Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@06:51:18 GMT

درد و دل‌های مدیرعامل عمران پردیس در جریان افتتاح

تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۹۰۰۹۴۰

درد و دل‌های مدیرعامل عمران پردیس در جریان افتتاح

در جریان افتتاح ۳۰۰۶ واحد مسکن مهر شهر پردیس که صبح امروز انجام شد، مدیرعامل عمران پردیس از سرعت پایین ارائه خدمات زیربنایی و روبنایی گلایه کرد.

به گزارش ایسنا، افتتاح ۳۰۰۶ واحد مسکن مهر شهر جدید پردیس که صبح امروز انجام گرفت با درد و دل‌های مدیرعامل شرکت عمران پردیس همراه بود که از آماده نبودن خدمات زیربنایی و روبنایی مسکن مهر این شهر گلایه داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شروع افتتاح با حضور در مدرسه حکیم ابوالقاسم فردوسی همراه بود، سعید غفوری با اشاره به افتتاح این مدرسه، گفت: دانش‌آموزانی که در آینده اینجا درس می‌خوانند هیچ تقصیری ندارند که چه کسی بنای مسکن مهر را گذاشته یا چرا پروژه طولانی شده است، آنها آینده‌سازان این کشور هستند و مشکلات ما نباید به آنها ارتباط پیدا کند.

وی با بیان اینکه قبل از ما ۱۸ مدرسه در پردیس ساخته شده بود، گفت: بعد از اینکه مسئولیت را تحویل گرفتیم هشت مدرسه را نیز ساختیم. ۲۵ مدرسه نیز در دست احداث داریم اما سرریز جمعیت در همین فاز سه که امروز دو مدرسه فردوسی و رودکی را در آن افتتاح می‌کنیم باعث شده مدارس دو شیفته فعالیت کنند.

غفوری اذعان کرد: ما یک بار ظلم کردیم که یک پروژه را شتاب‌زده آغاز کردیم ولی باید به هر حال آن را جمع و جور کنیم. تنها کاری که الان باید بکنیم این است که سرعت خدمات را بالا ببریم و کیفیت را افزایش دهیم. همکاران من واقعا شبانه‌روز تلاش می‌کنند اما من هنوز راضی نیستم.

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پردیس تصریح کرد: با وجود فشارهای زیادی که به پیمانکاران آورده‌ایم تازه توانسته‌ایم ۲۴ هزار و ۶۰۰ واحد را تحویل دهیم یعنی حدود یک سوم از کل واحدهای مسکن مهر پردیس. باید واقعیت‌ها را به مردم بگوییم. مردم خیلی صبور و فهیم هستند و ما شرمنده آنها هستیم.

وی این را هم گفت که در فاز ۹ جدید و قدیم واحدهایی را آماده افتتاح داریم که گاز آنها وصل نشده و اگر این کار انجام می‌شد امروز می‌توانستیم آنها را افتتاح کنیم.

غفوری با بیان اینکه ۳۸ هزار واحد مسکن مهر در پردیس به مرحله نازک‌کاری رسیده، گفت: اگر یکسری منابع مالی در جهت تامین خدمات زیربنایی و روبنایی تامین شود، افتتاح‌های آینده به سرعت انجام خواهد شد.

در ادامه حبیب‌الله طاهرخانی مدیرعامل شهرهای جدید گفت:‌ موضوع مسکن مهر صرفا ساخت واحدهای مسکونی نیست. بخش عمده ساختمان‌ها به پایان رسیده اما مساله اصلی به محوطه‌سازی، آماده‌سازی، تامین زیرساخت‌ها و خدمات روبنایی مربوط می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: متاسفانه از ابتدای این طرح منابعی برای این خدمات پیش‌بینی نشده بود. آورده متقاضیان هم نمی‌توانست این نوع هزینه‌ها را پوشش دهد.

مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید با اشاره به وعده دولت قبل مبنی بر اینکه مسکن مهر را ۱۸ یا ۲۴ ماهه تحویل می‌دهیم، گفت: با این وعده وارد فرآیند شده‌اند اما مشکلات به مرور خود را نشان داد با این وجود شرکت عمران حداکثر توان خود را برای افتتاح سایت‌های مسکن مهر به کار می‌برد.

وی افزود: همین دو مدرسه‌ای که امروز افتتاح می‌کنیم حدود ۱۰ میلیارد تومان هزینه برده است. حدود ۳۰ مدرسه دیگر نیاز داریم که ۱۵۰ میلیارد تومان پول نیاز دارد، ‌این نشان می‌دهد پروژه‌ای آغاز شده که حیطه آن بسیار گسترده است و نیاز به منابع مالی گسترده دارد.

طاهرخانی تاکید کرد: ما تعهد خدمات روبنایی را می‌پذیریم، باید محیط زندگی مناسبی را برای ساکنان ایجاد کنیم.

مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید ادامه داد: فقدان خدمات، کیفیت زندگی را در این سایت‌ها کاهش می‌دهد. همین کسانی که برای تحویل واحد به ما فشار می‌آورند اگر بدون خدمات در این واحدها ساکن شوند متضرر خواهند شد.

وی با بیان اینکه بسیاری از سایت‌های مسکن مهر ۳۰ درصد ساکن شده‌اند، گفت: علت این موضوع این است که خدمات ایجاد نشده است.

طاهرخانی یادآور شد: همه منابع مالی مسکن مهر همان ۵۰ هزار میلیارد تومان و آورده مردم بود اما خوشبختانه سال گذشته دولت هزار میلیارد تومان در اختیار پروژه‌های مسکن مهر قرار داد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۰۰۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدرسه ملی روایت در سمنان افتتاح شد

مدرسه ملی روایت سمنان با حضور محمدمهدی دادمان رییس حوزه هنری انقلاب اسلامی و دیگر مسوولان ملی و استانی افتتاح و حکم ریاست این مدرسه به حسینعلی جعفری از نویسندگان برجسته این استان تحویل شد.

روایت موثر در جهت‌گیری افکار و جریان‌سازی

مدیر دفتر ادبیات داستانی حوزه هنری انقلاب اسلامی گفت: روایت چیزی است که با آن می‌فهمیم چطور و چگونه عمل کنیم، درک ما را از زندگی بهبود می‌بخشد و در جهت‌گیری افکار موثر است.

بهزاد دانشگر با اشاره به تحقق وعده صادق، افزود: در آستانه تحقق این دستاورد ۲ روایت شکل گرفت یک روایت باید پاسخ داده شود و روایت دیگر در برابر ظلم باید ایستاد.

وی با بیان اینکه روایت اهمیت زیادی دارد، تصریح کرد: روایت می‌تواند عامل پویایی، ایستادگی و مقاومت باشد.

مدیر دفتر ادبیات داستانی حوزه هنری انقلاب اسلامی در توصیف ارزشمندی و جایگاه روایت اظهار کرد: از عواملی که فلسطین همچنان ایستادگی و مقاومت می‌کند دلگرمی آنان به روایت پایداری است.

ادبیات پایداری سرمایه یک ملت است

پیشکسوت حوزه ادبیات پایداری گفت: روایت یا داستان معماری دارد که در ذهن می‌ماند، این ماندگاری زمینه‌ساز اشاعه آن روایت یا داستان است.

مرتضی سرهنگی در این آیین افزود: ادبیات پایداری از دارایی ملی هر کشوری محسوب می‌شود و باید این ادبیات حفظ و به نسل آینده منتقل شود، زیرا گردآوری و حفظ روایت‌ها با هدف اطلاع‌رسانی به نسل آینده جامعه تلاش برای حفظ نظام جمهوری اسلامی است.

