Web Analytics Made Easy - Statcounter

یزد- ایرنا- مدیر کل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری یزد گفت: ایجاد اشتغال پایدار در روستاها برنامه راهبردی و اساسی دولت است که تاکنون در این راستا اقدام ها و حمایت های لازم از سوی دولت صورت گرفته است.

محمد یارمند روز دوشنبه در نشست کارگروه اشتغال روستایی شهرستان اشکذر که به منظور تبیین قانون حمایت از اشتغال روستائیان برگزار شد با اشاره به تصویب طرح اشتغال روستائیان و شهرهای زیر 10 هزار نفر اظهار کرد: به منظور تحقق اهداف سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی بنابر مصوبه دولت، به صندوق توسعه ملی این اجازه داده می شود تا با هدف ارتقای تولید و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی معادل 15 میلیارد ریال از منابع صندوق را به صورت قرض الحسنه نزد بانکهای کشاورزی ، پست بانک ، توسعه تعاون ، صندوق کار آفرینی امید و صندوق حمایت از سرمایه گذاری در بخش کشاورزی سپرده گذاری کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته وی این منابع صرف اعطای تسهیلات به اشخاص حقیقی و حقوقی غیر دولتی برای ایجاد اشتغال ا اولویت روستاها و شهرهای زیر ده هزار نفر جمعیت واقع در مناطق مرزی و عشایری می شود.
وی با اشاره به اینکه در طرح مذکور در مجموع 120 میلیارد ریال برای اشتغال روستائیان و عشایر، منابع تخصیص خواهد یافت افزود: نرخ کارمزد تسهیلاتی که در این طرح در اختیار روستائیان و عشایر قرار می گیرد 6 درصد است که تقریبا 3 درصد آن از طریق سپرده گذاری به دست خواهد آمد.
مدیر کل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری یزد با اشاره به اینکه تسهیلات در بین استان ها بر اساس شاخص ترکیبی جمعیت روستایی ، نرخ بیکاری و عکس در آمد سرانه استان توزیع می شودخاطر نشان کرد: بانکها و صندوق های مذکور مکلفند باز پرداخت منابع صندوق توسعه ملی را تضمین نموده و حداقل معادل منابع موضوع این قانون از محل منابع خود و به صورت تلفیقی، تسهیلات اعطا نمایند.
وی یاد آور شد: حداقل دوره تنفس تسهیلات موضوع این قانون یک سال پس از بهره برداری طرحها تعیین می شود و دوره باز پرداخت تسهیلات حداکثر 6 سال است که متناسب به نوع طرح محاسبه می شود.
یارمند تصریح کرد: تسهیلات موضوع این قانون به طرح های غیر دولتی در حوزه کشاورزی ، منابع طبیعی ، معادن کوچک ، فناوری اطلاعات ، گردشگری ، صنایع دستی ، کلیه فعالیتهای مربوط به فرش دستباف و خدمات در مناطق روستایی و عشایری همچنین برای تامین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی مستقر در نواحی صنعتی و روستایی و شهرهای زیر 10 هزار نفر جمعیت اختصاص می یابد.
وی از دهیاری ها و شوراهای روستای این شهرستان خواست برای آشنایی و ترغیب ساکنان روستا برای ایجاد اشتغال با بهره مندی از این قانون نهایت تلاش خود را بکار گیرند.
فرماندار اشکذر نیز با اشاره به نام‌گذاری سال‌های اخیر توسط مقام معظم رهبری به مقوله‌های مختلف اقتصادی، اظهار داشت: این نام‌گذاری‌ها علیرغم موضوعات مهم سیاسی و اجتماعی نشان از ضرورت، اهمیت و نیاز کشور به این مهم دارد.
وی از مؤلفه‌های مهم اقتصادی را مقوله اشتغال دانست و افزود: دولت تدبیر و امید با جذب سرمایه‌های داخلی و خارجی به‌ویژه پس از برجام، زمینه افزایش توسعه و اشتغال را فراهم نموده که این مهم با تزریق تسهیلات به روستاها در حال تکمیل شدن است.
محمد علی شاه حسینی تصریح کرد: اگرچه خشک‌سالی‌های پی‌درپی زمینه فعالیت در بخش کشاورزی برخی از روستاها را محدود کرده است ولی دولت تدبیر و امید با پرداخت تسهیلات مناسب با بازپرداخت بلندمدت و کارمزد کم، شرایطی فراهم نموده تا ضمن شکوفا شدن سایر پتانسیل‌های روستاها محرکه‌ای مؤثر برای رونق افزون‌تر این مناطق محسوب شود.
وی اجرا و کمک به اشتغال روستایی را برای رشد و پیشرفت این مناطق مؤثر و تأثیرگذار دانست و یادآور شد: هدف از اجرای این طرح، افزایش اشتغال در روستاهاست که باید ضمن بهره‌مندی از ظرفیت‌های موجود شرایط برای فعالیت بیشتر اشتغال‌های خورد فراهم گردد.
فرماندار اشکذر محرکه دیگری که برای توسعه روستاها لازم هست را فراهم نمودن زیرساخت‌ها و بسترهای لازم در عین حمایت از سرمایه‌گذاران عنوان و خاطرنشان کرد: در این راستا می‌طلبد شوراها و دهیاران با تشویق، جلب و جذب سرمایه‌گذاران اقدام های مؤثری در این خصوص داشته باشند.
مرکز شهرستان اشکذر در 20 کیلومتری شمال شهر یزد قرار دارد .
7546/ 6197 خبرنگار : سعیده السادات خاتمی ** انتشار : فلاح

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۹۲۱۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمین‌های بی‌آب و علف البرز هم از شر ویلاسازی مصون نیست!

