Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@03:37:32 GMT

ایجاد مرکز لرستان‌شناسی در دانشگاه لرستان

تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۹۰۵۴۳۱

ایجاد مرکز لرستان‌شناسی در دانشگاه لرستان

معاون پژوهشی دانشگاه لرستان بر ایجاد مرکز لرستان شناسی در این دانشگاه تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر محمد فیضیان در جلسه‌ی اعضای هیات علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه لرستان اظهار کرد: برنامه این است که جلسات با مدیران و اعضای هیات علمی دانشکده‌ها برای بررسی مسائل و مشکلات حوزه پژوهش و تقویت ارتباط بین دانشگاه با صنعت و جامعه، تداوم داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی بیان کرد: برای هر دانشکده‌ای، معاونت پژوهشی ایجاد شده و آنها موظف هستند مشکلات حوزه‌ پژوهش دانشکده‌ها را پیگیری کنند.

معاون پژوهشی دانشگاه لرستان تصریح کرد: تلاش می‌کنیم مشکلات حوزه‌ چاپ و توزیع کتاب‌های نوشته شده توسط اعضای هیات علمی، رفع شوند.

وی به معاون هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان که در جلسه حضور داشت، پیشنهاد داد در راستای تقویت ارتباط بین دانشگاه و جامعه، از اعضای هیات علمی دانشگاه لرستان به‌عنوان مشاور و نیز به‌عنوان عضو شورای پژوهشی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، استفاده شود.

فیضیان برایجاد مرکز لرستان‌شناسی در دانشکده ادبیات و علوم انسانی تاکید کرد و گفت: همانطوری که مرکز تحقیقات بلوط در دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، ایجاد شده نیاز است این مرکز لرستان‌شناسی نیز در دانشگاه لرستان ایجاد شود.

وی تأکید کرد:تعامل و ارتباط بین دانشگاه و دستگاه‌ها و ادارات اجرایی استان باید بیشتر از گذشته تقویت شود و گسترش یابد.

در ادامه این نشست دکتر سیدمحمود میرزایی‌الحسینی معاون آموزشی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه لرستان با بیان اینکه ساز و کار حمایت از چاپ و توزیع کتاب‌های نوشته شده توسط اعضای هیات علمی، اصلاح شود، افزود: دانشگاه باید با شرکت‌های معتبر انتشاراتی و توزیع کتاب، قرارداد منعقد کند تا اعضاء هیات علمی، مجبور نشوند شخصاً و با تعداد تیراژ پایین کتاب، اقدام به توزیع آن کنند.

وی افزود: هزینه‌های شرکت اعضای هیات علمی در کارگاه‌های تخصصی خارج از کشور، پرداخت شود.

معاون آموزشی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه لرستان گفت: ضعف‌ها و کاستی‌های شیوه‌نامه‌ گرنت، اصلاح شود و برای نمونه، به هر مقاله، دو امتیاز تعلق گیرد.

در ادامه این جلسه دکتر داریوش یاراحمدی، رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه لرستان، بیان کرد: مشکلات باید در چنین جلساتی بیان شوند و اینگونه جلسات به‌صورت منظم تداوم داشته باشد.

در ادامه این نشست فرید رحمتی معاون هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان، اضافه کرد: این اداره‌ کل، آمادگی دارد برای تسریع در روند چاپ کتاب‌ها مساعدت‌های بیشتری داشته باشد و از نقطه نظرات اعضای هیئت علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی استفاده کند.

وی اظهار کرد: با توجه به ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های هنری، تاریخی و گردشگری لرستان، دانشکده هنر در دانشگاه لرستان ایجاد شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۰۵۴۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهتمام به مسائل سیاسی جامعه و بندگی از ویژگی‌های استاد مطهری بود

ایسنا/لرستان مدیر خانه گفت‌وگوی آزاد دانشگاه لرستان گفت: اهتمام به مسائل سیاسی جامعه و عبودیت و بندگی خالصانه از ویژگی‌های استاد مطهری بود.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا خدایی در آیین تجلیل از برترین‌های آموزشی عضو هیأت علمی دانشگاه لرستان و اساتید پیشکسوت این دانشگاه که به‌مناسبت گرامیداشت روز معلم برگزار شد، بیان کرد: از مهم‌ترین خصلت‌های استاد مطهری، زبان‌شناسی قرآن از و زبان‌شناسی مخاطب بود.

عضو هیأت علمی دانشگاه لرستان با بازشماری خصوصیات شش‌گانه زبان‌شناسی مخاطب، جامع‌نگری در دین، مسأله‌محوری و تفکر انتقادی، روش اجتهادی در پاسخگویی شبهه‌ها، توجه و اهتمام به مسائل سیاسی جامعه و عبودیت و بندگی خالصانه را از ویژگی‌های استاد مطهری دانست.

وی با اشاره به سیر عقلی مباحث استاد مطهری و کتاب مسأله‌ی حجاب ایشان، مرکز ثقل و علت العلل خصلت‌های شش‌گانه مرحوم مطهری را روحیه عبودیت و بندگی آن معلم نمونه دانست و گفت: رعایت حریم شرع، تضرع، راز و نیاز در دل سحر و احترام به خانواده و پدر و مادر از ابعاد این عبودیت و بندگی شهید مطهری بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ابلاغ مصوبه‌ای درباره «هیات علمی دانشگاه فرهنگیان»
  • پنج استاد دانشگاههای استان اصفهان در فهرست استادان نمونه کشوری
  • حکم رییس دانشگاه تهران برای همسر و معاون رییس جمهور
  • پنج اصفهانی در فهرست استادان نمونه کشوری
  • ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران
  • دو عضو هیات ‌علمی‌ دانشگاه شهید چمران اهواز در جمع استادان نمونه کشوری
  • عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی، استاد نمونه کشوری
  • جشنواره سراسری اقوام ایران زمین در لرستان برگزار می‌شود
  • روند انتخاب اساتید نمونه کشوری تشریح شد
  • اهتمام به مسائل سیاسی جامعه و بندگی از ویژگی‌های استاد مطهری بود