Web Analytics Made Easy - Statcounter

دومین مدرسه بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام(ره) در سقز با حضور مردم و مسئولان در روستای "باغلوجه" به بهره‌برداری رسید.

به گزارش ایلنا، علی‌اکبر ورمقانی فرماندار سقز در آئین افتتاح این مدرسه با اشاره به اهمیت مدرسه‌سازی، آن را چون مسجدسازی مهم توصیف و اظهار کرد: همچنان که مسجدسازی در شهرستان سقز شکل گرفته ضرورت دارد که نهضت مدرسه‌سازی هم رونق گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز کردستان هم با اشاره به 17 سال از فعالیت این مجمع در سطح استان گفت: این مجمع تاکنون 448 مدرسه در کردستان  ساخته است.

ابراهیم حسامی با اشاره به تعهد یک‌هزار و 850 میلیاردی در طول فعالیت این مجمع در کردستان گفت: تاکنون بیش یک‌هزار و 130 میلیارد ریال از این تعهد عملیاتی شده است. بیش از یک‌هزار نفر خیر بومی و غیربومی در امر مدرسه‌سازی با مجمع خیرین مدرسه‌ساز استان کردستان همکاری می‌کنند.

حسامی با عنوان اینکه مدرسه روستای باغلوجه توسط بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام(ره) ساخته شده، اظهار کرد:این بنیاد در کشور تاکنون یک هزار و 350 مدرسه ساخته است.

وی با تشکر از فعالیت بنیاد برکت در استان و تعهد ساخت 35 مدرسه در کردستان، عنوان کرد: این بنیاد 27 مدرسه ساخته و تاپایان سال 8 مدرسه دیگر خواهد ساخت.

محسن بیگلری، نماینده مردم سقز و بانه در مجلس هم با اشاره به سفر معاون آموزش و پرورش کشور به سقز در مردادماه سال‌جاری از انجام نشدن تعهد ساخت 20 مدرسه در روستاهای سقز انتقاد کرد.

سید رحمان سیدیان، مدیر آموزش و پرورش شهرستان سقز هم گفت: مدرسه دو کلاسه روستای باغلوجه در زمینی به مساحت 168 مترمربع با اعتبار 2 میلیارد و 600 میلیون ریال ساخته شده و این بنیاد تاکنون 2 مدرسه در این شهرستان ساخته است.

شهرستان سقز دارای 388 مدرسه است که از این تعداد 34 آموزشگاه توسط خیران ساخته شده و 83 مدرسه نیاز به نوسازی دارند. در این شهرستان در مقاطع مختلف تحصیلی 38 هزار نفر مشغول تحیل هستند.

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۰۹۲۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کمیته تخصصی «سبز و آبی» در راستای اهمیت امنیت غذایی در کشور

رضا پسندیده دبیر زنجیره‌های بنیاد برکت در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره براینکه طی هرساله بنیاد برکت از طرح‌های اقتصادی در سراسر کشور حتی از مناطق محروم و کم توسعه یافته بسته‌های حمایتی تخصیص می‌دهد، گفت: از ابتدای سال گذشته (۱۴۰۲)، تمرکز ویژه‌ای در زمینه زنجیره‌های سبز و آبی داشتیم؛ زنجیره سبز مربوط به کشاورزی، صنایع غذایی و صنایع وابسته به این حول محوری است و زنجیره آبی مربوط به صنایع آبزی پروری و صنایع وابسته به آن محسوب می‌شود.

دبیر زنجیره‌های بنیاد برکت در ادامه تاکید کرد: برای هر زنجیره (سبز و آبی) یک کمیته مجزا و تخصصی ایجاد شده که تمام تصمیمات طرح‌های اقتصادی بنیاد برکت به صورت جزئی بررسی و اتخاذ شود و با متولیان هر ارگان مانند جهاد کشاورزی، شرکت شهرک کشاورزی، نظام مهندسی کشوری و افراد فعال این صنعت، مسؤولیت تصمیم‌گیری‌های مهم در این زمینه را عهده دار هستند. همچنین در حوزه زنجیره آبی افراد متولی از ارگان‌های شیلات، اتحادیه آبزیان، شهرک‌های کشاورزی، سازمان تحقیقات شیلات و افراد فعال حوزه آبزی پروری حضور دارند.

وی خاطرنشان کرد: دو سال گذشته در حوزه زنجیره سبز در زمینه خورد و خانگی ۲۲ هزار طرح، کسب و کار متوسط ۹۴ طرح و در زمینه زنجیره آبی ۸ هزار طرح خورد و خانگی و ۴۶ هزار طرح کسب و کار متوسط در سراسر کشور توسط بنیاد برکت تأمین مالی شد؛ همچنین در سال جاری توسعه اشتغال این زنجیره‌ها در دستور کار قرار گرفته است.

پسندیده در خصوص حمایت بنیاد در زمینه صادرات این طرح‌ها، ادامه داد: علاوه بر صادرات، در زمینه توسعه بازار این طرح‌ها بسته‌های حمایتی در نظر داریم که موجب گسترش بازار و رفع شکاف‌های چالشی کشور شود.

این مسؤول در ادامه هدف اساسی بنیاد برکت را عنوان کرد و گفت: هدف اصلی شناسایی چالش و موانع کشور است که با کشف شکاف‌ها اقدام به سرمایه‌گذاری مناسب برای مطلوب شدن شرایط در این زمینه خواهد کرد، ناگفته نماند، این بنیاد تنها مسؤولیت تأمین مالی را بر عهده دارد و هیچ‌گونه تصدی‌گری وجود ندارد.

کد خبر 6091387 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • بازدید معاونت بهره‌برداری و توسعه فاضلاب از تاسیسات فاضلاب شهرستان سلماس
  • بهره برداری از اولین خانه خلاق و نوآور مهارت کشور در کردستان
  • ۵۰۰۰ سامانه خورشیدی در فارس بهره‌برداری می‌شود
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ است
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ای است
  • بهره برداری از طرح آبرسانی سد کوثر به شهرستان بهمئی تا آبان ماه
  • آغاز عملیات اجرایی هشت مدرسه و بهره‌برداری از یک هنرستان در بوشهر
  • تشکیل کمیته تخصصی «سبز و آبی» در راستای اهمیت امنیت غذایی در کشور
  • تشکیل زنجیره سبز برای تصمیم‌گیری در بخش کشاورزی