Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام‌جمعه بروجرد بر لزوم آسیب‌شناسی اقامه نماز در جامعه و در سطح مدارس و ادارات تأکید کرد و گفت: باید علل کم رونق شدن مساجد در شهرستان بروجرد بررسی شود و درصدد رفع این مشکلات برآییم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بروجرد، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسن ترابی ظهر امروز در جلسه شورای فرهنگ عمومی این شهرستان با تبریک فرارسیدن میلاد پیامبر اعظم(ص) و امام جعفر صادق(ع) اظهار داشت: امت اسلامی باید تلاش کند خود را برای عمل به تعالیم پیامبر گرامی اسلام(ص) آماده کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برکت وجود پیامبر اکرم(ص) برخواسته از اخلاق بی‌نظیر آن دردانه خلقت است و جامعه اسلامی باید متخلق به اخلاق اسلامی باشد چراکه هدف از بعثت نبی مکرم اسلام  برپایی جامعه‌ای بر مبنای اخلاق اسلامی بود.

امام‌جمعه بروجرد با اشاره به فاصله گرفتن جامعه اسلامی امروز از اخلاق نبوی عنوان کرد: جامعه اسلامی امروز ما فرسنگ‌ها با تعالیم نبوی فاصله گرفته و در این زمینه نیز کمتر کاری انجام می‌شود به‌گونه‌ای که امروز جامعه ما ازنظر اخلاقی دچار انحطاط  و سقوط شده و نه‌تنها پیشرفتی در این زمینه حاصل نشده بلکه تنزل نیز داشته است.

وی بابیان اینکه برای رسیدن به جامعه متخلق به اخلاق نبوی در حد توان خود تلاش نمی‌کنیم، تصریح کرد: اقدامات انجام‌شده متناسب با نیاز جامعه نیست بنابراین روز ب روز جامعه ازنظر اخلاقی سقوط مس کند و کمتر به این مسائل توجه می‌شود درحالی‌که باید مسئولان و بزرگان جامعه برای این فساد اخلاقی چاره‌اندیشی کنند.

ترابی دعوت به وحدت و تقویت پایه‌های آن را از اصلی‌تر ین تعالیم نبی مکرم اسلام برشمرد و گفت: این امور از تعالیم پیامبر اکرم(ص) است که جامعه امروز ما به‌شدت به آن‌ها نیازمند است و با توجه به وضعیت جوامع اسلامی و وسیع‌تر شدن دامنه سلطه بیگانگان و ریختن خون مسلمانان درنهایت مظلومیت و اوج‌گیری مسلمان کشی به دست مسلمانان نیاز به گسترش اخلاق نبوی روزبه‌روز گسترش می‌یابد.

وی اقامه نماز در جامعه را از دیگر تعالیم اصلی پیامبر اکرم(ص) دانسته و بیان کرد: یکی از وظایف نظام دینی اقامه نماز در جامعه است که در این امر آن‌گونه که شایسته است عمل نشده و حتی در مرحله گزارش دهی نیز نمی‌توانیم گزارش وضعیت موجود را بدهیم.

امام‌جمعه بروجرد بر لزوم آسیب‌شناسی اقامه نماز در جامعه و در سطح مدارس و ادارات تأکید کرد و گفت: برای شناسایی آسیب‌های برپایی نماز جماعت در مساجد نیاز به آگاهی از وضعیت موجود است و باید علل کم رونق شدن مساجد بررسی شود و درصدد رفع این مشکلات برآییم.

وی از اعضای شورای فرهنگ عمومی شهرستان بروجرد خواست با بررسی دقیق نسبت به این موضوعات در انجام تحقیقات میدانی تلاش کنند تا خروجی جلسات خروجی تأثیرگذاری باشد و اظهار داشت: متأسفانه خروجی اغلب جلسات خروجی تأثیرگذاری نیست و بیشتر به دنبال رفع تکلیف هستیم درحالی‌که اعضای شورای فرهنگ عمومی حساب‌شده تعریف‌شده‌اند و باید نسبت به رفع این مشکلات همت کنند.

ترابی با انتقاد از اینکه جلسات شورای فرهنگ عمومی به سمت روزمرگی پیش رفته از اعضای جلسه خواست مسائل و مشکلات طرح‌شده را به‌صورت علمی آسیب‌شناسی کنند و گزارش‌های لازم را در این زمینه ارائه  دهند.

