Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان:رییس مرکز رسیدگی به امور مساجد اطاعت از خداوند را در گرو تبعیت از پیامبر(ص) بیان کرد و گفت: سعی و تلاش امت اسلامی برای اتحاد و همدل شدن با یکدیگر از مهمترین خواسته‌ها و آرزوهای پیامبراکرم(ص) است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام والمسلمین محمدجواد حاج علی اکبری، رییس مرکز رسیدگی به امور مساجد دوشنبه شب در سلسله جلسات شرح تفسیر صحیفه سجادیه که مجموعه فرهنگی شهدای انقلاب اسلامی برگزار شد با تبریک میلاد با سعادت نبی اکرم(ص) و امام جعفرصادق(ع)، گفت: سعی و تلاش امت اسلامی برای اتحاد و همدل شدن با یکدیگر از مهمترین خواسته‌ها و آرزوهای پیامبراکرم(ص) است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شبیه شدن به پیامبر(ص) باید مهمترین هم و غم مسلمانان باشد و ایشان را در همه امور الگو و سرمشق خود قرار دهند.

رییس مرکز رسیدگی به امور مساجد اطاعت از خداوند را در گرو تبعیت از پیامبر(ص) بیان کرد و اظهار داشت: تبعیت سبب می‌شود بین تابع و متبوع سنخیت ایجاد شود بر همین اساس اطاعت از فرامین پیامبر(ص) زمینه شبیه شدن به ایشان را فراهم می‌آورد، کسانی که شبیه به حضرت می‌شوند حبیب الله هستند.

حجت الاسلام والمسلمین حاج علی اکبری با اشاره به اینکه در بین همه مخلوقات خداوند پیامبراکرم(ص) را برگزید، ابراز کرد: خداوند رسول اکرم(ص) را بسیار دوست می‌دارد بر هیمن اساس انسان به هر میزان که به حضرت شبیه‌تر شود سهم فوق العاده از محبت الهی را می تواند دریافت کند.

وی حسن خلق را معیار شباهت به پیامبراکرم(ص) بیان کرد و گفت: پیامبر(ص) در قوم و مردمی ظهور کرد که خشم، تعصب، جهل و جهالت در میان آنان حاکم بود اما با حسن خلق دنیای آنان را متحول کرد و به بشر عزت بخشید.

رییس مرکز رسیدگی به امور مساجد با اشاره به اینکه حسن خلق تلفیقی از آراستگی، کرامت و مهربانی است، عنوان کرد: وجود پیامبر(ص) سرچشمه رحمت و مهربانی است و همه عالم هستی از محبت ایشان بهره برده و کسب فیض می‌کنند.

حجت الاسلام والمسلمین حاج علی اکبری در خصوص کرامت بخشی حضرت به مسلمانان، گفت: پیامبراکرم(ص) منبع کرامت است و زمانی که انسان در محیط شخصیت ایشان قرار می‌گیرند احساس بزرگی کرده و صاحب شخصیت می‌شوند.

وی ادامه داد: شخصیت پیامبر(ص) کریمه وجودی انسان را پرورش داده و حس شخصیت داشتن را به انسان عطا می‌کند، حضرت همه مردم را بنده خداوند می‎دیدند و ملاک برتری را بر اساس غنی و فقیر بودن، سیاه و سفید بودن و سایر موارد نمی‌دانستند.

پایان پیام/487

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۹۹۵۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای کردستان از دستاوردهای دولت سیزدهم است

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل زارعی‌کوشا پیش از ظهر یکشنبه در مراسم روز ملی شوراها در سنندج اظهار کرد: موضوع شورا از مهمترین مباحثی است که در ادبیات و دایره‌المعارف انقلاب اسلامی و قانون اساسی جمهوری اسلامی ذکر شده و از ارکان و وجوه حکمرانی مردمی امام و انقلاب اسلامی محسوب می‌شود که در قانون اساسی تعبیه شده است.

وی با بیان اینکه مهمترین شاخصه انقلاب اسلامی و مهمترین ویژگی امام و رهبری توجه و اتکا به نیروی مردمی بوده و هست، افزود: نوع رفتار و مسلک امام نشان می‌دهد اتکای اصلی به مردم داشتند.

استاندار کردستان ایجاد حساب ۱۰۰ امام، راه‌اندازی کمیته امداد امام و تشکیل بسیج مستضعفین در راستای توجه به محرومان و مردم را از دستاوردهای امام راحل در اوایل شکل گیری پیروزی انقلاب اسلامی خواند.

زارعی‌کوشا اضافه کرد: معتقدم خدمات شهری و روستایی در چهارچوب مدیریت و شوراها باید تعریف شود و دستگاه‌های خدمات رسان و امدادی از زیرمجموعه شورا تعریف شوند.

وی به شکل گیری مجلس جدید اشاره کرد و گفت: نمایندگان منتخب مردم کردستان در مجلس شورای اسلامی افرادی توانمند و مجرب هستند و باید در جایگاه خود اثرگذار باشند.

استاندار کردستان با اشاره به اینکه در طول ۲ سال اخیر در استان ۱۴۰ سفر شهرستانی و روستایی داشته‌ام، افزود: در این سفرها مشکلات مردم از نزدیک شنیده شد و معتقدم باید با حضور در میان مردم مشکلات احصا و رفع شوند.

وی خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۰ برای شهرداری‌ها ۴۵۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات مالیات بر ارزش افزوده و قیر تأمین شد که در سال ۱۴۰۲ این مبلغ به یک‌هزار و ۶۰ میلیارد تومان رسید.

استاندار کردستان یادآور شد: کمک دولت به دهیاری‌ها نیز در سال گذشته ۳۲۵ میلیارد تومان بود که در سال ۱۴۰۱ این مبلغ ۲۵۰ میلیارد تومان بوده است.

زارعی‌کوشا به رویدادهای فرهنگی استان نیز اشاره کرد و یادآور شد: رویداد هزار دف در پالنگان با پیش بینی پنج هزار نفر جمعیت برنامه‌ریزی شد اما به رویداد منحصربفردی تبدیل شد که جمعیت بی‌شماری به این روستا مراجعه و در رویداد شرکت کردند.

وی اضافه کرد: اینگونه رویدادها در سایر روستاهای استان نیز برگزار شده و مورد استقبال مردم بوده است.

وی مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای استان و بازگشت ۴۰ هزار نفر مردم از روستا به شهر، اجرای راههای روستایی را از اقدامات انجام شده در دولت سیزدهم خواند و گفت: باید با همدلی و برادری بتوانیم برای خدمت به مردم گام برداریم.

کد خبر 6090695

دیگر خبرها

  • مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای کردستان از دستاوردهای دولت سیزدهم است
  • موضوع شوراها، مهمترین رکن قانون اساسی است
  • لزوم اتحاد کشورهای اسلامی در برابر ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی
  • برکناری پاک آیین/احمدی سرپرست روابط عمومی وزارت بهداشت شد
  • مدیر روابط عمومی وزارت بهداشت تغییر کرد
  • سرپرست مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت منصوب شد
  • ائمه معصومین(ع) سرآمدان گفت‌وگو بودند/نباید به مقدسات توهین شود
  • ائمه معصومین(ع) سرآمدانِ گفت‌وگو بودند/ احساس مسئولیت مسلمانان، نسبت به تمام بشریت
  • نهضت بازگشت به مساجد، به عنوان مهمترین پایگاه رسیدگی به مشکلات مردم
  • نمایش جدید آمریکا درباره غزه: تعیین نماینده ویژه!