Web Analytics Made Easy - Statcounter

بجنورد - ایرنا - مدیر امور آب و خاک و فنی و مهندسی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: هم اکنون 85 میلیون متر مکعب آب کشاورزی این استان با 344 هزار هکتار عرصه کشاورزی و باغی را قنات ها تامین می کنند.

بهروز عربی سه شنبه در گفت و گو با ایرنا با اشاره به خشکسالی سال جاری و وضعیت قنات های این استان اظهار کرد: هم اکنون قنات های این استان کم آب شده اند و در صورتیکه بارندگی کم باشد قنات ها بیشترین آسیب را خواهند دید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه امسال بیشترین اعتبار این سازمان برای احیا و مرمت قنات ها در نظر گرفته شده است گفت: پیش بینی می شود امسال 300 رشته قنات در استان خراسان شمالی احیا و مرمت شود.
عربی با بیان اینکه احیا و مرمت این تعداد رشته قنات 190 میلیارد ریال اعتبار می طلبد اظهار کرد: قنات ها هر ساله نیاز به مرمت و نگهداری دارند که تمام برنامه ریزی بر این است تا احیا و مرمت آنان در دستور کار قرار گیرد.
مدیر امور آب و خاک و فنی و مهندسی سازمان جهاد کشاورزی خراسان گفت: امسال 190 میلیارد ریال اعتبار برای احیای قنات های این استان واقع در شمال شرق مصوب شد.
عربی افزود: این میزان اعتبار از محل اعتبارات رهبری، ملی، استانی و تفاهم نامه جهاد کشاورزی با آستان قدس رضوی بوده که تاکنون از این میزان، 30 درصد اعتبارات تخصیص پیدا کرده است.
وی تعداد کل قنات های این استان را 714 رشته قنات عنوان کرد و گفت: هم اکنون 624 رشته قنات در این استان آب دارند که شیروان و اسفراین با 320 رشته قنات، بیشترین قنات های این استان را دارا است.
استان خراسان شمالی در منطقه نیمه خشک واقع شده و میانگین سالانه بارش باران در این استان حدود بین 250 تا 260 میلی متر است که در سال های اخیر، به دلیل کاهش بارش ها و بروز خشکسالی، به این میانگین نرسیده است.
این استان، 344 هزار هکتار عرصه کشاورزی دارد که از این سطح حدود 40 هزار هکتار باغ و مابقی زراعت است.
7186/ 6042 خبرنگار: فاطمه مقدسی باجگیران** انتشاردهنده: سیدحسین قدسی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۹۷۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع هشت نقطه پرحادثه در شبکه راه‌های خراسان شمالی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی؛ محمد مشتری افزود: رفع ۳ نقطه پرتصادف در محدوده بابا امان (دوربرگردان و تقاطع روستای حمید و پمپ بنزین باباامان) و رفع ۴ نقطه پرتصادف در ورودی شهر فاروج و یک نقطه پرتصادف در ورودی محور بدرانلو (بجنورد - آشخانه) در دست اجراست.
وی با بیان اینکه اجرای این طرح‌ها شهریور امسال به پایان می‌رسد، گفت: در طرح ملی شناسایی نقاط پرتصادف جاده‌های کشور مصوب سال ۱۴۰۱، ۱۶ نقطه در راه‌های برون شهری این استان احصا شد که در برنامه ابلاغی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در سال گذشته، رفع هفت نقطه از این تعداد در نظر گرفته شده بود، اما با تلاش راهداران هشت نقطه پرتصادف رفع شد.
طول راه‌های خراسان شمالی هزار و ۳۴۳ کیلومتر راه اصلی و طول راه‌های روستایی استان هم چهار هزار و ۶۵۴ کیلومتر است.

دیگر خبرها

  • هشدار هواشناسی سطح نارنجی در خراسان شمالی صادر شد
  • اعتبار ۷ هزار میلیاردی برای تکمیل پروژه بزرگراه شمالی کرج
  • رفع هشت نقطه پرحادثه در شبکه راه‌های خراسان شمالی
  • هوای خراسان‌شمالی ۱۰ درجه خُنک‌تر می‌شود
  • تشنگی سد‌های خراسان‌شمالی با وجود افزایش بارندگی‌ها/ بهبود کشاورزی با بارندگی️
  • تجمع مردمی حمایت از اجرای طرح نور در مرکز خراسان شمالی
  • اتمام مرمت و لایروبی دو رشته قنات کشاورزی در ورزقان
  • خسارت ۳۹۰ میلیاردی سیل به باغات خراسان شمالی
  • تهران در خطر است؛ ماجرا چیست؟
  • خسارت ۳۹ میلیارد تومانی سیلاب به حوزه کشاورزی خراسان شمالی