Web Analytics Made Easy - Statcounter

وین - ایرنا - «مارتین شولتس» رئیس حزب سوسیال دمکرات آلمان گفت که امانوئل مکرون رئیس جمهوری فرانسه و سایر رهبران اروپایی از او خواسته اند با پیوستن به دولت جدید آنگلا مرکل در آلمان ، برای اجرای اصلاحات در اتحادیه اروپا تلاش کند.

به گزارش روز سه شنبه ایرنا، شولتس روز دوشنبه اعلام کرد که 'احزاب خواهری' در اروپا و برخی رهبران اروپا، او را تشویق کرده اند که در تشکیل چهارمین دولت آنگلا مرکل مشارکت و به اجرای اصلاحات اروپایی کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شولتس در یک کنفرانس خبری گفت: گفتگوهای تلفنی و همچنین تبادل مکاتبات الکترونیکی که تا کنون داشته ام ، همگی در این زمینه اجماع نظر دارند و پیام همه آنان این است که 'آلمان باید سیاست پیشروانه ، اجتماعی تر و پویاتر درباره اروپا اتخاذ کند' .
وی با بیان اینکه 'ما پیام آنان را بسیار جدی می گیریم ' در عین حال گفت که اگر حزب چپ میانه سوسیال دمکرات به دولت جدید آلمان بپیوندد یا امکان تشکیل دولت اقلیت توسط حزب مرکل را فراهم کند، اوضاع در برلین همانند گذشته نخواهد بود.
شولتس گفت: احزاب چپ گرای اروپا و دولت مکرون علاقه زیادی دارند که شاهد از میان برداشته شدن موانع از سوی برلین بر سر راه اصلاحات منطقه یورو باشند.
پیش از این روزنامه 'فرانکفورتر آلگماینه تسایتونگ' در شماره روز یکشنبه نوشته بود که مکرون و الکسیس چیپراس نخست وزیر یونان از رئیس حزب سوسیال دمکرات آلمان خواسته اند ائتلاف دولتی با حزب راست میانه دمکرات مسیحی مرکل را چهار سال دیگر تمدید کند.
شولتس در گذشته از منتقدان سرسخت موضع برلین در حمایت از سیاست های ریاضتی و فشار بر کشورهای بحران زده در جریان بحران منطقه یورو برای اجرای اصلاحات گسترده در ازای کمک های مالی بود.
مکرون رئیس جمهوری فرانسه خواستار اجرای اصلاحات گسترده اقتصادی و مالی در اروپا از جمله وزیر دارایی و بودجه مشترک شده ؛ ایده ای که با استقبال زیادی در دولت مرکل رو به رو نشده است زیرا دولت آلمان نگران است که چنین اصلاحاتی ممکن هزینه زیادی برای اقتصاد آلمان داشته باشد.
به گزارش ایرنا، مرکل که به علت شکست مذاکرات برای تشکیل دولت ائتلافی باجدی ترین بحران سیاسی دوران زمامداری 12ساله خود رو به رو شده است، در پی اعلام آمادگی سوسیال دمکرات ها برای مذاکره، روز شنبه هفته گذشته ابراز امیدواری کرد که بتواند به زودی دولت تازه را تشکیل دهد.
بن بست سیاسی در آلمان پس از آن ایجاد شد که مذاکرات مقدماتی حزب دمکرات مسیحی مرکل با دو حزب دمکرات های آزاد (لیبرال) و سبزها (برای تشکیل ائتلاف موسوم به جامائیکا) به علت اختلافات در مورد سیاست های مختلف پس از حدود یک ماه ، هفته گذشته به شکست انجامید. اکنون مرکل با دو گزینه تشکیل دولت موسوم به ائتلاف بزرگ با حزب سوسیال دمکرات یا دولت اقلیت - به احتمال فراوان با حزب سبزها - رو به رو است که در این صورت هم به همراهی حزب سوسیال دموکرات در پارلمان نیاز خواهد داشت.
حزب سوسیال دمکرات آلمان شریک دولت ائتلافی قبلی روز جمعه هفته گذشته با تغییر موضع قبلی اعلام کرد که آماده مذاکره با حزب مرکل برای خروج از بن بست سیاسی است و بدین ترتیب امیدها برای اینکه مرکل بتواند از این بن بست خارج شود افزایش یافت. اما «جولیا کلوکنر» (Julia Kloeckner) معاون حزب دمکرات مسیحی روز دوشنبه پس از جلسه این حزب در برلین گفت که مذاکرات تا سال جدید میلادی (2018) - بیش از 3 ماه پس ازانتخابات پارلمانی 24 سپتامبر (دوم مهر ماه) آغاز نخواهد شد .
اروپام**1078** خبرنگار: بابک جعفری **انتشار: زهرا هژبری

