Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، آیت‌الله محمد علی تسخیری رئیس شورای عالی مجمع تقریب در ابتدای این نشست طی سخنانی اظهار کرد: هرچند امت اسلامی در برخی از مراحل با مشکلاتی مواجه بوده اما همواره حرکتی رو به جلو داشته است.
وی افزود: یکی از این مشکلات تکفیری‌ها بودند متأسفانه آن‌ها زخم های بسیار عمیقی در جهان اسلام ایجاد کردند و انواع جنایت‌ها را مرتکب شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جنایت‌هایی که بشر تاکنون همانند آن‌را کم دیده بود.
رئیس شورای عالی مجمع با اشاره به پیروزی جبهه مقاومت بر داعش، گفت: جبهه مقاومت نقش بسیار بزرگی در نابودی این حرکت سرطانی ایفا کرده است. البته یک سری گروه‌های کوچک از داعش باقی مانده اند که نباید به آن‌ها اجازه رشد داده شود.
وی سپس به مسئله کردستان عراق اشاره کرد و ادامه داد: مسئله جدایی کردستان عراق یک مسئله مضر برای امت اسلامی و طرحی برای تقسیم منطقه بود و این جدایی می‌توانست آثار سویی بر منطقه و جهان اسلام ایجاد کند.
سپس آیت‌الله محسن اراکی دبیرکل مجمع جهانی تقریب طی سخنانی ضمن تبریک میلاد پیامبر اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع) وهمچنین فرا رسیدن هفته وحدت، اظهار کرد: پیروزی‌های اخیر جبهه مقاومت بر تکفیری‌ها زمینه‌های جدیدی را برای فعالیت تقریب ایجاد کرده است که ما باید از این زمینه‌ها بهره ببریم.
وی تأکید کرد: ما اکنون وارد مرحله جدیدی شده‌ایم که زمینه‌اش کار و فعالیت‌های تقریب است.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب با اشاره به برخی از برنامه‌های مجمع جهانی تقریب، اظهار کرد: با توجه به سیاست‌ها و برنامه‌های پیش بینی شده ما در سال جاری نشست‌های زیادی را در نقاط مختلف جهان اسلامی از جمله ترکیه، لبنان، برزیل، انگلیس، روسیه، عراق، تونس و ... برگزار کردیم که با استقبال بسیار خوبی مواجه شد.
سپس شیخ بدرالدین حسون مفتی سوریه با اشاره به پیروزی جبهه مقاومت بر تکفیری‌ها و با بیان اینکه امروز پیروزی امت سوریه یک هدیه برای جهان اسلام است، گفت: این پیروزی برای مردانی بود که صادقانه با خدا معامله کردند.
وی تأکید کرد: آنچه در سوریه رخ داد درگیری بین شیعه و سنی نبود.
مفتی سوریه با تأکید بر ترویج اندیشه تقریب در جهان اسلام، اظهار کرد: در مکتب تقریب اگر خاری در پای مسلمانی رفت همه آنرا احساس می‌کنند.
وی سپس به اختلافات اخیر لبنان اشاره کرد و افزود: دشمنان در لبنان هم می‌خواستند درگیری ایجاد کنند ولی با تدبیر سید حسن نصرالله این توطئه برملا و خنثی شد.
شیخ نعیم قاسم معاون دبیرکل حزب‌الله لبنان نیز طی سخنانی اظهار کرد: ما بعد از شکست داعش وارد مرحله جدید شدیم که آن مرحله مقابله فرهنگی با پدیده تکفیر است ما باید در این مرحله فرهنگ تقریب را در دانشگاه‌ها، حوزه‌ها و مراکز علمی و فرهنگی ترویج دهیم.
حجت الاسلام و المسلمین محسن قمی معاون امور بین‌الملل دفتر مقام معظم رهبری نیز طی سخنانی ضمن تبریک پیروزی‌های اخیر جبهه مقاومت علیه تکفیر خاطر نشان کرد: ما نشست امروز را در شرایطی برگزار می‌کنیم که تفکر تکفیر نه تنها از لحاظ نظامی بلکه در اذهان هم شکست خورده و ابهت خود را از دست داده است.
وی با بیان اینکه تکفیری‌ها دیگر در میان امت اسلامی جایگاهی ندارند، افزود: کسانی که تا دیروز به تکفیری‌ها کمک می‌کردند امروز در ظاهر پرچم ضد تکفیر را به دست گرفته‌اند و این بدان معنا است که آن‌ها دچار ذلت شده‌اند.
معاون امور بین‌الملل دفتر مقام معظم رهبری با بیان اینکه امروز باید تقریب را مطرح کنیم، اظهار کرد: با توجه به شرایطی جدیدی که با آن مواجه هستیم امروز باید تلاش کنیم که افراد بیشتری را به خانواده تقریب دعوت کنیم.
حجت الاسلام و المسلمین قمی ضمن تقدیر از برگزاری اجلاس های مختلف توسط مجمع جهانی تقریب در نقاط مختلف جهان اسلام، گفت: برگزاری کنفرانس‌های تقریب در بسیاری از نقاط مختلف جهان نشان دهنده این است که مردم به تقریب توجه دارند.
وی افزود: پیشنهاد می‌کنم با توجه به اینکه بسیاری از گروه‌های تکفیری که از ده‌ها کشور مختلف به سوریه و عراق اعزام شدند و اکنون بسیاری از آن‌ها دستگیر شده‌اند لذا به جای اینکه آن‌ها در دادگاه‌های کشورهای غربی محاکمه شوند برای محاکمه آن‌‎ها محکمه‌های ضد ارهابی اسلامی راه اندازی شود تا در این دادگاه‌ها به جرائم آن‌ها رسیدگی شود.
در ادامه این نشست آیت الله حسینی شاهرودی نماینده ولی فقیه در استان کردستان، آیت‌الله عباسعلی سلیمانی نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان، سید علی فضل‌الله از لبنان، حبیب‌الله حسام از افغانستان، مولوی اسحاق مدنی و موسی آیدین از ترکیه طی سخنانی نکته نظراتی پیرامون تقریب ارائه کردند.

