Web Analytics Made Easy - Statcounter

مالک شرکت گروه ملی گفت: اولویت اول شرکت را شروع تولید عنوان کرده ایم و به هر شکلی که شده باید کارخانه را به مدار تولید برگردانیم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، سید عبدالرضا موسوی امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: تورم نیرو در شرکت نسبت به سایر شرکت ها بسیار زیاد به شکلی که نرخ هر کیلوگرم دستمزد برای صنعت حدود 35 هزارتومان است اما در این شرکت 128 هزار تومان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شرکت منابع اولیه برای تامین تولید نداشت و فقط به صورت کارمزدی کار می کردند که این وضعیت دستمزد را هم تامین نمیکرد.

مالک گروه ملی صنعتی فولاد ایران گفت: از یک میلیون و 200 هزار تن فقط 100 هزار تن در سال جاری تولید کردند که دلیل اصلی آن بحران مالکیت بود.

وی تصریح کرد: بانک ملی کارخانه دار نبود و حاضر نمی‌شد که شرکت‌داری کند اما منابع مالی خوبی به میزان 180 میلیارد تومان به این شرکت تزریق کرد که هزینه ها و بدهی‌ها پرداخت شدند.

موسوی با بیان اینکه اعتبار تزریق شده توسط بانک باید پرداخت شود٬ عنوان کرد: طبق دفاتر سال 95 شرکت 2 هزار و پانصد میلیارد تومان بدهی دارد که این میزان بدهی های بانکی، مالیاتی، دارایی، تامین اجتماعی، برق، آب و گاز و غیره است.

وی افزود: برخی از خطوط تولیدی تعطیل هستند و شرکت فقط حدود3500 نفر نیرو را از نظر تغذیه تامین  و بدون ذره ای منفعت اقتصادی پرسنل شرکت را ترک میکنند‌ و هزینه دستمزد این تعداد پرسنل ماهانه 20 میلیارد تومان است.

مالک گروه ملی صنعتی فولاد ایران گفت: شرکت تنها با کارکردن و تولید می تواند هزینه های موجود را پوشش دهد اما اگر بخواهد به همین شکل ادامه یابد در توان بنده نیز نیست که بتوانم از مشکلات بربیایم در نتیجه نیازمند حمایت همه جانبه تمام مسئولان استان هستم.

وی بیان کرد: اولویت اول شرکت را شروع تولید عنوان کرده ایم و به هر شکلی که شده باید کارخانه را به مدار تولید برگردانیم، به لطف خدا موفق به راه اندازی شدیم.

موسوی با بیان اینکه مواد اولیه تامین و قراردادهای مورد نیاز منعقد شد، اظهار کرد: در بخش تیرآهن، لوله سازی، کارخانه کوثر که به علت مشکلات و بحران احاطه شده بر صنعت تعطیل شده بودند راه اندازی شدند.

وی با بیان اینکه مالیات بر ارزش افزوده به تولید کننده و خریدار فشار زیادی وارد میکند، گفت: هدف ما تولید تا ظرفیت اسمی است تا بتوانیم هزینه های ثابت و متغیر شرکت را پوشش دهیم و بعد از آن با استفاده از مشاوره به اصلاح خطوط بپردازیم.

وی گفت: با یک شرکت ایتالیایی جلسه داشتم و در هفته آینده با حضور در شرکت به بازدید بپردازند و اصلاحات مورد نیاز را انجام دهند‌.

مالک شرکت گروه ملی صنعتی فولاد ایران مهمترین معضل شرکت را حقوق معوقه پرسنل عنوان کرد و افزود: توانستیم 2 ماه حقوق معوقه پرسنل از حساب شخصی پرداخت نماییم اما هنوز برخی دریافت نکردند و حقوق ماه های آبان و آذر نیز به پرسنل بدهکار هستیم.

وی گفت: بخش های عمومی به تعهدات خود عمل نمی کنند، ستاد تسهیل قبل از حضور بنده تصمیماتی گرفت تا واحد های خدمات رسان همکاری کنند اما این امر رخ نداد.

موسوی با بیان اینکه دارایی هفته گذشته حسابهای شرکت را مسدود کرده بود، اظهار کرد: اگر من بخواهم اعتبار کسب کنم اما یکی دیگر از ادارات ان را بلوکه و بعد ببرد امکان راه اندازی میسر نیست.

وی گفت: مشکلات قضایی و طلبکاری از دیگر مشکلات شرکت است به طوری که حدود 20 میلیارد تومان طلب کاری داریم اما برای ادامه روند هم حاضر به پایاپای هم هستیم.

وی تصریح کرد: انتظار داریم که توقیفات شرکت آزاد شوند تا تولید صورت بگیرد زیرا بالای 3000 نفر نیرو در شرکت در حال فعالیت هستند که هر یک مشکلات متفاوتی دارند.

وی افزود: از طریق اعتبارات اسنادی میتوان مواد اولیه مورد نیاز را تامین کرد زیرا تا زمانی که مواد اولیه وارد نشود و کارخانه به چرخش درنیاید امکان حرکت کردن میسر نیست‌.

انتهای پیام/

R41468/P1486/S6,57/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۹۲۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر نفت: تولید بنزین از طریق متانول کلید خورد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، جواد اوجی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در بحث تولید بنزین در مجتمع‌های پتروشیمی بخصوص پتروشیمی‌هایی که تولید محصول متانول دارند، تفاهمنامه‌های خوبی امضا شد تا با همکاری شرکت پالایش و پخش و شرکت صنایع ملی پتروشیمی بخشی از تولید متانول تولید کشور به سمت تولید بنزین سوق داده شود.