انتهای پیام/

R41450/P1486/S6,72/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۰۷۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نسل کنونی جامعه در جنگ تمام عیار رسانه ای قرار دارند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حامد امامی نژاد بعدازظهر سه‌شنبه در نشست بازیگران زندگی با هدف پیشگیری از آسیب های اجتماعی، اظهار کرد: چنانچه مهارت‌های ارتباطی در خانواده اصلاح شود و توانایی ارتباط افزایش یابد، می‌توان ۷۰ تا ۸۰ درصد مسائل خود را در خانواده حل کرد.

مشاوره خانواده و عضو حوزه علمیه قم افزود: ارتباط در تعریف علمی، فرایندی است که در آن افکار، عقاید، احساسات، مفاهیم و معانی از طریق پیام‌های کلامی و غیرکلامی منتقل می‌شوند.

حجت الاسلام امامی نژاد تصریح کرد: توجه، تایید و تشویق و ابراز همدلی، مهارت‌های لازم برای مشاوره است، در همدلی می‌توان با طرف مقابل مخالف بود، اما با درک نظرات و شرایط، نگاه متفاوت او را پذیرفت.

وی با اشاره به اینکه ارتباطات موفق وجه تمایز زوجین است، گفت: ارتباط موفق دارای چهار رکن شنیدن فعال، بیان احساسات، افکار و عقاید و بهره گیری مناسب از روش‌های غیرکلامی و سبک ارتباطی مؤثر است.

این مشاور خانواده با بیان اینکه نسل کنونی جامعه در یک جنگ تمام عیار رسانه ای قرار گرفته اند، گفت: می طلبد والدین با نوجوان خود در مورد احساسات و نیازهایشان صحبت کنند.

حجت الاسلام امامی نژاد تصریح کرد: محدودیت فرزندان باید به گونه‌ای باشد که به نوجوان کمک کند تا مسئولیت‌پذیری را بیاموزد و از آسیب‌های احتمالی دور بماند.

برنامه های فرهنگی ارشاد در راستای کاهش آسیب های اجتماعی تقویت می شود

رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ساوه نیز گفت: برنامه بازیگران زندگی با موضوع پیشگیری از آسیب های اجتماعی با مشارکت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ساوه، اداره آموزش و پرورش و کانون خدمت رضوی با حضور والدین, معلمین و دانش آموزان مقطع متوسطه با حضور مشاورین و اساتید حوزه برگزار شود.

اصغر مظفری افزود: هدف اصلی از اجرای برنامه های فرهنگی، ارتقای خودآگاهی در بین جوانان، خانواده و گاهی بانوان به عنوان قشر تاثیرگذار جامعه، عنوان کرد.

وی گفت: با توجه به اهمیت نقش مادر در سلامت خانواده و جامعه و تاثیر آن در پیشرفت جوامع، دشمن از ابزارهای مختلف رسانه ای، در صدد ضربه زدن به این جایگاه مقدس و نهاد خانواده است و با تمام توان به میدان آمده است که در این میان بانوان اندیشمند و انقلابی ایران اسلامی با افق دید وسیع نسبت به تربیت دینی و آینده جامعه، دشمن را در رسیدن به این اهداف شوم ناکام می گذارد.

وی برگزاری نمایش های شاد اجتماعی با موضوع پیشگیری اعتیاد، طلاق و خودکشی، خوانش شعر طنز محلی، موسیقی محلی و اجرای نمایش از دیگر برنامه های ارشاد در راستای کاهش آسیب های اجتماعی عنوان کرد.

کد خبر 6093497

دیگر خبرها

  • شهید مطهری  و آسیب شناسی انقلاب
  • نسل کنونی جامعه در جنگ تمام عیار رسانه ای قرار دارند
  • ارتقا دانشی و عملیاتی در حوزه اخلاق نیاز جامعه امروز است
  • غزه امروز دایره المعارف پرآوازه بی‌اخلاقی‌های غرب است
  • کمبود ۶۰ هزار مربی پرورشی در مدارس کشور/ ۱۱ هزار مربی پرورشی جذب می‌کنیم
  • آسیب‌های موجود در جامعه به واسطه فقدان اقامه نماز است
  • آموزش و پرورش نه مسئله با اولویت، بلکه مسئله نخست کشور است
  • آموزش و پرورش نه مسئله با اولویت، بلکه مسئله اول کشور است
  • آموزش و پرورش برای ما «مساله اول کشور» است
  • بازوان توانمند کارگران تضمین کننده توسعه و رونق تولید در جامعه است