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۰۳۰۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بحران سیاسی در اسکاتلند با کناره گیری وزیر اول

حمزه یوسف، وزیر اول اسکاتلند در پی مناقشات درون ائتلافی با شرکای خود بر سر برخی مسائل ناچار به کناره گیری شد و این کشور را با بحران مواجه کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه "تاگس سایتونگ" آلمن در مطلبی نوشت: حمزه یوسف در جریان اعلام استعفای خود از سمت نخست وزیری اسکاتلند و رهبر حزب ملی این کشور (SNP) بعدازظهر امروز دوشنبه در مقابل مطبوعات قرار گرفته گفت: اکنون تنها می خواهد تا زمانی که SNP جانشین وی را انتخاب کند، در این سمت بماند. این حزب 28 روز فرصت دارد تا این کار را انجام دهد.

در 29 ماه مارس 2023، حمزه یوسف اولین وزیر اول اسکاتلند و اولین رهبر مسلمان دموکراسی مدرن اروپای غربی شد و جانشین نیکولا استورجن مستعفی شد. اما درست بیش از یک سال بعد، او اکنون پس از درهم شکستن دولت مشترک با سبزها، کناره گیری می کند.

هفته گذشته، یوسف به طور ناگهانی به توافقنامه تقسیم قدرت بین حزب متبوعش اس‌ان‌پی یا حزب ملی اسکاتلند و حزب سبز پایان داد به این امید که بتواند رهبری دولت اقلیت را به دست بیاورد، اما بلافاصله احزاب مخالف پیشنهاد رأی عدم اعتماد به او را ارائه کردند.

بخت حزب استقلال‌طلب اس‌ان‌پی در بحبوحه رسوایی بودجه و استعفای یکی از رهبرانش در سال گذشته دچار تزلزل شده است. این حزب همچنین درگیر اختلافات داخلی بر سر شیوه تلاش برای جلب نظر رأی‌دهندگان در موضوع رأی اعتماد بوده است.

یوسف پیشتر گفته بود «کاملاً مطمئن است» که می‌تواند رأی اعتماد مخالفان سیاسی را به دست آورد، اما چنان که تا روز دوشنبه به نظر می‌رسید، پیشنهاد او برای مذاکره با احزاب دیگر برای تقویت دولت اقلیت‌اش بی‌اثر بوده است.

پاتریک هاروی، رهبر سبزهای اسکاتلند، به رادیو بی‌بی‌سی گفت که یوسف نتوانسته حزب خودش را متقاعد کند که از او در گرفتن رأی حمایت کند و بنابراین گزینه‌های اندکی برای یوسف باقی مانده است.

در این شرایط رای اعتماد پارلمان اسکاتلند که قرار بود روز چهارشنبه برگزار شود، در معرض خطر لغو قرار گرفت. یوسف با استعفای خود از این امر جلوگیری کرد.

SNP 63 کرسی از 129 کرسی پارلمان اسکاتلند را در اختیار دارد.

یوسف تنها 13 ماه رئیس SNP و در نتیجه وزیر اول اسکاتلند بود. سلف او، الکس سالموند، که اکنون حزب کوچک آلبا را رهبری می‌کند، با تمسخر او را «حمزه کوتاه» خطاب می‌کند.

در مارس سال گذشته، یوسف جانشین نیکولا استورجن، نخست وزیر اسکاتلند شد که در آن زمان به طور غیرمنتظره ای از سمت خود کنار رفت. با این حال، او مورد استقبال مردم اسکاتلند قرار نگرفت و به طور فزاینده ای خود را در مسیر برخورد با شرکای ائتلافی خود از حزب سبز قرار داد. در چندین جبهه، سبزها بر مسیری «مترقی» تر از آنچه حمزه یوسف تمایل داشت، اصرار داشتند. در سیاست انرژی هم اختلاف نظرهایی وجود داشت.

