Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@08:37:10 GMT

درآمدهای پیش بینی شده شهرداری مرند تحقق نیافت

تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۸۹۱۳۹۰

درآمدهای پیش بینی شده شهرداری مرند تحقق نیافت

تبریز- ایرنا - عدم تحقق درآمدهای پیش بینی شده شهرداری مرند در 6 ماهه نخست امسال و حضور یک سرمایه گذار برای اجرای شهروند الکترونیک از موارد مطرح در صحن علنی شورای اسلامی شهر مرند بود.

به گزارش ایرنا، رئیس شورای اسلامی شهر مرند، در جلسه علنی شورای اسلامی این شهر که دوشنبه شب برگزار شد، با اشاره به میزان درآمد شش ماهه اول امسال شهرداری ابراز کرد: از 240 میلیارد ریال اعتبار پیش بینی شده برای شهرداری مرند، در 6 ماه نخست سال جاری تنها 140 میلیارد ریال تحقق یافت که 100 میلیارد ریال آن از محل ارزش افزوده محقق شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اکبر یحیوی افزود: کسری بودجه شهرداری مرند باید آسیب شناسی شود، چرا که در این صورت شاهد عدم تحقق پروژه های عمرانی در شهر خواهیم بود.
یحیوی با بیان اینکه برنامه ریزی برای پیشرفت شهر بدون تحقق بودجه امکان پذیر نیست، تاکید کرد: در 6 ماهه نخست سال جاری، تنها 40 میلیارد ریال از درآمدهای عمومی شهرداری مرند محقق شده است.
رئیس شورای اسلامی شهر مرند با انتقاد از اغراق آمیز بودن بودجه شهرداری مرند در دوره های گذشته گفت: متاسفانه در گذشته شاهد بودیم که بودجه شهرداری مرند تا یک هزار و 400 میلیارد ریال نیز پیش بینی شده است، با بزرگ نشان دادن بودجه، اعتبارات شهرداری تحقق نمی یابد.

**ضرورت اجرای شهروند الکترونیک در مرند
رئیس شورای اسلامی شهر مرند، در ابتدای جلسه علنی شورای شهر که با حضور سرمایه گذارانی در عرصه اجرای شهروند الکترونیک در مرند برگزار شد، با استقبال از توسعه شهروند الکترونیک در مرند خاطرنشان کرد: مرند در زمینه ضرورت اجرای خدمات شهری یکی از شهرهای مهم به شمار می رود که انتظار داریم با اجرای این پروژه شاهد اشتغالزایی برای جوانان این شهر باشیم.
مهدی علیپور نائب رئیس شورای اسلامی شهر مرند نیز اظهار کرد: باید شهروند الکترونیک و برخی مفاهیم حوزه فناوری اطلاعات برای عموم مردم، ساده سازی شود تا با آشنایی هر چه بیشتر از اجرای این طرح استقبال کنند.
سخنگوی شورای اسلامی شهر هم در این باره گفت: گذر از زندگی سنتی و ورود به سیستم صنعتی، در حوزه عملیاتی با مفاهیم علمی تفاوت دارد.
محمدتقی طهماسبی افزود: مرند در گذشته دور انسان های شاخصی را تربیت کرده و به جامعه تحویل داده است، مرند یکی از شهرهای اول است که اقدام به اجرای شهروند الکترونیک کرده اما به مرور زمان باید نسبت به بروزسازی آن اقدام کرد.
سخنگوی شورای اسلامی شهر مرند خاطرنشان کرد: باید نیازهای این شهر شناسایی شده و سپس در راستای آن سرمایه گذاری و اجرای طرح کرد تا از طرح ها و پروژه ها از قوه به بالفعل دربیاید.
همچنین منشی شورای اسلامی شهر مرند نیز تاکید کرد: مرند محل اتصال آسیا و اروپاست که هنوز از این پتانسل استفاده نشده است.
مقصود استادی افزود: خدمات شهری مرند باید شناسایی و نیازسنجی شود و با ارائه بسته های تشویقی، مردم را به استفاده از خدمات شهری و شهروند الکترونیک تشویق کنیم.
عضو شورای شهر مرند با اشاره به اجرای دولت الکترونیک در شهرداری مرند خاطر نشان کرد: تنها کاری که در گذشته در جهت اجرای دولت الکترونیک در شهرداری مرند صورت گرفت، وارد کردن پرونده ها به سیستم بود.
استادی ادامه داد: با اجرای کامل طرح دولت الکترونیک در دستگاه های اداری، می توان شاهد اجرای شهروند الکترونیک نیز بود.
مدیرعامل شرکت همگامان نیز در این جلسه با اشاره به اینکه سامانه 193، اولین اپراتور مرکز تماس در ایران است که در حوزه فناوری و شهروند الکترونیک فعالیت می کند، اظهار کرد: زیرساخت های مخابراتی مرند اجازه توسعه فناوری اطلاعات و اجرای شهروند الکترونیک را می دهد.
وی تاکید کرد: مدیران شهری مرند اگر از اجرای شهروند الکترونیکی حمایت کنند می تواند برای 400 نفر از متخصصان و کارشناسان فرصت شغلی ایجاد کند.
مدیرعامل شرکت همگامان، شبکه لجستیک ترابری را بزرگ ترین فرصت شهر مرند دانست و خاطرنشان کرد: با راه اندازی سامانه 193 در شهر مرند، نیازهای شرکت ها و مردم در بحث حمل و نقل کالا و بار ثبت می شود.
وی همچنین با اشاره به رویداد تبریز 2018 و تاثیر آن بر شهرهای پیرامون گفت: تبریز 2018 تنها فرصت تبریز نیست بلکه شهر مرند نیز می تواند از این فرصت حداکثر استفاده را ببرد.
شهرستان مرند با 250 هزار نفر جمعیت در 70 کیلومتری شمال غرب تبریز واقع است.
خبرنگار: مرادپور ** انتشار: رستگار
6132/6183