وی افزود: امروز در بسیاری از کشورها از خوراک متانول برای تولید بنزین استفاده می‌شود. در ایران نیز دانش فنی و ظرفیت انجام این کار وجود دارد. در برخی پتروشیمی‌ها که سهامداران آنها تمایل داشتند با همکاری شرکت ملی صنایع پتروشیمی این اتفاق رقم خورد و بخشی از تولید متانول را به تولید بنزین سوق خواهیم داد.

وی با تاکید بر اینکه این ریل‌گذاری انجام شده و با توجه به افت قیمتی که در سال‌های گذشته در محصولات متانول داشتیم و از طرفی به منظور حل ناترازی بنزین می‌توانیم در تولید بنزین از خوراک متانول استفاده کنیم.

به گفته وی، این موضوع در کشور چین نیز اکنون اتفاق می‌افتد و در ایران نیز می‌توانیم از این ظرفیت بهره‌مند شویم.

افزایش تولید نفت و گاز در سال جاری

وزیر نفت از برنامه‌های وزارت نفت برای افزایش تولید نفت و گاز در کشور خبر داد و گفت: با تکمیل ۷۹ پروژه نیمه‌تمام و اجرای ۵۰ پروژه جدید می‌توانیم به میزان ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار بشکه تولید نفت را افزایش دهیم. همچنین به دنبال افزایش ۳۵ میلیون متر مکعب گاز و ۵۰ هزار بشکه ظرفیت پالایشی هستیم.

وی با اشاره به تفاهمنامه‌ای که امروز به امضا رسید، گفت: در سالی که به نام جهش تولید با مشارکت مردمی نامگذاری شده است، اتفاق خوبی رقم خورد چراکه عمده سهامداران این پتروشیمی‌ها مردم هستند.

وی با بیان اینکه وزارت نفت در شروع سال جدید پروژه‌های کلان را با استفاده از منابع داخلی مورد توجه قرار داده است، گفت: در توسعه میادین نشان دادیم که معطل شرکت‌های خارجی نیستیم و با سرمایه‌گذاری‌های خوبی که در دو سال اخیر صورت گرفت توانستیم نگاه خوبی را به بخش داخلی ایجاد کنیم.

وی با تاکید بر اینکه امروز شاهد بودیم یک اتفاق بزرگ و کم‌نظیر در صنعت نفت رقم خورد، گفت: استفاده از حداکثر ظرفیت هلدینگ‌ها و شرکت‌های بزرگ صنایع پتروشیمی در توسعه میادین گازی می‌تواند شرایط بسیار خوبی را در این صنعت رقم بزند. نزدیک به ۲۰ میلیون مخزن گازی با ۱۴ شرکت و هلدینگ بزرگ پتروشیمی تفاهمنامه امضا شد و بالغ بر هفت میلیارد دلار شرکت‌های بزرگ در این حوزه سرمایه‌گذاری می‌کنند و رقم بیش از ۱۳۰ میلیون متر مکعب گاز را از توسعه این میادین طی دو و سه سال آتی به بهره‌برداری می‌رسانیم که ضمن تامین خوراک پتروشیمی‌ها در توسعه میادین گازی نیز نقش مهمی دارد.

امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها

به گزارش آنا، جواد اوجی امروز در مراسم امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی هم با بیان اینکه بیش از شش میلیون تن به ظرفیت پتروشیمی‌ها و بیش از ۵۰ هزار بشکه به ظرفیت فراورش نفت اضافه خواهد شد، گفت: در جمع‌آوری گازی‌های مقصد ریل‌گذاری انجام شد و اقدامات خوبی را در این راستا انجام داده‌ایم.

وزیر نفت از بهره‌برداری ۷۹ پروژه نیمه‌تمام به ارزش ۱۶ میلیارد دلار خبر داد و گفت: ۵۰ پروژه جدید در راستای ارزش افزوده به ارزش ۲۵ میلیارد دلار را نیز در دستور کار قرار داریم.

وی با بیان اینکه سال گذشته بیش از هشت درصد نسبت به سال قبل از آن گاز بیشتری را به صنایع پتروشیمی تحویل دادیم، گفت: نتیجه این مساله این شد که تولید محصولات پتروشیمی رقم خورد و امسال انتظار می‌رود که نسبت به سال گذشته از نظر حجمی و ارزش تولید رقم بیشتری را محقق کنیم.
اوجی با بیان اینکه پروژه‌ها و طرح‌های نیمه تمام و جدیدی را در دو سال و نیم در دولت مردمی تکمیل کرده‌ایم و استارت پروژه‌های جدیدی زده شد و در سال ۱۴۰۲ شاهد رشد اقتصادی بخش نفت و گاز کشور بودیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی نخستین واحد تولید پروپیلن از پروپان در ۱۴۰۴
  • راه‌اندازی نخستین PDH کشور در سال ۱۴۰۴
  • رشد ۶۰ درصدی تولید نفت در کشور
  • وزیر نفت: تولید بنزین از طریق متانول کلید خورد
  • هدفگذاری کشور تولید ۴ میلیون بشکه نفت در روز است
  • تولید بنزین از طریق متانول کلید خورد
  • ورود مارگارین به تولید محصولات پرتقاضا و پرمصرف
  • زنجیره تامین گوشت مرغ مازندران رو به رشد است
  • فراهم کردن بستر رشد مهارتی و انگیزشی کارگران از اولویت‌های ما است
  • وزیر صمت: شرکت‌های ارزآور در اولویت تامین ارز هستند