Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،کوروش خسروی با بیان اینکه انرژی‌های تجدیدپذیر یکی از منابع جدید خلق ثروت در دنیاست، اظهار کرد: خورشید نیز یکی از منابع انرژی‌های تجدیدپذیر است که کشور ایران و به ویژه شهر اصفهان به میزان بسیاری از این نعمت برخوردار است.

وی افزود: از حدود 3 ماه پیش مطالعه‌ای را در مرکز مطالعات و پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان شروع کردیم و همکاران در این مرکز به این موضوع ورود پیدا کرده‌اند که به چه میزان از این انرژی خورشیدی در اصفهان استفاده می‌کنیم و به چه میزان شهر بر اثر استفاده نکردن از این انرژی زیان می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مرکز مطالعات و پژوهش های شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به اینکه اصفهانی‌ها سالیانه حدود 530 میلیارد تومان هزینه خرید برق و حدود 386 میلیارد تومان هزینه برای خرید گاز پرداخت می‌کنند، گفت: همچنین اصفهانی‌ها سالیانه برای گرم کردن آب گرم مورد نیاز خود برای استحمام و شست‌وشو حدود یک میلیون تن CO2 وارد اتمسفر می‌کنند و بیماری‌های ناشی از آن را خود باید تحمل کنند.

وی با تأکید بر اینکه این موارد اسراف‌هایی است که صورت می‌گیرد و در مقابل آن هیچ نتیجه مثبتی ندارد و ثروتمان نیز از دست می‌رود و انواع بیماری ها، مشکلات و آلودگی هوا را نیز متحمل می‌شویم، ادامه داد: طرح تبدیل اصفهان به شهر خورشیدی با این منظور طراحی شد که شهرداری شرایطی را فراهم کند که شهروندان، سرمایه‌گذاران و سازمان‌های مستقر در شهرداری به سمت استفاده از انرژی‌های خورشیدی حرکت کنند.

خسروری خاطرنشان کرد: انواع مشوّق‌ها، اجبارها، الزامات و فعالیت‌های فرهنگی را پیش‌بینی کردیم که این امر مهم تحقق پیدا کند که یک عدد بسیار کوچک که در حال حاضر اتلاف می‌شود، در سال 1400 از بین نرود.

وی عنوان داشت: براساس طرح تبدیل اصفهان به شهر خوشیدی، شهرداری باید برنامه‌ای را تنظیم کند که تا سال 1400 حدود 20 مگاوات ظرفیت تولید برق خورشیدی در شهر داشته باشیم و حدود 100 هزار آب‌گرم‌کن خورشیدی در اصفهان کار کنند تا از بخشی از این ضرر و زیان در شهر جلوگیری شود.

رئیس مرکز مطالعات و پژوهش های شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه این امر مهم زیرساخت‌های خاصی نیاز ندارد، یادآور شد: ارزان بودن انرژی بزرگ‌ترین مشکلی است که در کل کشور با آن مواجه هستیم و ارزان بودن انرژی سبب می‌شود که مردم به سمت سرمایه‌گذاری در استفاده از برق خورشیدی یا آب‌گرم‌کن خورشیدی نمی‌روند.

وی در ادامه بیان داشت: اگر تا حدودی قیمت انرژی در کشور ایران منطقی‌تر بود، به این میزان شاهد اتلاف و اسراف منابع نبودیم و قیمت‌های مناسب بزرگ‌ترین زیرساختی است که وجود ندارد و در حال حاضر وزارت نیرو به تحقق این امر مهم علاقه‌مند است از نظر فرهنگ‌سازی، دسترسی به انرژی خورشیدی و از نظر همت اصفهانی‌ها به استفاده از منابع ارزان قیمت با آسیب ناچیز زیست‌محیطی زمینه‌های تبدیل اصفهان  به شهر خورشیدی وجود دارد.

خسروی در پایان تأکید کرد: قیمت‌های نامناسب انرژی در کشور مشکل اصلی است که ناچار هستیم با مشوّق‌ها و انجام کارهای فرهنگی این نقیصه را جبران کنیم و به سمت استفاده از انرژی‌های خورشیدی حرکت کنیم.

 

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۹۹۹۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نصب ۱۲۰ پنل خورشیدی برای مددجویان خاتم


به گزارش خبرگزاری صداو سیما مرکز یزد، هاشمی پور از بهره برداری پنل‌های خورشیدی ۵ کیلوواتی در منزل ۶۷ مددجوی روستایی تحت حمایت این نهاد از ابتدای سال۱۴۰۳ خبر داد.


هاشمی پور اظهار داشت: ۱۲۰ پنل خورشیدی درشهرستان خاتم ازابتدای سالجاری درحال نصب است که ۶۷پنل درروستای بختیاری نصب می شود .


وی ادامه داد: طرح تولید برق خورشیدی با هدف ایجاد اشتغال و خودکفایی برای مددجویان تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی (ره) که هیچ منبع درآمد یا توان اشتغال ندارند، اجرا می‌شود.


رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) هرات گفت: این پنل‌ها باپرداخت تسهیلات قرض الحسنه ۱۵۰میلیون تومان بابازپرداخت هفت ساله است که هر پنل خورشیدی توانایی تولید ۵ کیلو وات در ساعت برق را دارد.

وی بیان کرد: در این طرح پس از نصب پنل ورود انرژی برق تولیدی به مدار، به طور متوسط در سال اول دو میلیون تومان و بعد از ۵ سال تا پنج میلیون تومان برای هر خانوار درآمد دارد.

هاشمی افزود: اجرای این پروژه‌ها به لحاظ فیزیکی فعالیت سختی برای مددجو ندارد و تنها باید افراد در حفظ و نگهداری آن دقت کافی را داشته باشند و به تمامی افراد بهره‌مند از طرح، آموزش لازم داده شده است.

دیگر خبرها

  • بومی‌سازی تولید پره توربین‌های کلاس F در سال جاری
  • بهره‌برداری از بزرگترین نیروگاه خورشیدی سقفی کشور در مشهد
  • خراسان شمالی آماده سرمایه‌گذاری در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر است
  • نصب ۱۲۰ پنل خورشیدی برای مددجویان خاتم
  • آمادگی کامل نیروگاه شهید مفتح برای تولید انرژی در پیک تابستان
  • افزایش حدود ۱۴۰۰ تایی اتوبوس های پایتخت در ۳۲ ماه اخیر
  •  افزایش حدود ۱۴۰۰ تایی اتوبوس‌های پایتخت در ۳۲ ماه اخیر/ ۲۵ میلیون یورو به نفع ایران عمل کردیم
  • اختصاص ۶۵ میلیارد ریال جایزه کم‌مصرفی به مشترکان کاشانی
  • خورشید: ساختار و چرخه حیات تنها ستاره منظومه شمسی
  • طرح یک شرکت آمریکایی برای نصب آینه در فضا برای تولید انرژی خورشیدی