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۹۱۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرانه ۱۰ میلیون تومانی بودجه عمرانی شهرداری قم

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر قم با اشاره به سرانه ۱۰ میلیون تومانی بودجه عمرانی شهرداری قم گفت: روزانه سه میلیارد تومان برای رفت و روب شهر قم هزینه می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قم، مجید اخوان امروز _ چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ در نشست خبری رؤسای کمیسیون‌های تخصصی شورای اسلامی شهر قم که در آستانه روز شورا در سالن رضوان شهرداری قم برگزار شد، اظهار کرد: کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر وظیفه نظارت، تدوین و اجرا را بر عهده دارد.

وی افزود: از هزینه‌های جاری شهرداری اعم از پرسنل و هزینه‌های اداری و تشکیلاتی، هزینه‌های ضروری در اولویت قرار می‌گیرد.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر قم با اشاره به بودجه شهرداری قم در سال جاری، خاطرنشان کرد: با وجود اینکه بودجه شهرداری قم در نیازهای شهری و مباحث توسعه و عمران شهری جوابگو نیست، اما شاهد رشد مناسبی هستیم.

اخوان ادامه داد: همه تلاش مجموعه شورای اسلامی شهر بر این است تا دریافت عوارض با رشد معتدلی انجام شده و فشاری محتمل شهروندان نشود.

وی با بیان اینکه بخشی از بودجه نقدی و غیر نقدی است، تصریح کرد: از ۱۴ هزار ۲۰۰ میلیارد، ۲,۵۰۰ میلیارد تومان بودجه جاری شهرداری قم است که شامل حقوق و دستمزد کارکنان و پرسنل سازمان‌هایی چون سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی توسط شهرداری قم تأمین می‌شود.

رئیس کمیسیون برنامه‌وبودجه شورای اسلامی شهر قم هزینه نگهداری شهر را ۱,۰۰۰ میلیارد تومان دانست و گفت: روزانه ۳ میلیارد تومان هزینه رفت و روب سطح شهر فضای سبز است.

اخوان سرانه عمرانی برای هر نفر را ۱۰ میلیون تومان عنوان کرد و افزود: ۱۱ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان برای امور عمرانی شهر صرف می‌شود.

کد خبر 747564

دیگر خبرها

  • عضو شورای شهر کرج: ارتباط نامعقول طرح سوال اعضای شورا از شهردار کرج با جابجایی مدیران شهرداری
  • به‌دنبال تحقق «اصفهان من، شهر زندگی» هستیم
  • حل گره‌های ترافیکی شهرکرد دغدغه شورای شهر ششم است
  • دور دوم انتخابات مجلس در هشت حوزه انتخابیه کشور تمام الکترونیک خواهد بود
  • تدوین شناسنامه برای باغ‌های شهر قم
  • جرایم قطع درختان در اراک افزایش یافت
  • مونوریل قم پس از ۱۰ سال وقفه از سر گرفته می‌شود
  • لایحه بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه تعیین تکلیف شود
  • سرانه ۱۰ میلیون تومانی بودجه عمرانی شهرداری قم
  • ‌اجرای طرح تأمین امنیت بوستان‌ها در محلات کم برخوردار شیراز