وی با بیان اینکه روایت رشادت‌ها و جانفشانی‌ها برای حفظ کشور در حدانتظار نیست، اضافه کرد: وقتی که جامعه بداند کشور با چه سختی و قیمتی حفظ شد، بدون شک آحاد جامعه به ویژه نسل جوان در حفظ آن بیش از پیش تلاش می‌کنند و قدر می‌دانند.

پیشکسوت حوزه ادبیات پایداری گفت: مدرسه ملی روایت بستری برای بیان روایت‌ها و جانفشانی‌هاست، شاید بتوان با کتاب‌ها قیمت تمام شده جنگ را در آورد، این قیمت هنوز درنیامده است.

رمز ماندگاری روایت انقلاب اسلامی استفاده از زبان هنر است

معاون راهبری استان‌های حوزه هنری انقلاب اسلامی گفت: اگر در جنگ روایت‌ها، روایت درست ارائه نشود، روایت‌ها تحریف خواهد شد.

سعید لشکری در این آیین افزود: روایت انقلاب اسلامی با زبان هنر رمز ماندگاری آن است و مدرسه ملی روایت این راهبرد را دنبال می‌کند.

وی ادامه داد: مدرسه ملی روایت خلاصه در انقلاب و دفاع مقدس نیست و رویکرد بوم‌گرایانه نیز در این مدرسه مورد توجه است و سمنان میراث‌دار بزرگانی، چون شیخ علاءالدوله سمنانی، بایزید بسطامی، شیخ ابوالحسن خرقانی است و با تکیه بر میراث‌داری و ظرفیت‌ها و توانمندی‌های نیروی انسانی، این دیار برای راه‌اندازی مدرسه ملی روایت انتخاب شد.

معاون راهبری استان‌های حوزه هنری انقلاب اسلامی گفت: پیش‌بینی می‌شود طی پنج ساله آینده کتاب‌های زیادی در روایت بزرگان و شهدای استان سمنان نوشته شود.

حفظ هویت و اصالت ملی در سایه روایت درست

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان گفت: مدرسه ملی روایت یک ظرفیت ذهنی ارزشمند برای معرفی اصالت و پیشینه این دیار است.

فرج‌الله شوشتری در این آیین افزود: جنگ امروز، جنگ روایت‌هاست و افتتاح مدرسه ملی روایت اقدامی ارزشمند برای ارایه درست روایت‌ها و معرفی هویت و خنثی‌سازی دسیسه دشمنان است.

رییس حوزه هنری سمنان گفت: سمنان استانی روایت نشده در هنر انقلاب است و با وجود ظرفیت‌هایی که دارد در کشور ناشناخته است.

محمداصغرزاده در این آیین افزود: راه‌اندازی مدرسه ملی روایت در خانه تاریخی خطیبی سمنان اقدامی ارزشمند در معرفی ظرفیت‌های این استان است.

وی ادامه داد: خانه تاریخی خطیبی در تملک شهرداری سمنان است که با مرمت مشارکتی این بنا برای چندین سال در اختیار حوزه هنری قرار گرفته و مکان مدرسه ملی روایت است.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • شهرداری سنندج برابر قانون با تخلفات ساختمانی برخورد کند
  • بیمارستان شهدای نفت گچساران در هفته دولت افتتاح می‌شود
  • هزینه مسکن ملی پرند متری ۱۰ میلیون تومان برآورد می شود
  • مدرسه ملی روایت در سمنان افتتاح شد
  • مردم ماشین و طلا بفروشند، خانه بسازند
  • اهدای زمین رایگان بهترین راه خانه‌دار کردن مردم است
  • پردیس فرهنگ و رسانه تبریز آماده افتتاح شد
  • حل دو مشکل اصلی در بزرگراه آزادگان | فاز دوم فتح-باغستان تا پایان شهریور افتتاح می شود
  • شهر صدرا کمبود مدرسه دارد/ آماده استقرار ادارات مختلف هستیم
  • تولید بیش از ۲۶۰ هزار تن آسفالت در مجتمع تولیدی صفه اصفهان