 

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۹۲۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی بیش از ۸ هزار محفل شیرخوارگان حسینی در ایران و کشور‌های جهان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، دبیر مجمع جهانی علی‌اصغر گفت: بزرگ‌ترین محفل شیرخوارگان حسینی در نخستین جمعه ماه محرم به همت مجمع جهانی علی‌اصغر (علیه السلام) و با کمک و همراهی آستان قدس رضوی در حرم مطهر امام رضا (علیه السلام) برگزار می‌شود.

داود منافی‌پور با اشاره به گشایش کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حسینی در باب‌الهادی (علیه السلام) حرم مطهر رضوی افزود:  این محفل در ایران و ۴۵ کشور جهان در نخستین جمعه ماه محرم به همت مجمع جهانی علی‌اصغر (علیه السلام) برگزار خواهد شد.

وی گفت: همزمان با افتتاح کارگاه دوخت لباس در حرم رضوی، ۷۲ کارگاه دوخت لباس در ایران اسلامی و ۴ کشور بحرین، عراق، هندوستان و ترکیه کار خود را آغاز کردند.

دبیر مجمع جهانی علی‌اصغر افزود: در این کارگاه‌ها تعداد زیادی از بانوان به صورت داوطلبانه فعالیت می‌کنند و با تهیه، توزیع و اهدای این لباس‌ها به برخی از نقاط ایران و جهان این لباس‌ها در صبح نخستین جمعه ماه محرم به صورت رایگان در اختیار مادران و شیرخوارگان قرار می‌گیرد.

منافی‌پور گفت: دوخت لباس شیرخوارگان حسینی از حدود  سال ۱۳۸۶ به طور رسمی و با هزینه‌های مردمی آغاز شد و داوطلبان هر ساله از ولادت حضرت علی‌اصغر (علیه السلام) تا  نخستین جمعه ماه محرم در این کارگاه گرد هم می‌آیند و شروع به دوخت لباس‌های سبز علوی برای این مراسم می‌کنند.

دوخت ۵۰۰ هزار دست لباس و توزیع در سطح کشور و بین‌الملل
وی با تجلیل از همت و تلاش بانوان  فعال در این کارگاه‌ها گفت: هر ساله حدود ۵۰۰ هزار دست لباس دوخته، به صورت شکیل بسته‌بندی و مزین به سربند یا صاحب‌الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) می‌شود.

دبیر مجمع جهانی علی‌اصغر (علیه السلام)  افزود:  در هر بسته‌بندی نذرنامه‌ای قرار می‌گیرد و در سطح کشور توزیع می‌شود.

منافی‌پور گفت: کارگاه دوخت لباس مرکزی که در تهران برپا می‌شود علاوه بر دوخت لباس‌های استان تهران، لباس‌های شیرخوارگان حسینی را در سطح بین‌المللی تأمین می‌کند.

وی افزود: هزینه‌های این کارگاه‌ها مردمی است و از نذورات مردمی تهیه می‌شود.

دبیر مجمع جهانی علی‌اصغر (علیه السلام)  محتوای نذر نامه را که به ۱۲ زبان عربی، انگلیسی، آذری، اردو، سواحیلی، روسی، اسپانیولی، آلمانی، ایتالیایی، فرانسوی، ترکی و هوسایی ترجمه شده است، چنین عنوان کرد: یا صاحب‌الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) فرزندم را نذر یاری قیام تو می‌کنم، او را برای ظهور نزدیک برگزین و حفظ کن.

دیگر خبرها

  • طراحی سامانه «آی محسن» برای کمک به محرومین جهان اسلام
  • شهریاری: ظرفیت جهان اسلام را برای کمک به غزه استفاده بگیریم
  • فرهنگ خیر و احسان ایرانی در حوزه برون‌مرزی ترویج می‌شود
  • شبکه خیریه‌ها و خیران خارج از کشور ایجاد می‌شود
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی
  • عربستان به جای «داووس» میزبان مجمع جهانی اقتصاد شد
  • دیدار عضو شورای حزب الله لبنان با دبیرکل مجمع تقریب مذاهب اسلامی
  • سفر معاون امیرعبداللهیان به ریاض
  • برپایی بیش از ۸ هزار محفل شیرخوارگان حسینی در ایران و کشور‌های جهان
  • تسلیت دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی به مناسبت درگذشت ماموستا ملااحمد فخری