم غذایی خود اضافه کنید. در هفته چهارم برنج، نان و غلات دیگر را می‌توانید میل کنید. بعد از پایان هفته چهارم و پشتکار شما در انجام این رژیم شما مجاز به خوردن انواع میوه‌جات و سبزیجات و حتی مجاز به خوردن بستنی یا یک تکه کیک تولد هستید. چرا که با احتمال بالایی شما با گذراندن این دوره یک ماهه به دوره اعتیاد به شکر بازنخواهید گشت.

در طول رژیم چنان‌که احساس خوبی نداشتید می‌توانید با اضافه کردن یک میوه زودتر از موعد رژیم را ادامه دهید. آب به اندازه کافی بنوشید و سعی کنید این دوره یک ماهه را تمام کنید. این برنامه برای ورزشکاران، افرادی که دارو مصرف می‌کنند و افرادی که دیابت دارند و هم‌چنین خانم‌های باردار مناسب نیست. قبل از شروع رژیم با خانواده خود آن را مطرح کنید و حمایت آن‌ها را در طول دوره داشته باشید.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۹۰۹۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۱۰ بازارچه محله‌ای «از تولید به مصرف» تا پایان سال‌جاری

معاون خدمات‌شهری شهردار کرمان گفت: قصد داریم تا پایان سال‌جاری تعداد بازارچه‌های محله‌ای «از تولید به مصرف» را به ۱۰ بازارچه برسانیم که همه مردم شهر کرمان از این خدمت بهره‌مند شوند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان و به نقل از روابط عمومی شهرداری، محمود ایرانمنش امروز _پنج‌شنبه ششم اردیبهشت_ در نشست با رئیس اتحادیه صنف میدان‌داران میوه و تره‌بار کرمان در خصوص بررسی عملکرد بازارچه‌های محله‌ای «از تولید به مصرف» و چگونگی توسعه این بازارچه‌ها در سطح شهر اظهار کرد: با توجه به ضرورتی که در شهر کرمان وجود داشت، بازارچه‌های محله‌ای دائمی «از تولید به مصرف» راه‌اندازی شد.

وی با بیان اینکه هدف از راه‌اندازی این بازارچه‌ها، جلب رضایت مردم است، افزود: در انتخاب محل بازارچه‌ها چند نکته را مدنظر داشتیم؛ ازجمله اینکه در محل‌هایی باشد که اقشار متوسط و پایین جامعه در آن ساکن هستند و تراکم جمعیت بالا داشته و از هسته مرکزی شهر فاصله داشته باشد.

معاون خدمات‌شهری شهردار کرمان بیان کرد: راه‌اندازی، فعالیت و نظارت بر بازارچه‌های محله‌ای با همکاری متقابل اتحادیه صنف میدان‌داران میوه و تره‌بار کرمان انجام می‌شود و خوشبختانه سه بازارچه‌ای که از ابتدای فروردین‌ماه فعالیت خود را آغاز کرده‌اند، نمونه‌های موفقی هستند.

وی بابیان اینکه قصد داریم تا پایان سال‌جاری تعداد بازارچه‌ها را به ۱۰ بازارچه برسانیم تا همه مردم شهر کرمان از این خدمت بهره‌مند شوند و میوه باکیفیت و با قیمت مناسب به دست مردم برسد، گفت: برای واگذاری بازارچه‌ها مزایده برگزار می‌شود و قراردادهای شش‌ماهه منعقد خواهد شد و فقط افراد مورد تأیید اتحادیه می‌توانند در مزایده شرکت کنند.

محمدرضا حاج‌عباسی رئیس اتحادیه صنف میدان‌داران میوه و تره‌بار کرمان نیز در این نشست بیان کرد: سال گذشته چندین جلسه برای هماهنگی راه‌اندازی بازارچه‌های محله‌ای تشکیل شد تا این اتفاق رقم خورد و خوشبختانه بازخورد خوبی از مردم گرفتیم.

وی با اشاره به نظارت دائمی بر فعالیت بازارچه‌های محله‌ای به لحاظ کیفیت و قیمت عرضه، خاطرنشان کرد: سعی کردیم عوامل و واسطه‌هایی که موجب گرانی میوه می‌شود را برطرف و حذف کنیم تا قیمت نهایی جهت عرضه به شهروندان، کاهش یابد.

وی افزود: قیمت میوه‌های عرضه‌شده در بازارچه‌های محله‌ای به قیمت میدان میوه و تره‌بار و بعضاً کمتر از آن است و یکی از مهم‌ترین مزایای این بازارچه‌ها، متعادل کردن قیمت بازار است.

امیر هاشمی مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری کرمان نیز گفت: پس از صدور دستور راه‌اندازی بازارچه‌های محله‌ای توسط معاون خدمات‌شهری شهردار کرمان، تیمی تشکیل شد و موانع را برطرف کردیم و کار را به‌صورت جهادی پیش بردیم.

وی با بیان اینکه پس از شروع کار، مهم‌ترین نکته تداوم و حفظ دستاوردهای آن است که نیاز به نظارت و تلاش جدی دارد و دغدغه همه کسانی که به این حوزه ورود کرده‌اند، کسب رضایت مردم است، گفت: از ابتدا موارد تأسیساتی موردنیاز بازارچه‌ها را با جدیت فراهم کردیم و همچنان پای کار هستیم.

مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری کرمان اظهار کرد: توسعه بازارچه‌ها و مکان‌یابی مناسب را با مشورت اتحادیه انجام خواهیم داد و از افراد مورد اعتماد اتحادیه و خوشنام در بین مردم برای مدیریت بازارچه‌ها استفاده خواهد شد.

گفتنی است، سه بازارچه محله‌ای «از تولید به مصرف» شهر کرمان واقع در میدان غدیر ۲، بلوار پزشک و شهرک شهید مطهری انتهای بلوار حضرت ابوالفضل (ع)، از اول فروردین‌ماه سال‌جاری کار خود را آغاز کرده‌اند و هم‌اکنون در حال فعالیت هستند.

کد خبر 747921

دیگر خبرها

  • ساخت ۱۰ بازارچه محله‌ای «از تولید به مصرف» تا پایان سال‌جاری
  • رشد انفجاری موها با مصرف این ماده غذایی
  • مضرات خوردن زیاد هندوانه
  • با مصرف این غذاها از شر حشرات در فصل تابستان خلاص شوید!
  • معجزه انبه برای سلامت بدن
  • خواص درمانی رازیانه
  • کاهش قیمت تخم‌مرغ در میادین و بازارهای میوه و تره‌بار
  • قیمت گوشت بوقلمون در میادین و بازارهای میوه و تره بار
  • بهترین نوع زیتون از نظر طب سنتی | طبع زیتون گرم است یا سرد ؟ ؛ هر آنچه درباره زیتون باید بدانید
  • قارچ خودرو نخورید