Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@15:10:38 GMT

91 تن محصولات کشاورزی قاچاق در هرمزگان کشف شد

تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۸۹۶۳۳۸

91 تن محصولات کشاورزی قاچاق در هرمزگان کشف شد

بندرعباس - ایرنا - مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: طی آبان ماه گذشته بیش از 91 تن انواع محصولات کشاورزی قاچاق از جمله برنج، پرتقال، انبه، چای، سیر، عدس خارجی، لیمو ترش، نخود، لیمو خشک، لوبیا و سیب درختی در این استان کشف شد.

به گزارش روز سه شنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، عزیز سیدی با اعلام این خبر اظهار داشت: هم چنین در این مدت در حوزه دام 6 راس گاو و 800 کیلوگرم گوشت قرمز نیز کشف شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: در بخش شیلات 3 جفت تخته جل، 3 طاقه تور پرساین، 293 طاق تور منو فلامنت، 100متر طناب و 1عدد لنگر کشف شد.
سیدی با بیان این که در حوزه منابع طبیعی و آبخیزداری نیز حدود 200 کیلوگرم چوب درخت گز قاچاق کشف شده، اظهار داشت: محصولات کشاورزی قاچاق در شهرستان های بندرعباس، میناب، رودان، جاسک، سیریک، قشم، پارسیان و حاجی آباد کشف شده است.
مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: اقلام کشف شده برای طی مراحل قانونی و ارزش گذاری به مراجعه ذیصلاح ارجاع داده شد.
بسیاری از محصولات کشاورزی قاچاق به دلیل استفاده از سموم ، مواد نگهدارنده و استفاده از گازهای شیمیایی برای زود رسیدن میوه، برای سلامت مصرف کنندگان مضر و خطرآفرین است.
براساس قانون و بخشنامه های سازمان حفظ نباتات و قرنطینه گیاهی، واردات و صادرات هرگونه محصول کشاورزی بدون مجوز ممنوع بوده و باید محصول وارداتی داری گواهینامه بهداشت و طی کردن مراحل قرنطینه ای باشد.
میوه ها و محصولات کشاورزی قاچاق هیچ تضمینی در زمینه بهداشت و سلامت گیاهی و انسانی ندارند و بدون نظارت و ارزیابی دستگاه های نظارتی به صورت غیرقانونی وارد کشور می شوند و مشخص نیست این محصولات تحت چه شرایط بهداشتی و قرنطینه ای در کدام کشور و چگونه تولید شده اند.
مردم باید بدانند محصولات کشاورزی و انواع میوه های ایران سالم ترین تولیدات هستند و می توانند با اطمینان خاطر از تولید داخلی استفاده کنند، اما میوه های قاچاق را که هیچگونه نظارتی برآنها نیست و می توانند حامل انواع بیماری و آلودگی باشند ، مصرف نکنند.
7198/ 7408
خبرنگار: فاطمه حسینی ** انتشار: محمد جهانگیریان

* آگاهی از آخرین اخبار استان در کانال تلگرام ایرنا هرمزگان
* لینک جستجو کانال: irnabandarabas@
*ایمیل: irna.hormozgan@yahoo.com

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۹۶۳۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارندگی قیمت محصولات جالیزی در مشهد را افزایش داد

محمد قنبری گفت: به عنوان مثال قیمت هر کیلو گوجه فرنگی از ۱۰۰ تا ۲۰۰ هزار ریال طی ۲ روز گذشته به ۳۲۰ هزار ریال رسیده، قیمت بادمجان نیز تا حدی نوسان داشته است، اما این افزایش قیمتها موقتی بوده و طی چند روز آینده قیمت محصولات جالیزی فروکش خواهد کرد.

وی همچنین قیمت نوبرانه های بهاری امسال میادین بار مشهد مانند گوجه سبز را رو به کاهش دانست و گفت: روزهای پرفروش این محصولات رو به پایان است و در کنار عرضه فراوان آن در بازار قیمت شان کاهش یافته است.

رییس اتحادیه بارفروشان مشهد در پاسخ به سوال ایرنا مبنی بر نوسان قیمتهای میوه و تره بار در بهار امسال اظهار کرد: با توجه به قیمت تمام شده تولید و همچنین افزایش نرخ کرایه حمل نمی توان قیمتهای میوه و تره بار را در بازار زیاد دانست و در واقع گرانی در این بخش رخ نداده است.

وی ادامه داد: امسال بازار میوه و تره بار در مشهد نسبت به سال گذشته با عرضه بیشتری مواجه شده، در مقابل میزان خریدار کمتر شده و همین موضوع بر قیمتهای آن تاثیر گذاشته است و میانگین قیمتها نسبت به شرایط بازار کمتر است. این در حالی است که قیمت برخی میوه های وارداتی مانند موز متناسب با افزایش نرخ دلار رشد داشته است.

قنبری با اشاره به اینکه روزانه بین چهار تا پنج هزار تن بار میوه و تره بار وارد میادین بار سه‌گانه زیر مجموعه صنف بارفروشان شهر مشهد می شود، بیان کرد: آنچه مردم گرانی میوه و تره بار می دانند به شرایط اقتصادی کشور مربوط می شود.

مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف مشهد نیز گفت: قیمت میوه و تره بار با وجود نوبرانه های بهار از ابتدای سال ۱۴۰۳ تاکنون بازار آرامی را پشت سر گذاشته و چندان تغییری نداشته، افزون بر این قیمت سیب زرد و توت فرنگی کاهش ۱۰ درصدی و فقط قیمت گوجه و پیاز افزایش ۱۰ درصدی داشته اما قیمت سایر اقلام میوه ثابت بوده است.

محسن صیادی اظهار کرد: مدیریت بازرسی و نظارت بر اصناف مشهد در گشتهای مشترک خود از ابتدای امسال، ۶۵۰ واحد صنفی در حوزه میوه و تره بار را بازرسی کرد، در این بازرسی ها ۸۲ فقره پرونده تعزیری تنظیم و یک واحد صنفی نیز پلمب شده است.

روزانه پنج هزار تن میوه و تره بار در سه میدان بار مشهد به فروش می‌ رسد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • اجرای هفت پروژه باغات مدرن در آذربایجان شرقی
  • صادرات ۲۷۰ هزار تن محصولات کشاورزی از کردستان
  • بارندگی قیمت محصولات جالیزی در مشهد را افزایش داد
  • توقیف بیل مکانیکی میلیاردی در هرمزگان
  • واردات میوه های گرمسیری زمینه رشد تجارت خارجی را فراهم می کند
  • خسارت بارش شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان
  • خسارت بارش‌های شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان
  • آغاز واردات میوه های گرمسیری از مرز باشماق مریوان
  • آغاز واردات میوه‌های گرمسیری از مرز باشماق مریوان
  • اتباع و قاچاق سوخت دو مسئله اصلی هرمزگان