اعتراضات شدید در فراکسیون سبز در ماه جاری هنگامی که یوسف اهداف کاهش آلودگی 2030 ائتلاف را کاهش داد، جرقه زد. به طور کلی، بسیاری از سیاستمداران سبز در دولت ائتلافی این انتقاد را وارد می کنند که SNP تحت رهبری یوسف بیشتر و بیشتر به سمت راست حرکت می کرد". این منجر به درخواست ها برای رای گیری در مورد ادامه ائتلاف در صفوف سبزها شدو

اما پنجشنبه گذشته، یوسف بدون هیچ هشدار قبلی دو وزیر سبز خود را برکنار کرد. ظاهراً به او توصیه شده بود که چنین اقدامی را برای تقویت اقتدار SNP انجام دهد. در واقع یوسف با این اقدام یک شبه اساس سیاست خود را ویران کرد.

بدون سبزها، SNP تنها 63 کرسی دارد، در حالی که مخالفان 65 کرسی دارند. محافظه کاران اسکاتلند به سرعت نسبت به شخص یوسف و حزب کارگر اسکاتلند هم اعلامیه عدم اعتماد علیه کل دولت SNP را اعلام کردند.

در نهایت تنها کاری که یوسف باید انجام می داد این بود که استعفا دهد. SNP اکنون در تلاش است تا ائتلاف شکست خورده با سبزها را ترمیم کند. آنچه SNP، سبزها و آلبا را متحد می کند، هدف استقلال ملی اسکاتلند است.

یوسف هفته گذشته اعلام کرد که ائتلاف حزبش با سبزهای اسکاتلند پس از اختلاف بر سر اهداف اقلیمی را می شکند و اعلام کرد که می خواهد یک دولت اقلیت را رهبری کند.

یوسف هنگام اعلام استعفای خود به خاطر شکست در ائتلاف عذرخواهی کرد. در عین حال، او ابراز اطمینان کرد که جانشین او می تواند با موفقیت یک دولت اقلیت را رهبری کند.

اکنون SNP باید نامزدی را برای این پست معرفی کند. جان سوینی، معاون سابق دولت و کیت فوربس، نماینده پارلمان، که در مارس 2023 رای داخلی حزب را به یوسف باختند، متقاضیان احتمالی محسوب می شوند. نیل گری، وزیر بهداشت و جنی گیلروت، وزیر آموزش و پرورش نیز از نامزدهای احتمالی هستند. اگر پارلمان ظرف 28 روز به نخست وزیر جدید رای ندهد، انتخابات زودهنگام برگزار خواهد شد. احزاب مخالف در این شرایط خواستار رأی گیری فوری شدند.

بالا گرفتن بحث‌ها در جزایر اورکنی اسکاتلند برای جدایی از انگلیس

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عربستان برای حمایت از اسرائیل ائتلاف عربی تشکیل می‌دهد
  • تلاش مکرون برای تبدیل اتحادیه اروپا به قدرت هسته ای مستقل
  • بحران سیاسی در اسکاتلند با کناره گیری وزیر اول
  • دانشگاه کلمبیا: با رهبران دانشجویان درباره اعتراضات به اسراییل به توافق نرسیدیم
  • درخواست آمریکا : سیستم مشترک دفاع هوایی کشورهای عربی مقابل ایران
  • درخواست نمایندگان پارلمان اروپا برای تقویت دفاع ضد جاسوسی
  • اعلام آمادگی مکرون برای استفاده از سلاح هسته ای علیه روسیه
  • مکرون دوباره طرح کاربرد سلاح هسته‌ای در مقابل روسیه را مطرح کرد
  • تشکیل ائتلاف جهانی نخبگان دانشگاهی برای کمک به احقاق حق مردم فلسطین
  • تشکیل ائتلاف جهانی نخبگان دانشگاهی برای کمک به احقاق حق مردم فلسطین