Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-06@23:02:14 GMT

پیامبر اسلام(ص) اسوه حسنه و الگوی اخلاق بودند

تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۸۹۶۵۹۵

پیامبر اسلام(ص) اسوه حسنه و الگوی اخلاق بودند

خبرگزاری شبستان: رئیس بنیاد مطالعات تطبیقی جهان اسلام گفت: رسول گرامی اسلام(ص) اسوه حسنه و الگوی تمام عیار اخلاق بودند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از هرمزگان، آیت الله دکتر عبدالله محمدی اصفهانی در جمع روستای روتان سیریک در کانون فرهنگی هنری موعود(عج)، با تبریک هفته وحدت عنوان کرد: این که حضرت محمد(ص) حتی با حیوانات و با گیاهان ارتباط دلی و محبت آمیز برقرار می کردند که نشان از اهمیت مسئله اخلاق و مهربانی در جامعه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با مهم دانستن ترویج و بذرپاشی مهر و محبت و روش های نیکو در جامعه، افزود: به راستی اگر سنت رسول الله(ص) و فرهنگ و سبک و سیره خاندان اهل بیت(ع) را در کنار هم داشته باشیم، به محتوای غنی دست می یابیم که سرشار از درس های بزرگی برای جامعه بشریت است و بلکه بهترین شیوه ها و آموزه ها در دین مبین اسلام بیان شده است.

 

آیت الله محمدی اصفهانی ضمن ابراز خوشحالی از حضور در جمع مردم قرآن دوست و محب اهل بیت و دلبستگان به سنت نبوی در شهرستان سیریک و روستای روتان، یادآور شد: آنچه امروز محور وحدت جامعه اسلامی است سنت و سیره رسول الله و گستره فرهنگ اهل بیت عصمت و طهارت است و ما در این مسیر باید ثابت قدم باشیم .

 

وی با اشاره به سرگذشت زندگی شخصیت شاعر بزرگ اهل سنت به نام بوصیری، بیان کرد: این شخصیت ادبی با ارتباطی که با پیامبر(ص) در عالم رویا پیدا کرد،« قصیده بردیه» را سرود که سرشار از مفاهیم بلندی است و نیز پس از آن این قصیده با بیت معروف«کل یوم عاشورا کل ارض کربلا» معروف به« قصیده همزیه» را سرود که بر خصائل پیامبر(ص) و اهل بیت(ع) پرداخته است و این نشان از شناخت این گوهرهاست.

 

محمدی اصفهانی، پیامبر(ص) را الگوی تمام عیاراخلاق وحدت و انسجام دانست و تاکید کرد: نباید اجازه داده شود تا دشمنان با ایجاد تفرقه و بیان موارد واهی و انتشار نکات انحرافی، مانع رشد و تقویت وحدت مسلمین و تشکیل امت واحده شوند و باید مراقب رفتارهای خصمانه در داخل و خارج از کشور باشیم.

 

 

 

پایان پیام/88

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۹۶۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر اساتید در جامعه باید مثبت و مشهود باشد

مصاحبه خبرنگار ایسکانیوز استانی با حسن محمدی عضو هیئت علمی معارف اسلامی دانشگاه آزاد ارومیه در سالروز گرامیداشت شهید مرتضی مطهری و روز معلم.

حسن محمدی دارای مدرک دکترای تاریخ اسلام و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد ارومیه از سال ۱۳۹۴ تا کنون و مدیر گروه معارف اسلامی از تاثیرات یک استاد در جامعه اینگونه سخن گفت: یک استاد موفق باید بتواند در دانشجوی خود و در جامعه تاثیر مثبتی ایجاد کند و ما این تاثیر مثبت را عملا در جامعه بتوانیم مشاهده کنیم، هم در اخلاق و هم در رفتار دانشجو تغییر ایجاد کند. به نظر من استاد در جامعه باید الگو باشد و دیگران از او سرمشق بگیرند و اگر این جایگاه را داشته باشد آن جامعه میتواند به جامعه ای موفق تبدیل شود که استاد در آن در جایگاه واقعی خود قرار گرفته.


وی درباره معیار های یک استاد خوب گفت: یکی از معیارهای یک استاد خوب در وهله اول اخلاق اوست و تا زمانی که استاد ما یک استاد اخلاق مدار نباشد و مهربانی و عطوفت را در درس خود نگنجاند تاثیری بر دانشجو نخواهد گذاشت، پس اولین معیار برای یک استاد از نظر بنده اخلاق استاد و منش و روش برخورد وی است و دومین معیار استاد علم اوست که باید دارای علم به روز نافع و موثر برای دانشجویان باشد، ینی علمی به دانشجویان ارائه دهد که به درد زندگی امروزی آن ها بخورد و بتوانند مشکلی از مشکلات آنها را حل بکنند و این ها اساسی ترین معیار ها برای یک استاد است.

وی درباره انتظاراتش از دانشگاه گفت: در اخر من درخواستم از دانشگاه ازاد جایگاه استاد هست هم از نظر اجتماعی هم از نظر اقتصادی و اینکه نظم و انظباط در دانشگاه حاکم باشد و هر چیزی سر جای خودش باشد.


محمدی در پایان گفت: ما اساتید انتظار خیلی زیادی از دانشجویان نداریم، اینکه دانشجویان ما ارزش و جایگاه استاد را حفظ کنند، هم در برخورد و اخلاق و منش و هم اینکه علمی که از استاد می‌آموزند را بتوانند در زندگی خود به کار بگیرند و موفق شوند انتظارات ما براورده می‌شود و من احساس میکنم که مقام و جایگاه یک معلم نسبت به زمان های گذشته پایین‌تر آمده و همینکه انتظار داریم جامعه ارزش و جایگاه استاد و معلم را حفظ کند و معلمین در بالاترین درجه جامعه قرار بگیرند.

خبرنگار : ثنا عسگری انتهای خبر/ کد خبر: 1229142

دیگر خبرها

  • تاثیر اساتید در جامعه باید مثبت و مشهود باشد
  • مسجد و هویت‌بخشی به محله
  • معلم، اسوه فرهنگی جامعه است
  • سیره و روش امام صادق(ع) تعامل با اهل سنت بود
  • زیرآب زنی با نهی از منکر فرق دارد ‍!
  • آیت‌الله رمضانی: اسلام گنج وجودی انسان را معرفی می‌کند / ویژگی‌های مسلمان واقعی براساس روایات اهل‌بیت(ع)
  • سفر معنوی حج فرصتی مناسب برای ترویج وحدت جامعه اسلامی است
  • امام صادق(ع) آغازگر جهاد در عرصه فقه و تربیت جامعه اسلامی بود
  • امام صادق(ع) آغازگر جهاد فقه و نهضت علمی اسلامی است
  • امام جعفر صادق(ع) بر اتحاد و وحدت امت اسلامی توصیه می‌کردند