ایسنا/البرز یک مدرس و پژوهشگر معماری گفت: ویلاسازی در استان البرز به نحوی سرعت گرفته که حتی در نقاطی که از نظر معماری و آب و هوا سنخیتی برای ساخت ویلا ندارد، شاهد رشد ساخت و ساز هستیم. نمونه این موضوع در مناطقی از ماهدشت کرج است که درخت و رودخانه‌ای ندارد ولی با ایجاد فضای سبز مصنوعی، شهرک‌سازی ویلایی را شاهد هستیم.

علی شجاعی در گفت‌وگو با ایسنا با تاکید بر مطلب فوق ادامه داد: اگرچه این ساخت و سازها باعث رونق شده و زمین‌هایی که کاربری خاصی نداشتند برای سکونت استفاده شده‌اند اما جنبه‌های منفی که در آینده تاثیرگذار است را هم به دنبال خواهد داشت. این رشد در ساخت و ساز موضوعات محیط زیستی و تبدیل اراضی باغی و زراعی به مسکونی را علی‌رغم موانع قانونی سختی که وجود دارد به دنبال داشته و در طولانی مدت به کشاورزی و محیط زیست صدمه می‌زند.

این مدرس دانشگاه درباره چگونگی حفظ بافت روستایی اظهار کرد: خوشبختانه غالب روستاها شامل طرح هادی هستند و توسط بنیاد مسکن در قالب طرح هادی الزاماتی برای رعایت نوع ساخت و ساز و بازسازی به سبک روستایی وجود دارد. ممکن است در تمام روستاها این ضوابط رعایت نشود اما در بیشتر روستاها این معیارها را داریم.

وی افزود: به عنوان مثال در روستاهای نمونه گردشگری که در مرکز توجه هستند، در حفظ بافت بومی و روستایی بهتر عمل شده است. ولی جاهایی که از تمرکز خارج بوده و نظارت کمتر بوده موارد نقض دیده می‌شود و توجه به مصالح بومی و فرم ساخت که منطبق با معماری بومی منطقه باشد وجود ندارد. نمونه این امر هم می‌توان به منطقه ماهدشت و یا در کردان که عیناً مشخص است، اشاره کرد.

شجاعی ادامه داد: اما در روستاهایی که به عنوان نمونه گردشگری انتخاب شده‌اند، قوانین بهتر اجرا شده و می‌بینیم که پایبندی به بافت روستا و نگهداری بافت روستایی بهتر رعایت شده است. اگر روی روستاها تمرکز داشته باشیم و پایبند به طرح‌های هادی باشیم، بیشتر می‌توانیم از بافت‌های بومی و با اصالت روستایی محافظت کنیم.

این پژوهشگر با اشاره به ساخت‌وساز در مناطقی که درخت و رودخانه‌ ندارد، ادامه داد: اگرچه این ساخت و سازها باعث رونق شده و زمین‌هایی که کاربری خاصی نداشتند برای سکونت استفاده شده‌اند اما جنبه‌های منفی که در آینده تاثیرگذار است را هم به دنبال خواهد داشت. این رشد در ساخت و ساز موضوعات محیط زیستی و تبدیل اراضی باغی و زراعی به مسکونی را علی‌رغم موانع قانونی سختی که وجود دارد به دنبال داشته و در طولانی مدت به کشاورزی و محیط زیست صدمه می‌زند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بهره مندی روستای «سرپله» آبدانان از آب آشامیدنی سالم و پایدار
  • زمین‌های بی‌آب و علف البرز هم از شر ویلاسازی مصون نیست!
  • خدمت به محرومین و توانمندسازی آنان، اولویت مهم کمیته امداد 
  • ۱۵۴ پنل خورشیدی در روستاهای دیلم راه اندازی می‌شود
  • ۲۳۲ واحد راکد ایلام به چرخه تولید بازگشت
  • از همه منابع برای تامین آب پایدار در روستاها استفاده شود
  • سقف تسهیلات اشتغال امسال افزایشی ندارد
  • ایجاد ۳۰۰ هزار طرح اشتغالزایی در سال ۱۴۰۳/ سقف تسهیلات اشتغال امسال افزایشی ندارد
  • تصویب مبلغ منابع ارزی دارو و کالا‌های اساسی
  • پرداخت ۱۳۳ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه به نیازمندان کردستانی